:)Аз бирата снощи също я изтървах ама нали съм "нова" вероятно щяхте да ми дадете безалкохолна
, не за друго ами ей така да ми е гадно, че си нямяте друга работа.
И друго си мислех снощи ама пусти страх...смея ли да "се обадя"
Щях да моля "старите" да не закусват тази сутрин, че съм приготвила пържени нови(млади) с мармалад:)
И сега да поясня, че всичко е в кръга на шегата разбира се.
Когато в началото започнах да пиша се притеснявах не толкова, че някой ще ме игнорира или сдъвче а, че ще напиша някоя глупост защото нямах време да прочета всичко изписано, но ми се споделяше за да ми олекне и защото усетих атмосферата на Зачатие също както се чувствам в дома си...а тук ми е уютно.
Разбира се, че и аз съм грешила и 2-3 пъти ми направиха забележка и благодарение на забележките попаднах по-бързо в темите които ме интересуваха, вместо да се лутам и да пиша глупости където не им е мястото.И сега не си спомням дали забележките са били от нови или стари потребители, защото не ми е било за цел да правя подобна статистика. Бях благодарна на момичетата, че ме спряха и обърнаха в правилната посока.
Убедена съм обаче, че след тази тема ще има предубедени хора, което мен лично не би ми харесало.И дано да греша, защото това тук не е казарма и не ни строяват на плаца всяка сутрин за да ни порицават. Всеки има добри и лоши секунди в ежедневието си.Виждайки какво е направено "за мен" със съществуването на този сайт и труда на хората от които аз се възползвам, съм съгласна утре да се поднеса за закуска:)...и това е шега:)
Ех, ще си купувам и ще си пия бирата сама