Мили мами имам въпрос към вас,и ще се радвам да ми отговорите?Опитваме за бебче от 5-години от начало забременях,но радоста ми трая два месеца,и направих спонтанен аборт
:(Симптомите ми бяха закъснение на мц,страшни болки в гърдите и кафеникаво течение около 2-3 дни но малко да друго не се сещам.Ходихме по изследвания доктори откриха ми висок пролактин и хламидия пиех лекарства,хламидията я излекувах но преди два месеца спрях приема на бромокриптин,понеже напуснах работа и съм безработна и просто нямаше как да си ги купувам,а и вътрешно си мислех че вече няма смисъл да се тровя а и нищо не се получаваше като ги пиех в смисъл нямаше бременост
:(ходих и на лапароскопия преди година,откриха ми сраствания,който премахнаха,дясна напълно запушена тръба и лява трудно проходима.Даваха ми почти 50% че ще мога да забременея.И така от 13-14 дни ми закъснява,понякога сутрин ми се гади и ужасно ме болят гърдите.Вътрешно си знаеш че, съм бременна и реших вчера да си взема тест и да разбера.Направих го и излезе че е положителен с доста наситена втора чертичка :DСтрашно много се зарадвах,но вътрешно не го показвах както при предишния път,защото изпитвах голям страх да не стане като преди :(Обадих се веднага на мъжа ми да му кажа,просто не издържах,той много се зарадва а аз още повече :Dно след няколко часа забелязах,че имам леко кървене първо кафеникаво после червено и страшно много се уплаших.Моляви кажете ми ,възможно ли е теста да е отчел грешно и дали е нормално да прокървиш ако си бременна?Моля да ми отговорите,защото направо ще се побъркам вече,незнам какво да си мисля :(Извинявам се за дълтият пост