Здравейте и от мен!Нова съм във форума, но по отношение на темата сам старша:)Четя ви от известно време и имам 1 въпрос ако може някоя от вас да ми отговори.
Този месец си взех тест за овулация Clear Choice(докато ви четях не видях някоя от вас да е ползвала такъв).И... започнах аз да го правя от 11-тия ден както пише - 1-вия ми показа ярко изразена контролна и бледа тестова, което означава (-) и следващите дни ми показва само контролната и сега незнам пропуснали ли сме момента или не?А гърдите започнаха да ме болят още от 10-11 ден.А ние по принцип, като видях че няма 2 чертички си започнахме работа по . Незнам ще видим какъв ще е резултата.На 27.09 трябва да ми дойде
Колко дни ти е цикъла обикновенно /от първия ден на М. до следващата М./? на коя дата ти дойде последно ?струва ми се че цикъла ти е по - къс от 28 дни и е възможно да си изтървала овуто, смятано от днес до 27 имаш 12 дни докато ти дойде, което означава че би трябвало да си в ЛФ и овуто да е минало .
Например аз имам цикъл средно от 30 дни , овуто ми най често е на 13, 14 или 15 ден / с редки отклонения / и Лф или 15, или 16 дни. Та аз почвам тестовете от 10-11 ден ,въпреки че на теста пише да почна от 13 ден,целта е да не изпусна пика на ЛХ, в случай на по- ранна ову , примерно на 13 ден.
Не съм пробвала тези тестове , но аз съм анй доволна от "овю", Сега съм си взела някакви китайски, ще ги пробвам и ще кажа какво е положението.