0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Тест за овулация
« Отговор #260 -: Януари 28, 2011, 16:13:57 pm »
http://www.oview.info/about_oview,bg
Beboran, ето линк, за да разгледаш по-подробно. 5 броя са вътре.
*
« Отговор #261 -: Януари 31, 2011, 17:27:41 pm »
ТОЗИ ТЕСТ МИ СЕ ВИЖДА ГОТИН И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ВЪРШИ РАБОТА....УСПЕХ МОМИЧЕТА И ДАНО БЕБОЦИТЕ СКОРО УГЛАСЯТ КЪЩИТЕ НИ...
« Отговор #262 -: Януари 31, 2011, 20:25:38 pm »
Тестовете е хубаво да се съчетават с мерене на базалната температура, по-точна е интерпретацията на резултатите.

П.П. Мария ще те помоля да пишеш с малки букви, написаното с главни в интернет пространството се приема за крещене.
        Знам, че е неволно :), на знаеш занапред :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #263 -: Януари 31, 2011, 21:22:34 pm »
а като почна да броя дните, от кога почвам да се тествам, броя ли и деня на начало на цикъла, като ден 1??
« Отговор #264 -: Януари 31, 2011, 21:29:06 pm »
Да новия цикъл започва с първия ден на кървенето.
Определяш средната дължина на цикъла си (от първия ден кървене до следващото кървене) и делиш на две, получаваш примерно 15, т.е. почваш тестовете 2-3 дни по-рано (от 12 ден).

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #265 -: Февруари 01, 2011, 13:19:27 pm »
Тестовете е хубаво да се съчетават с мерене на базалната температура, по-точна е интерпретацията на резултатите.

П.П. Мария ще те помоля да пишеш с малки букви, написаното с главни в интернет пространството се приема за крещене.
        Знам, че е неволно :), на знаеш занапред :wink:

Да Ок извинявам се  :oops: :oops: :oops:
*
« Отговор #266 -: Февруари 01, 2011, 22:50:26 pm »
Не знаех за този сайт. Ползвам точно тези тестове. Благодаря  :)
*
« Отговор #267 -: Февруари 02, 2011, 13:31:08 pm »
Доволна ли си от тях??? :)
« Отговор #268 -: Февруари 02, 2011, 13:53:19 pm »
Доволна ли си от тях??? :)

Аз да си кажа мнението. :)
При мен поне ми показват ясно изразени черти, докато Клиър Овю винаги са ми били едни бледи, размазани и т.н.
Но пак си зависи от партидата, защото този месец се наложи да си взема 2 опаковки, и ако първата беше разбираема, то втората беше силно изразена.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #269 -: Февруари 02, 2011, 13:56:33 pm »
Ясно значи всичко е на късмет...
« Отговор #270 -: Февруари 02, 2011, 14:36:36 pm »
Не смятам че е въпрос на късмет. По скоро късмет е да уцелиш марката, която би била най- подходяща за теб. Щом ти е трудно да определиш има или няма овулация, на следващия месец ги сменяш.
Ако искаш погледни в http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43626.0 на страница 1 има два прикачени файла с тестовете ми правени с Клиър Овю (Отговор #6),  а на 2ра страница има с Oview (Отговор # 38). Мисля че се вижда разликата

« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 14:40:13 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #271 -: Февруари 03, 2011, 16:38:44 pm »
Здравейте момичета,нека и аз се запиша в тази темичка!
След загуба на близнаци в 21 г.с. на 12.10 2010 г.не сме се пазили нито 1 месец,но нещо не става,сега ми дойде този месец за първи път на датата на която и предният месец,от 26,12 до 26.01.11г. са 31 дена нали,понеже месеца е толкова дни,но въпросът ми е според вас при положение,че сега ми се е регулирал цикъла незнам дали да си направя тозо месец ову теста или да изчакам да видя на кой ден ще ми дойде и февруари,че да знам със сигурност дали ще ми е през еднакъв брой дни цикъла,ох незнам дали се изразявам точно и дали ме разбрахте,и друго което видях че сте писали е че точно този тест който си взех днес е този Clear Ovu test,от който не сте доволни,а дадох 9,98 лв.за него :oops:,това впрочем не е толкова важно,важен е резултата в крайна сметка ,нали :(
Благодаря ви предварително!Целувки от мен и успех на всички,които чакат двете чертички!
« Отговор #272 -: Февруари 04, 2011, 10:19:51 am »
по моето съвсем недостатъчно компетентно мнение нищо не ти пречи още от този месец за пробваш с тестовете, е разбира се може да ти се наложи да си купиш още една опаковка, ако не засечеш овуто с тази, но пък защо да чакаш .... незнам както си прецениш.

Изцяло подкрепям мнението на Котарананката аз също не се ориентирах добре с Клир Ову, но от тези на Овю съм доволна засега.
« Отговор #273 -: Февруари 04, 2011, 20:14:15 pm »
Благодаря ти,мила за мнението,може би ще го пробвам от този месец,дано се ориентирам.
*
« Отговор #274 -: Февруари 04, 2011, 22:37:40 pm »
[/quote]
[/quote]Доволна ли си от тях??? :)
[/quote]
С малко закъснение...за мен лично тези са по-добри от Clear Ovu. Последните направо ме изнервят  :oops: Все нещо не е наред с тях - ту няма чертичка, ту са много бледи...Определено предпочитам Oview  :)
*
« Отговор #275 -: Февруари 05, 2011, 22:48:10 pm »
Момичета,искам да ви кажа,че не винаги когато втората черта на теста за ову е леко по-бледа,значи няма овулация.Може би при някои този хормон не се произвежда в необходимата концентрация,но например моя приятелка забременя на втория месец,а тестовете не и даваха супер наситена втора черта,а леко по-бледа от контролната.Явно и в това отношение нещата са малко индивидуални.
« Отговор #276 -: Февруари 06, 2011, 12:40:25 pm »
Може и просто пикът на LH да е 12 часа, а тя като мери (както и повечето от нас, де) на 24, изтървава пика и затова така се получава. Аз съм ползвала два вида тестове досега: Клиървю с доста ясна втора черта, но пък и повече дни показват втора черта, и Овю, показва точно два дни втора черта, но не толкова наситена. Мисля си, че май просто Овю не са толкова чувствителни.
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 14:19:45 pm от Marilena »
« Отговор #277 -: Февруари 07, 2011, 16:08:55 pm »
Да споделя и моя скромен опит  :)
За да има най-сигурен резултат винаги правя така: почвам да правя теста от седмия ден (моя цикъл е 24-25 дни) през 24 часа и така докато не видя контролната и една по-бледа втора черта. След което започвам на 12 часа и хващам кога е пика!
Относно марката тестове - досега съм използвала clear ovu, винаги ми отчита ясна втора черта. Този месец си купих Овю, засега сме само на контролни чертички :)
« Отговор #278 -: Февруари 09, 2011, 10:08:54 am »
Здравейте,мили момичета!Моят цикъл е на 31 дена и мисля от днес /14-тия ден/да почна опитите с теста за ову.Ох Tonita80 направо ме успокои че Clear ovu ти е давал ясна тестова линия,дано и аз я видя скоро и има ефект след това де!
Целувам ви,мили момичета!
« Отговор #279 -: Февруари 09, 2011, 19:21:05 pm »
Здравейте,аз току-що си напрвих теста и двете чертички са суууууупер,супер бледи  8O почти незабележими,ако цялата ми партида е такава незнам какво ще оцеля,нищо :oops: