0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тест за овулация
« Отговор #200 -: Август 09, 2010, 20:52:49 pm »
Здравейте отново-тези тестове май ни взеха акъла osi_15  Относно резултатите от КЛиАР ОВЮ първия тест при мен и двете чертички бяха много бледи,затова и писах в темата за съвет.Понеже има разминаване в упътването-на картонената опаковка пише че ако има втора черта е +,но вътре на листовката е обяснено за наситеността и аз не знаех как да отчета резултата.Още на следващия ден обаче имах малко по ясни чертички.В аптеката ми обясниха че трябва до държа теста отвесно в съда с урина и около 40 сек за да може да поеме нужното количество урина,най вероятно първия път не е поел достатъчно затова са били много бледи чертите.И така следващите 2теста все бяха със две еднакви чертички и аз тъкмо взех да се чудя къде е проблема 4-тия тест обаче ме  извади от неведението-имаше ярка червена тестова чертичка определено това беше тест + Последния 5-ти тест беше отново със по светли 2 чертички.Това е при мен от моите терзания потърпевш е най вече мъжа ми понеже още от първия тест  :bed: за да не изпуснем уж момента и тъкмо да му дам почивка и се появи истинския + и трябваше да продължим.Слава богу че не се оплаква :D
*
« Отговор #201 -: Август 25, 2010, 18:34:50 pm »
Моля ви момичета помогнете ми с разчитането на теста
На 22,08/11ден от цикъла/ си направих първия тест за Овуи той без съмнение беше отрицателен
на 23,08 ми се показаха 2 сравнително ярки чертички, но не съвсем еднакви по яркост,имаше малка разлика помежду им
на 24,08 ми се показаха пак 2 чертички но едната беше доста по бледа от другата
и днес пак ми се показаха 2 чертички съвсем еднакви по яркост, но много бледи
Помогнете ми да разбера някой от тези 4 теста дали е бил положителен или всички са били отрицателни
*
« Отговор #202 -: Август 25, 2010, 19:26:47 pm »
sandy, добре правиш, че сравняваш яркостта на чертите, но трябва да следиш как се променя тестовата спрямо контролната.

Докато контролната черта е по-ярка, тестът е отрицателен.

Когато тестовата черта (обикновено отдолу) е еднакво наситена или по-наситена от контролната, тестът е положителен.
*
« Отговор #203 -: Август 25, 2010, 20:04:23 pm »
цигу, благодаря ти
попринцип знам че е така и миналия месец всичко беше ок, но този месец направо се шашнах с тези различни черти всеки ден
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #204 -: Август 26, 2010, 07:21:33 am »
Санди, този месец доста момичета се оплакаха от CLEAR OVU , явно са пуснали някаква кофти партида, ако ползваш тези тестове, възможно е и ти да си попаднала на тях.
*
« Отговор #205 -: Август 26, 2010, 10:12:11 am »
Цвете благодаря ти за тази информация
да тези ползвам и най-вероятно щом има толкова оплаквания, може би и аз съм сред тях!
*
« Отговор #206 -: Август 26, 2010, 11:03:18 am »
Санди, този месец доста момичета се оплакаха от CLEAR OVU , явно са пуснали някаква кофти партида, ако ползваш тези тестове, възможно е и ти да си попаднала на тях.

