0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна?
« Отговор #520 -: Август 25, 2009, 22:47:09 pm »
Съжалявам мила rtfrtf  :( Не се отчайвай! Много момичета са забременчвали след извънматочна бременност! Запазиха ли тръбата? Пожелавам ти да се възстановиш възможно най-бързо и да започнете пак с опитите за бебенце! Хиляди прегръдки, ние всички сме с теб! 8O

« Отговор #521 -: Август 25, 2009, 22:51:39 pm »
Съжалявам мила rtfrtf  :( Не се отчайвай! Много момичета са забременявали след извънматочна бременност! Запазиха ли тръбата? Пожелавам ти да се възстановиш възможно най-бързо и да започнете пак с опитите за бебенце! Хиляди прегръдки, ние всички сме с теб! 

*

sun-sun

« Отговор #522 -: Август 29, 2009, 15:38:28 pm »
Здравейте,момичета!От 2 седмици не съм ви писала..,но имах ужасно много работа :(( 1-во искам да споделя,че цикъла ми дойде точно на денят..(много се разочаровахме),но това ни амбицира повече и след като ми свърши,започнахме да изчисляваме овулацията ми.Мъжът ми ми донесе един тест за овулация-Oview,канадски е(и двамат5а сме фармацевти и сме чували,че са много точни).Сега вече си правя теста(от 2 дни) и започваме бебеправенето..Пия си Фолиевата киселина(вече почти 4 месеца),както и комбинирани витамини.Само искам да споделя,че аз в началото пиех Neopholic на Neopharm,но от 3 седмици започнах да пия Фолиева киселина+Витамини на Doppel Hertz и съм много по-доволна..,пия и Supradyn efferves.tabl.Стискайте палци,дано този път стане!Пожелавам успех на всички,които се надяват да видят +++!Ще ви държа в течение.. Целувки на всички!
« Отговор #523 -: Август 29, 2009, 22:50:54 pm »
sun-sun успех ти желая! ДАно видиш по-скоро двете чертички!

« Отговор #524 -: Септември 01, 2009, 00:47:15 am »
Здравейте момичета искам да ви помоля да ми погледнете графиката и да ми кажете какъв е шанса да съм бременна.Да ви кажа защо първо защото чакането още 2дни ще ме побърка.И второ последната седмица нещо не съм на себе си така да се изразя.Не става дума за "втълпените" симптоми.Факт е обаче ,че аз обожавам гъби а в събота само при вида им щях да си изповръщам червата.Бях на свадба и всичко иглеждаше ТОЛКООООООВА вкусно но само при миризмата му почваше да ми се повдига за алкохола въобще няма да споменавам.По старнното което е за мен обаче от седмица когато някой дори малко ми повиши тон ме избива на рев и съм готова да се разцивря,а това е всичко друго,но не и нормално за мен.Ще психясам вече не знам какво да си мисля   osi_1 :balk_160:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #525 -: Септември 01, 2009, 07:14:34 am »
Здравейте момичета искам да ви помоля  ...........   osi_1 :balk_160:
Дай графиката

Ако ти остават 2 дни до М./и ако са минали 12 след О./ може да направиш уринен тест- който може и да покаже , но може и да е рано за него
Или да пуснеш кръвен тест -ЧХГ
По графика никой не може да ти каже дали е станало или не преди да има закъснение

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #526 -: Септември 01, 2009, 10:08:18 am »

пределно ясно ми е ,че няма как да получа сигурен отговор  :) по скоро какви са шансовете :) а иначе утре "чакам" заветното посещение
« Отговор #527 -: Септември 01, 2009, 11:04:28 am »
Мила, отивай в най-близката лаборатория и си пусни един кръвен тест. Той ще ти покаже със сигурност дали има бременност!!! А според графиката никой още не може да каже! Виждам, че имате сърчица около овулацията ( и не само :) ) Със всички тия симптоми може и да си бременна, въпреки че аз нямах никакви, и все още нямам, освен болезнените гърди! Такаче ако не ти се чака си направи кръвен тест да ти е мирна душата! Успех!

