0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тест за овулация
« Отговор #540 -: Октомври 11, 2012, 21:37:00 pm »
Според лекаря ми утре би трябвало да е още по-наситена.Много от момичетата,имат дори по-бледи черти,но пак се смята,защото щом имало черта,значи има наличие на хормона.Доста рядко се виждат две еднакво наситени черти,поне по това,което съм виждала като снимки из форумите.Моята е цвете даже. :)
Но дано се насити още де.
за графиката: ами на мен като чукна първия ден с М. и веднага ми прави нова графика, не знам при теб защо е така
аз ползвам същите тестове и само от тях виждам ясна втора черта и съм доволна, а за теста утре ще е положителен, а по БТ определно овуто ти не е минало и тези тестове които си сложила като положителни ги смени с отрицателни, защото са такива, направи си графика и в http://www.babyplan.ru , ако нямаш там
« Отговор #541 -: Октомври 11, 2012, 21:53:47 pm »
Няма как да няма черта, защото хормонът се съдържа винаги в организма. И винаги преди О. нараства. Обикновено е само с една черта съвсем в началото на цикъла.
*
« Отговор #542 -: Октомври 11, 2012, 22:13:06 pm »
Няма как да няма черта, защото хормонът се съдържа винаги в организма. И винаги преди О. нараства. Обикновено е само с една черта съвсем в началото на цикъла.
на същото мнение съм  :good_post:
Според лекаря ми утре би трябвало да е още по-наситена.Много от момичетата,имат дори по-бледи черти,но пак се смята,защото щом имало черта,значи има наличие на хормона.Доста рядко се виждат две еднакво наситени черти,поне по това,което съм виждала като снимки из форумите.Моята е цвете даже. :)
Но дано се насити още де.
Прочети внимателно листовката - ако са еднакви или тестовата е по-наситена от контролната са положителни :) аз си правих редовно тестове за О. С Clear тестовете точно на деня си имах две еднакви черти и след ову пак си беше само контролната.Последния месец бях с Oview тетовете /последните 5/ до 21. ден ми бяха с почти еднакви 2 чети /мога да ги снимам още ги пазя/ доста по-наситени от твоите, чувала съм, че точно тези тестове показват постоянно втора черта, както и бях споменала за приятелката ми с 10 дена ову  :lol:
« Отговор #543 -: Октомври 12, 2012, 08:02:25 am »
на ме точно Oview ми отчитат нормално, а с Clear никога не видях две еднакви черти, не знам защо ... Явно отчитат по висока концентрация на хормона. И моите имат по две  черти но ще ви ги снема по- късно и ще ви покажа /от предния месец са/
« Отговор #544 -: Октомври 12, 2012, 10:11:34 am »
Аз точно за Клиър съм чувала само лоши неща.Те и контролните им линии са супер слаби,а какво да говорим за тестовите.Вчера тестовата линия ми беше с една идея по-бледа от контролната.Днес още не съм си правила....БТ се покачи на 36,80 от 36.40.Боцкането в ляво го имам,но снощи беше най-силно.Поне моите познати,които са си правили тестове казват,че две еднакви линии не са видяли,а са имали О.Едната така и не видя две черти,но тя нямаше О,имаше СПКЯ,и съответно я стимулираха.
Важното е чертата да става по-наситена,или след вчерашната по-ярка черта да избледнява.
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 10:13:13 am от pretty_shineee »

« Отговор #545 -: Октомври 12, 2012, 10:32:26 am »
Аз досега вече трети месец си виждам еднакви черти, а даже и тестова по-наситена от контролната.
« Отговор #546 -: Октомври 12, 2012, 10:51:18 am »
Мисля,че при всеки е различно,незнам.Както тестовете за бременност.При някои съм чувала,че и до третият месец чертата е по-бледа.Незнам точно от какво зависи.

« Отговор #547 -: Октомври 12, 2012, 22:48:48 pm »
Момичета,вчерашната чертичка беше най-ярка.Днес вече избледня.Имах и силно пробождане вчера ниско в ляво,днес БТ  се покачи.Лекарят ми ми каза,че вчера теста е бил положителен и ми пожела късмет.Днес поработихме с моя приятел по въпроса,и днес го изпратиха да тръгва на път.Дано сме уцелили момента.На 15.10 имам рожден ден и силно се надявам всичко да е наред :)

