Здравейте Цигу и Elegance,
Много благодаря за бързите и изчерпателни отговори.Иии...дано да стане още този месец, не залагам много големи надежди защото все пак пробваме само от месец, но ако стане бихме били безкрайно щастливи.
Бяхте ми много полезни защото аз нещо не мога да се ориентирам в тези резултати защото нали две еднакви черти има само веднъж, а при мен не стига, че три дни са две еднакви, ами и вчера тази по тъмна ТЕСТ линия много ме озадачи. По принцип моят цикъл е мн. точен 29дни и мн. рядко се променя, но например миният месец ми закъсня 20дни и мн. се надявах, че са ни се получили нещата, но уви НЕ оказа се, че понеже се оженихме през юни, явно напрежението си е оказало значение. Моят лекар каза, че според цикълът ми овулацията трябва да е на 15 дни, но и той няма как да знае със сигурност защото не ми е правил изследване, а само според мой данни. А за този сайт с Овулационният калкулатор си въведох данните само от любопитство какво ще ми даде като инфо и ми направи впечатление, че като са изброени плодовити дни са посочени 26 27 29 30 и това, че се прескача 28 ми направи впечатление и понеже ние тогава се въздържахме си викам да не би да сме пропуснали момента (иначееее тази седмица няма празно само едни ден сме пропуснали ...хиххи ...даже моят мъж се шегува ..."Еййй това бебе си е голяма хамалогия!" хихи). А овулацианният календар на Zachatie го ползвам от няколко месеца и вече изчетох повечето статии за планирана бременност и много се надяваме да нямаме проблеми и скоро да станем трима.
Още веднъж благодаря за помощта и смятам да си участвам активно във форумите!
Лек ден!
Краси