0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна?
« Отговор #620 -: Септември 28, 2009, 22:33:28 pm »
Здравейте момичета и аз да се отчета и тук.. по скоро да ме окурагите пак, моят цикъл беше на 1 септември (първи ден) на 14 имах положителен тест за овулация а секс правихме на 12 й 13 после мъжлето замина на път.Иначе цукалът ми е на 26-27 дни и с продължителност 5-6 дни.
Днес ми прикапахя само няколко капки кафяви петънца мислите ли хе това е закунение или вече полудявм о желанието си да имаме бебче. Ще изчакам до утре да видя ще се появи ли лелката или ще ме пропусне (на което много се надявам).  Но кажете ми по опитните в изчисленията мислите ли че имам поне 1 ден закъснение..късмет на всички ви!
Честито на бременните! osi_9 osi_9
« Отговор #621 -: Септември 29, 2009, 12:27:17 pm »
sisil3, щом 1 ден ти е бил на 1-ви септември, значи на 28 ти е 28 ден  :lol:, което означава че имаш един ден закъснение(вече два, ако не ти е дошло все още).Изчакай тръпеливо и 29-ти и ако зацапването не премине в по-силно кръвотечение, значи има шанс - направи си тест :wink:Нищо не може да се потвърди със сигурност.Има много момичета които получават такова зацапване и при бременност, но в някои случаи, както е при мен винаги менструацията започва със слабо кафеникаво зацапване.Стискам палци при теб да не е така и да се зарадваш на един тлъст :bfp: :P
« Отговор #622 -: Септември 29, 2009, 18:46:41 pm »
Здравейте момичета,
онзи ден за първи път от година насам хращам положителен тест на овулацията ми, и следващия ден имаше втора черта но малко по бледа от контролната....естествено правихме секс всеки ден в продължение на 5 дни....В момента е много рано за да констатирам бременост, но все си мисля че е станало, за първи път имам такова усещане, може да се дължи и на положителния тест на овулацията...иначе нямам никакви симптоми....сега си пия фолиевата киселина...
исках само да споделя понеже много се вълнувам
*
« Отговор #623 -: Септември 29, 2009, 18:51:26 pm »
Палечка желая ти късмет и скоро да се похвалиш с  :bfp: :bighug:
   Подай ръка, може би някой има нужда!
« Отговор #624 -: Септември 29, 2009, 19:15:58 pm »
Здравейте,палечка стискам палци за :bfp1:,и аз да се запиша в темата,просто да споделя защото чакането ме побърква а има време до 08.10.през ден кексим и се надявам че този път може и да е станало.Дали си внушавам незнам но някак от 2-3 дни съм станала по-поспалива,чувствам се и изморена,леки болки в кръса и нещо като пробождане в яйчниците а е рано оше за тест.Съжалявам ако съм ви натоварила с моята нетърпеливост но исках да споделя с някого,а няма кой да ме разбере по-добре от вас.Стискам палци на всички за :bfp1: :balk_602:
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
« Отговор #625 -: Септември 29, 2009, 21:34:30 pm »
Cигурна че скоро ще се случи на всички ни да видим двете чертички! Просто защото много го искаме.
Аз утре сутринта ще направя теста, само аз и вие знаете как се чака ... в такива моменти. Аз иначе си имам това кафеникаво зацапване което ту е по силно ту спира вече 2ри ден. Ще изчакам до сутринта и с първа урина ще го направя и непременно ще ви се похваля или пожалвам.
Успех на всички ви момичета, радвам се че има такива места където може да споделяме! osi_9 :bfp:
« Отговор #626 -: Септември 29, 2009, 22:11:10 pm »
хайде сисил3 дано утре да имаш две чертички....
винаги съм си мислела как да изненадам съпруга ми когато разбера че съм бременна, но когато видях втората черта на овулацията се зарадвах толкова много сякаш вече бях бременна, че той разбра от раз....предполагам че на чертичките за бременност ако има втора ще е същата работа....
*
« Отговор #627 -: Септември 29, 2009, 22:45:16 pm »
И аз да се включа в темата... Този месец МЦ ми беше на 03 ти като продължителността ми е 27 дни т.е на 30 ти или 01.10 следва да ми дойде, а вече нямам търпение да разбера дали вече се е получило!!! Имам някакви симптоми но може и да са фантазия..както често се получава когато много четеш из форумите... Тази сутрин не издържах и си направих тест на Шуър чек два дни преди предполагаема менструация и беше - Дали има шанс да се е получило??? :bori_005:  Много се надявам този път.Избързах с теста защото чета че на някои момичета и при по ранни тестове показва... Вече май изперквам :dogrun:
« Отговор #628 -: Септември 29, 2009, 23:01:32 pm »
yoanna,мила не губи надежда шанс има,има момичета на които е показал преди датата но явно не при всички е така,всичко е индивидуално.Потраи още мъничко и тогава помисли за тест,знам че търпението се изчерпва но трябва още малко да изчакаш.Стискам палци да се похвалиш с двете чертички,вярваи шанс има. :crossfingers:  sisil3,успех утре да има две черти,стискам палци.
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 23:07:44 pm от Mims82 »
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
*
« Отговор #629 -: Септември 30, 2009, 11:53:20 am »
Миличка Йоанна аз незнам вие от колко време правите опити,но ние лично (поради ред медицински проблеми от години) започнахме от месец април тази година и вече дотолкова съм се "подлудила" по тази тема(в началото бях само на моменти,но вече е перманентно явление),че едва ли не постоянно търся "признаците" на зачеването, аз дори немога да чакам до началото на МЦ-ужас е! Събуждам се и 1та ми мисъл е,че още не е станало чудото-направо съм в омагьосан кръг,а не исках да става така.
