Мили момичета,ходила съм преди време и при двамата лекари за който пишете.Те са от Ст.Загора.Но Даков идва през почивните дни в Казанлък в една малка стайчка в подземието на къща,там приема но няма никакъв ехограф.Беше ми предписал да пия три месеца хапчета за стимулиране на овулацията без дори да ме е прегледал,просто така си решил.Това беше преди 3 години,после като прочетох в нета какви хапове ми е дал направо щях да умра.Те се пиели само веднъж,а аз ги пих 3-месеца.А що се отнася до Кънев,не го наричам доктор,защото за мен този дядо няма място там,за най елементарните неща незнае.Когато ходих при него,това беше преди няма и две години.Разбрах че само той може да прави цветна снимка в окръга,и отидох.каза ми кога да отида за да ми я направи в определени дни от цикъла беше,но не помня кога,и каза да си купя синъото вещество и някаква упойка не помня каква беше,но помня че от аптеката ми казаха че това нещо е много отровно и за какво го искам.Забравих да пиша че когато първия път отидох при него той ме заведе в близката лаборатория иза да си пусна изследвания за хламидии защото така трябвало,и за да не се разкарвам до там пак за резултатите той каза че ще ги вземе на другия ден.И така като отидох втория път вече за да ми се направи снимката,той ме прие и ми би тази упойка след което се сети че е забравил да вземе изследванията,и ми се извинява три часа.Когато ги взе се разбра че аз имам хламидии и тази снимка неможе да се направи,и то след като вече ми инжектира упойката от която два дни неможах да се оправя добре че кумата беше с мен иначе незнам какво щях да правя бях схваната цял ден,неможех да вървя добрпе и ми се виеше свят мислех че ще пхрипадна.От тогава нейскам да ги чувам и виждам и двамата некъдърници.Но все пак много ви благодаря милички за всичко което направихте за мен.Спирам,че стана много дълго.