здравеите!надявам се,че ще успеете да ми дадете малко надежда.накратко:последната ми менструация беше на 15.01.днес трябваше да ми доиде,но по принцип не ми е много редовна..+-2/3 дни..случвало се е и цяла седмица закъснение..имам странното усещане,че съм бременна.от около 19-20 дни гърдите ми започнаха да наедряват и от около седмица и да ме болят.ама много.обикновено се случва 10тина дена или седмица преди цикъл.а сега толкова рано...правих вече 3 теста,от които последният днес.досега резултата е (-)може би трябва да изчакам още никои ден и ако не ми е дошло дотогава,да направя тест отново..?тази сутрин премерих анална температура-беше 37,2 освен това хапвам добре и понякога ми прилошава,без повръщане(но това ми се случва и при пмс)на 07.01 имах леки подръпвания в яичниците.възможно ли е да съм бременна и тестовете да не показват правилно?аз се намирам в англия и тук ползвам клиър блу.доколкото знам са доста точни(поне така казват в рекламите и цената е добра)това,което ме кара да си мислия ,че има надежда е,че гърдите ми са просто огромни и болезнени с изпъкнали вени по тях,мисля,че досега толкова големи не са ставали.но нямам никакви пъпчици,които да ме сърбят.прочетох го някъде,за пъпчиците,но не знам дали се появяват при вси4ки..а и тази температура???утре ще меря пак...моля за вашите коментари и мнения.и стискам силно палци за себе си и за всички,които го 4акат бебчето с нетърпение.