Здравейте,кажете ми дали според вас е възможно да съм бременна?Трябваше да ми дойде на 4.09,но не ми дойде.На 08.09 отидoх на гинеколог за преглед - предполагах че имам някакъв проблем ,но не и бременност, защото за да се роди синът ми се лекувах 5 години,а той вече е на седем и никога не сме се пазили и не съм забременявала.Докторката след преглед с вагинален ехограф каза че вижда плоден сак 6 мм и че съм в 4-5 седмица и да отида на преглед след 10 дни.Дотук всичко беше много хубаво,но реших да си направя тест.Купих два теста, първия направих вечерта и беше "-",реших да направя другия със сутрешна урина но за съжаление и той беше"-"
Освен това започа да ми кърви.Обадих се на док. а тя каза че не е трябвало да правя тестове и че съм бремена ,каза да пия урогестан и нош - па.Естествено отидох и на друг док. той каза че не съм бременна, че това което се вижда не е плоден сак ,а надигнала се част от лигавицата на матката преди менструация. В момента ми кърви като при всяка друга менструация.Не съм правила други тестове , но все се чудя дали не съм бременна(много бих искала да е така)Извинявам се че стана дълго и объркано.Благодаря предварително.