« Отговор #528 -: Септември 01, 2009, 11:33:55 am »
lianapoli а само да питам като не много просветена  :oops: има ли значение по кое време на деня ще отида и другото което е след колко време излизат резултатите
*
« Отговор #529 -: Септември 01, 2009, 11:39:40 am »
lianapoli а само да питам като не много просветена  :oops: има ли значение по кое време на деня ще отида и другото което е след колко време излизат резултатите
Нама значение по кое време ще отидеш. За резултатите - зависи от лабораторията.
« Отговор #530 -: Септември 01, 2009, 23:02:11 pm »
Аз малко закъснях, вече са ти отговорили на въпроса. Но няма никакво значение по кое време и дали си яла или не! Хайде като отдеш пиши резултата. В някои лаборатории резултатите са готови за около час. Успех!!!

« Отговор #531 -: Септември 02, 2009, 17:16:27 pm »
май и днес няма да ми остане време да ида за кръвен тест  :(  ама попринцип и днес трябва да ме посети лелището и ако не дойде утре тест от аптеката айде дано да видя прословутите  :bfp:
« Отговор #532 -: Септември 03, 2009, 00:54:38 am »
Алекс, дано не дойде лелката :) хайде стискам палци и пиши след теста!

« Отговор #533 -: Септември 03, 2009, 10:15:11 am »
момичета искам само тихичко да ви кажа,че лелището и днес го няма,но за сметка на това видях бледа втора чертичка в неделя съм при доки на преглед и дано потвърди новината чак тогава ще се хваля
« Отговор #534 -: Септември 03, 2009, 11:03:19 am »
момичета искам само тихичко да ви кажа,че лелището и днес го няма,но за сметка на това видях бледа втора чертичка в неделя съм при доки на преглед и дано потвърди новината чак тогава ще се хваля

дори и бледа, все пак я има :) скоро май ще ти честитим. стискам палци.
а в неделя не е ли малко рано за преглед?? ако както разбрах е трябвало да ти дойде на 02.09, има вероятност да не се види точицата на ехографа в неделя /особено ако не е вагинален/ и само излишно да се притесниш. потърпи още малко ако можеш и отиди през следващата седмица. късмет

« Отговор #535 -: Септември 03, 2009, 11:06:17 am »
Едва ли ще се види нещо толкова рано, но знае ли човек... За твое успокоение можеш да направиш кръвен и да го повториш след 48 часа. Стойностите ще се удвояват, ако всичко е наред и така по-спокойно ще изкараш дните до прегледа.
« Отговор #536 -: Септември 03, 2009, 11:17:09 am »
Тихичко честито alek_stz. Отиди мила на преглед за да се успокоиш, но все пак най-вероятно е да не се види нищо все още. И все пак втората чертичка я има!!! Страхотна новина!

« Отговор #537 -: Септември 03, 2009, 11:22:45 am »
Едва ли ще се види нещо толкова рано, но знае ли човек... За твое успокоение можеш да направиш кръвен и да го повториш след 48 часа. Стойностите ще се удвояват, ако всичко е наред и така по-спокойно ще изкараш дните до прегледа.
При мен стойностите се удвояваха на по малко от 48 часа, но се оказа извънматочна, затова по добре е между 7- 10 ден от закъснението на МЦ да отиде на лекар или да пусне кръвен, ако стойностите са по високи от 1000-2000 вече ще може да се види на УЗ, от мен тихичко честито и успех!

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
« Отговор #538 -: Септември 03, 2009, 12:04:23 pm »
и аз си мисля че е малко рано за доки,но когато звъннах на моята доки каза че спокойно мога да ида на 6-ти(4дена след закъснението) и ако има бременност ще видим околоплодното сакче.незнам не съм много компетентна,но сега не мога да мисля за подобни подробости.прекалено щастлива съм дано само всичко е ок
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #539 -: Септември 03, 2009, 14:24:08 pm »
според мен изчакай да мине поне 1 седмица от датата на М и тогава ходи на док, щото преди това рискуваш да се разочароваш и стресираш. стискам палци да е всичко ОК  :goodluck:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав