Много сайтове има,но аз като обиколила всички възможни такива,мога да ви кажа,че или не правят доставки до БГ,или ако правят до доставката излиза много скъпо - пращах имейли на кого ли не,и получавах отговори от съответните сайтове,затова знам.Принципно е най-хубаво човек ако има познат в Щатите,да си го поръча на оригиналния сайт
www.proxeed.com и да му го доставят там,а после да ти го прати като колет/обозначено като "подарък",за да не плащаш мито).
Jael,аз и в Ebay,и в Amazon гледах - пак нямаше доставки до БГ,с един продавач се свързах от Ebay и го питах дали би направил изключение и да направи все пак доставка до БГ,но той ми обяви доста висока цена за доставката(USD 50-60),така че се отказах.Но ако до Италия е изгодно(където разбирам,че си в момента),защо да не си го поръчаш....
Ако те интересува сайта,от който аз си поръчах,пиши ми на лични - не искам да го пиша тук и да се сметне като реклама,защото нямам никакво такова намерение в действителност.
ПП.
Pale80,моля те почни наистина да пишеш на кирилица вече, да може написаното от теб да се чете като хората .