Пожелавам на теб и на всички тук от сърце скоро на въпроса на темата да отговорим с "ДА"!!!!  :D
Иначе аз ще трябва да изчакам до 8ми октомври,за да видя дали е "станало" този месец,сега само чакам прословутото "зацапване" за кой ли път,което май в доста случай се появявало 1 седмица след овулацията и евентуално успешното зачеване...ах звуча налудничево май  :oops: Дано няма много като мен,а по-спокойно да приемат нещата!
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
« Отговор #630 -: Септември 30, 2009, 15:57:47 pm »
Здравей,Anjelika81,стискам ти палци да имаш успех този път,аз също чакам 08.10.Не си сама в чакането надежда има винаги,аз също съм нетърпелива но гледам да се разсеивам с нещо или с приятелки да изляза на кафе или друго което да ми отвлече вниманието от чакането,май има ефект поне за сега.Поздравления на тези които са видели двете чертички,лека и безпроблемнна бременност на финала хубави и здрави бебоци,а на останалите момичета силно стиснати палци :crossfingers:да се случи скоро и на нас да видим :bfp: :babyflips:
*
« Отговор #631 -: Септември 30, 2009, 16:09:46 pm »
Леко сте се отклонили от основната тема , дами.
« Отговор #632 -: Септември 30, 2009, 16:44:19 pm »
Аз да ви се изжалвам сам в шах ама напълно, тестът ми беше отрицателен, имам съвсем леко кървене, по скоро кафеникаво-вишнево, вецех 3ти ден вчера p оедно време ми беше спряло а днес пак много съм притеснена защото .. утре су взех час за лекар.. може да е хормонален проблем ? Мислите ли? Бременна не съм според теста а знам че е качествен защото същата марка ми беше показала бременност (за съжеление извънматочна)вече започвам да си мисле че съм болна или нещо хормоните ми не са наред.. пишете ако има някой да му се е случвало същото. Иначе умирам от болка в кръста и коремчето. Благодаря ви!  :( :balk_159:
*
« Отговор #633 -: Септември 30, 2009, 20:06:10 pm »
Anjelika81 Мимис  - много ви благодаря за подкрепата  osi_9 . Ние сравнително от скоро правим опити за бебе - 4 месеца и все още не сме правили никакви изсладвания, но самото чакане е много трудно и съм ви благодарна за подкрепата- знам че ме разбирате. Все още не ми е дошло, но не смея да си купя пак тест - ще изчакам до края на седмицата - поне ще опитам.... и непременно ще пиша за резултата  :bighug:
« Отговор #634 -: Септември 30, 2009, 21:10:57 pm »
sisil3, защо не пуснеш кръвен.Понякога уринните не показват рано.Поне ще занеш със сигурност.Аз лично съм чела за момичета, които са имали положителен тест чак след 10-я ден от закъснението.Кръвния ще ти покаже точното количество на ЧХГ и ще разбереш какво се случва.Успех :wink:
« Отговор #635 -: Октомври 01, 2009, 12:24:17 pm »
Аз снощи получих страхотен кръвоизлив с болки в кръста и долу в дясно, може би ми закъсня от това чакане и притеснения ще стане ли няма ли да стане .. и т.н иначе си взех час за лекар ама чак за следващата сряда, ще отида да ми вземат кръв та да видя наред ли са ми хормоните и т.н. Много се депресирах този път , пък и мъжлето не ми помагаше особенно, само ме питаше дойде ли ти, кога трябва да ти дойде, .... той от добри намерения де ама на мен ми действа точно обратното. Пак и нали имах една извънматочна и хем искам да си имам бебе хем ме е страх като забременея дали всичко ще е наред. Така де и този месец не е станало.. пожелавам ви успех и да сте по силни и търпеливи от мен в чакането.  :(
*
« Отговор #636 -: Октомври 01, 2009, 12:37:34 pm »
Разбирам те напълно  :( Всички сме така  :oops: Трябва да стискаме зъби и да продъжаваме напред, няма как . На мен дори не ми закъсня този месец ,но пак много се надявах,защото се постарахме..  Уви. И този няма да е ..  :? Инъче съм се заклела да не правя тестове преди да ми закъснее поне 5 дни. Друг е въпроса ,че като ми закъсня пет дни Юли месец и имах положителен тест ми дойде на следващия ден... така ,че нищо не се знае.Докато я няма лелката винаги има надежда. Знаете как е . Успех на всички !!!  :balk_103:
*
« Отговор #637 -: Октомври 01, 2009, 20:20:15 pm »
И този месец е неуспешен за мен  osi_8 - днес ми дойде и съм много нещастна, защото мноого надежди отново напразни....... сори....налегнали са ме черни мисли
« Отговор #638 -: Октомври 02, 2009, 18:08:29 pm »
йоанна, Ели_ и всички не се отчавайте... дано стане скоро при вас, въпреки че аз оня ден много плаках като ми дойде, добре че поне теста беше отрицателен че ако беше показал + сигурно съвсем щях да се побъркам. Трябва да сме силни и да се подкрепяме. Прегръщам ви момичета и се борете не се отказвай те и не се отчайвайте моля ви :balk_77: :00001754:
някой ден ще изгрее слънце и за нас
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #639 -: Октомври 02, 2009, 22:04:57 pm »
Момичета,може би не сте забелязали,но ви беше обърнато внимание,че се отклонявате от темата,а тя е "Дали съм бременна".Точно това се обсъда тук.
Постовете ви са подходящи за "Искам бебе",а може да се включите и в седмичната тема :)

успехи
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!