Присъединявам се.
*
« Отговор #207 -: Октомври 01, 2010, 20:50:45 pm »
Здравейте,
тестовете ми за овулация показват или две еднакво наситени черти или тестовата чертичка е по-наситена от контролната и това е през целият месец.Ползвам Clear Ovu Test.Моля дайте мнение от какво може да се получи това.
Благодаря предварително!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #208 -: Октомври 02, 2010, 08:51:38 am »
Здравейте,
тестовете ми за овулация показват или две еднакво наситени черти или тестовата чертичка е по-наситена от контролната и това е през целият месец.Ползвам Clear Ovu Test.Моля дайте мнение от какво може да се получи това.
Благодаря предварително!
Нанеси ги на графиката си
Причината може да ПКЯ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #209 -: Октомври 02, 2010, 08:52:47 am »
цигу, благодаря ти
попринцип знам че е така и миналия месец всичко беше ок, но този месец направо се шашнах с тези различни черти всеки ден
Добре е да мериш и Бт - тако по-лесно се разбира каква е причината :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #210 -: Октомври 02, 2010, 09:29:05 am »
И при мен е така - три поредни дни имам по две еднакви, но бледи черти, само първия ден контролната е малко по-тънка. Днес и утре ще направя пак.
Но дори не знам как да ги нанеса на графиката + или -.
Със сигурност не съм с ПКЯ.
« Отговор #211 -: Октомври 02, 2010, 12:23:20 pm »
Момочета от тестовете е, Clear ovu ползвах миналия месец и тотално се обърках - през целия период бяха с еднакви черти, просто и двете чертички се насищаха или избледняваха едновременно. Чух и други момичета да се оплайват от тези тестове, сменете марката
*
« Отговор #212 -: Октомври 02, 2010, 14:33:35 pm »
Да, явно е така, защото днес, четвърти ден вече се сдобих със същия резултат - две черти.
Но странно, че последните месеци не намирам друг вид тестове по аптеките, а проверявам все на различни места.
« Отговор #213 -: Октомври 04, 2010, 09:10:26 am »
И аз да се включа за Clear ovu- при мен резултата беше ДОСТА блед:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=43626.0

прикачила съм даже образци  :D

"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #214 -: Октомври 10, 2010, 20:12:38 pm »

Присъединявам се.

Оттеглям обвинението си към CLEAR OVU.
Най-накрая видях + тест, явно повредата е била в моя телевизор :?
*
« Отговор #215 -: Октомври 10, 2010, 20:24:04 pm »
Но странно, че последните месеци не намирам друг вид тестове по аптеките, а проверявам все на различни места.

Не е възможно би трябвало да имат поне 2-3 вида. Този МЦ пробвах с тестове Oview-никакъв проБлем нямах с тях.
http://www.oview.info/
*
« Отговор #216 -: Октомври 10, 2010, 21:04:13 pm »
Да, тези ги намирам доста по-рядко.
Освен тези двата, други видове не съм виждала, поне не в Русе.
« Отговор #217 -: Октомври 10, 2010, 21:21:42 pm »
Момичета ползвайте тестовете Оview за да нямате главоболия
Само веднъж се наложи да ползвам  Clear ovu и така и не можах да ги разбера,зарязах  ги след 3-те положителни теста
А с  Оview винаги овулациията ми е съвпадала с тях  :)

Вярвам!!!!
« Отговор #218 -: Октомври 10, 2010, 22:03:05 pm »
Момичета ползвайте тестовете Оview за да нямате главоболия
Само веднъж се наложи да ползвам  Clear ovu и така и не можах да ги разбера,зарязах  ги след 3-те положителни теста
А с  Оview винаги овулациията ми е съвпадала с тях  :)
И аз съм на същото мнение/за Оview/ - много са добри и никога не съм имала проблеми с тях  :D. Успех на всички!
« Отговор #219 -: Ноември 03, 2010, 18:35:46 pm »
Момичета само да ви се оплача - ползвам винаги овю, този месец си взех 2 кут. защото беше много важно да работим  :oops:, даже бях казала на мъжо ми че ще му се обадя като станат 2 чертички на теста да се подготвя психически за 3-4 дневен секс маратон, но ......... Какво беше учудването ми днес - вчера имах тест с 2 чертички с малко -по- бледа 2 ра черта и очаквах , че днес ще бъде +, но ... сутринта станах с БТ 36.80  8O и отчетени два отрицателни теста
КАК ДА НЕ СЪМ БЯСНА osi_12 :strike: :BangHead: :balk_146:
и  за капак мъжа ми се сърди на мен , ха " сега отиди и обяснявай че нямаш сестра" :mrgreen: 
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 18:38:55 pm от eliyana »