« Отговор #548 -: Октомври 12, 2012, 23:04:49 pm »
Ще ти стискам палчета и на рьцете и на краката да сте оцелили момента :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!!!Важното е ,че точно около О е имало сьрчице!Все пак нали живеят воиничетата до 48 часа!Разбирам те наплно какво е когато мьжа ти е шофьор!И моя това работи и липсва вечерите много често.И двете имаме този месец ч.р.д. и май по едно и сьщо време ще чакаме да НЕ ни дойде!КЬСМЕТ!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #549 -: Октомври 13, 2012, 00:14:33 am »
Благодаря ти Silvi!!!
Дано имаме късмет.Досега не се е случвало да има сърчице около О,защото някога го няма и по 1 месец моя приятел.А и досега не си бях правила никакви тестове,нито мерих БТ.Днес имах няколко проблема,наревах се едно хубаво,а и след като се оказа,че на рождения ми ден няма да е тука моя,и направо това беше за капак на всичко.И си казах в един момент-дано поне нещо хубаво ми се случи.И след това доктора ми ми каза,че е положителен теста и според симптомите и според чертите и ми пожела късмет.
Въпреки,че не вярвам да е станало де толкова бързо,но пък БОЖА РАБОТА!!!
Хайде дано имам по едно  :bfp1: такова подаръче след рожденият ден.
 :bori_006: :bori_003: :pleasantry: :dance2: Стискам ти палци силно!То където сме родени в един месец,ами сме с една и съща буква "С".

Намерих едно много интересно клипче поне за мен.Споделям го и с вас.

http://www.youtube.com/watch?v=GZGZ_l31YKY&list=FL1xyGiTaQ1N7hQZvHDS4zSA&index=4&feature=plpp_video   
« Последна редакция: Октомври 13, 2012, 00:17:05 am от pretty_shineee »

« Отговор #550 -: Октомври 13, 2012, 16:13:29 pm »
Момичета днес теста е пак с наситена черта.Онзи ден беше ярка,вчера бледа,и днес пак ярка.Какво би могло да значи това?

« Отговор #551 -: Октомври 13, 2012, 16:31:54 pm »
Хм, странно. Да не би вчера да си била пишкала скоро или пила много вода? Как е чертата в сравнение с контролната?
« Отговор #552 -: Октомври 13, 2012, 16:45:59 pm »

Ето този последният от днес.Вчера беше по-бледа.Според гинеколога ми означените с плюс са положителни.Онзи ден ми боцкаше в ляво силно носко долу,сега почна в дясно,и чертата пак стана наситена

« Отговор #553 -: Октомври 13, 2012, 16:53:18 pm »
Мен ако питаш, точно те са положителни. Днешният не е.
А да питам и аз. Днес има напълно положителен тест за О. с тестова черта по-наситена от контролната. Нормално ли е това обаче, при положение, че преди 2 дни бях на ФМ и имах фоликул само 14 мм.?
« Отговор #554 -: Октомври 13, 2012, 17:17:20 pm »
Всъщност май днескашният наистина не е положителен,защото чертата избледня малко.Тези с плюсовете така и не избледняха.Днес БТ  се покачи,както и вчера.

« Отговор #555 -: Октомври 13, 2012, 17:20:03 pm »
Според мен, по графика и тестове, О.е била точно в четвъртък.
« Отговор #556 -: Октомври 13, 2012, 17:56:05 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Дай Боже точно вчера работихме по въпроса

« Отговор #557 -: Октомври 13, 2012, 18:03:56 pm »
Успех, Шайни. Дано се похвалим в края на месеца. Вие от колко време пробвате?
« Отговор #558 -: Октомври 13, 2012, 18:31:23 pm »
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Дай Боже точно вчера работихме по въпроса
pretty_shineee , скъпа знаеш ли не е важен теста дали е положителен , а дали сте работили по въпроса  :lol: То аз колко положителни теста съм видяла, ама с тях не се забременява  :lol:. Така че работете и успех  :crossfingers:
чела съм че има случаи на хора които тестовете за ову не им отчитат пика на ЛХ , но при мен не е имало такъв вариант , всъщност ми се е случвало 2 пъти , но с друга марка тестове, така че  защо следващия месец не пробваш с друга марка ?!
« Отговор #559 -: Октомври 13, 2012, 21:41:31 pm »
Ами пробвахме,ама вчера и онзи ден,на граиката ми е отбелязано.Той е шофьор и отсъства доста,понякога по 1 месец.Опитваме от март месец,ама секса е много рядко.Аз и затова не се надявам.Едва този път уцелихме около ову.Дано е за добро.Стискам палци на всички.Вчера каквото правихме,правихме и днес тръгна на път.
« Последна редакция: Октомври 13, 2012, 21:45:38 pm от pretty_shineee »