0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: За целите на форум Зачатие и съобразаване
« Отговор #140 -: Май 25, 2008, 00:33:40 am »
Ама, Тами, понеже някои хора си правят погрешни изводи за целия форум, та за това си мислят, че някой ще "си напрви грешни изводи за човек от един постинг". Иначе и аз като теб само си трайкам и чета. Ама не че ме е страх да не ме сдъвче някой. А защото не се смятам за достатъчно компетентна. Пък да приказвам празни приказки, понеже си мисля, че са верни, не върви. Все пак става дума за здравето ни.
А ония спамърките, дето на всичкото отгоре се оказаха и "нови", щото нямат 35 утре ще ги подкарам по домова книга. Те моите постове може да не са 4 цифрено число, ама годините ми застрашително приближават 40. Така че да се смятат за предупредени :lol:

п.п.
........... Първият, който се обади, че е прочел до тук, има една бира от мен (сериозно).

Ще си търся бирата като наследство :lol:
« Последна редакция: Май 25, 2008, 00:38:05 am от Pesheck »
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Хм, Пешек, да не са ти дали гума, че нещо за подкарване чета :lol:
Тами, прочетох те, ама докато се наканя от емоции по евровизията да пиша и ми отиде бирата :?
П.С. По темата - много от нещата сме ги научили от горчив опит и ако не сме си позволили да "гушкаме" или да "мяукаме" на някой, то е защото знаем в тези случаи колко е ценно времето и как една дребна грешка може да доведе до голям здравословен проблем и да превърне нещата от лесно решими в загуба завинаги. Точно защото никой от нас не иска да се играе със здравето на тези, които са ни помолили за съвет или имат нужда от правилния път и лекар. Жалко, че това не се разбира правилно и се налага да се пишат такива теми и да се обяснява кой за какво е тук и за какво се бори.
Желанието ни, на всички по-стари потребители е да няма стари, нови и всякакви такива, а да има щастливи двойки, в чиито домове да греят детски усмивки. Да няма разделени семейства, заради това, че не са издържали на напрежението.
Повярвайте ми, видяла съм доста такива случаи за времето, което съм тук. Не малко момичета, прекрасни жени и евентуално прекрасни бъдещи майки загубиха такава надежда, защото мъжете до тях не издържаха, защото проблемите са открити късно, защото няма надежда, защото не е имало на тях кой да подаде ръка...Ето това е идеята и затова не се лигавим и не се тръшкаме, а говорим истината и настояваме.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #142 -: Май 25, 2008, 06:56:08 am »

Първият, който се обади, че е прочел до тук, има една бира от мен (сериозно).
Още една имаш , на ДРЗ ще си я търся.
Добре де, не е ли това по-големият проблем всъшност. Хора, които могат евентуално да са полезни поради огромното "мър,мяу" просто не четат. Въпреки големият "доборжелателен спам", който се е навъдил, от време на време има и въпроси и наранени души, не остават ли те точно неразбрани, непрочетени, а се толерира "мау-то".

И аз така, ама трая и чета, няма не искам, няма нидей
Глей я ся... набутали й гумата в ръцете, за да търка, а тя не само че не бърше, а чете и се оплаква.

Ми чета и се оплаквам девойки, щото ако тръгна да бърша с голямата баданарка всякаквите мяу мяу и гуш ще ме обвинят, че съм безсърдечна кучка  :wink: а от друга страна, особено в АРТ-а и в Опитите, като почна да чета захаросаните поздравления и ми се отщява да пиша каквото и да било...
И знам със сигурност, че има хора, които могат да помогнат, и искат да го направят, но не го правят точно заради сиропа...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)Аз бирата снощи също я изтървах ама нали съм "нова" вероятно щяхте да ми дадете безалкохолна :P, не за друго ами ей така да ми е гадно, че си нямяте друга работа.
И друго си мислех снощи ама пусти страх...смея ли да "се обадя":)
Щях да моля "старите" да не закусват тази сутрин, че съм приготвила пържени нови(млади) с мармалад:)
И сега да поясня, че всичко е в кръга на шегата разбира се.
Когато в началото започнах да пиша се притеснявах не толкова, че някой ще ме игнорира или сдъвче а, че ще напиша някоя глупост защото нямах време да прочета всичко изписано, но ми се споделяше за да ми олекне и защото усетих атмосферата на Зачатие също както се чувствам в дома си...а тук ми е уютно.
Разбира се, че и аз съм грешила и 2-3 пъти ми направиха забележка и благодарение на забележките попаднах по-бързо в темите които ме интересуваха, вместо да се лутам и да пиша глупости където не им е мястото.И сега не си спомням дали забележките са били от нови или стари потребители, защото не ми е било за цел да правя подобна статистика. Бях благодарна на момичетата, че ме спряха и обърнаха в правилната посока.
Убедена съм обаче, че след тази тема ще има предубедени хора, което мен лично не би ми харесало.И дано да греша, защото това тук не е казарма и не ни строяват на плаца всяка сутрин за да ни порицават. Всеки има добри и лоши секунди в ежедневието си.Виждайки какво е направено "за мен" със съществуването на този сайт и труда на хората от които аз се възползвам, съм съгласна утре да се поднеса за закуска:)...и това е шега:)

Ех, ще си купувам и ще си пия бирата сама :(

*
басиии, ами то тогава аз ще си седя "нова" още мноооого време, някой до октомври, а други.... ехееее :(

обичам да спамя 8)
Ха, то кой ли не обича да спами, ама всичките ти постове да са основно  гуш и мяу ... ни стааа :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Лошото е, че съветите на някои новодошли звучат точно така. Цяла година не можех да забременея, ама като отидох на морето и стана. Ами какво да кажат варненки и бургазлийки. Те трябва да са хронично бременни.

Това ми хареса :lol:  :balk_602:

Морето явно е "благосклонно" най-вече към туристите,но не и към постоянно живущите до него

уффф, и аз се наредих сред спамещите...ма не можах да се стърпя  :oops:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Ganka

• 5926
Мдаа стана ясно аз що съм се уредила - от морето ходих на планина да живея и на, стана. Counterfeit, време ти е да идеш да живееш на планина :wink:
Чефи, младо гадже си ти, не тъжи :lol:
Лиско, хареса ми закуската, благодаря :D Вкусна беше :P

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #149 -: Май 25, 2008, 12:16:19 pm »
---- много спам -----

Ще си търся бирата като наследство
Аз мислих приживе да ти я дам... много мразя да заборчнявам. А един колега ми гледа на ръка и ми каза че ще живея 112-113 години. Дай по-скоро да се разберем, а. Че докато умра може и бирата на прах да продават вече (имам предвид като млякото, сметаната и супичките)

А иначе бирата беше за теб, че си ми под ръка, ама явно четеш избирзтелно...

Морето явно е "благосклонно" най-вече към туристите,но не и към постоянно живущите до него
Сменяй морето, само внимавай да не се роди цветнокожо
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
Говорим за това че където и да се намеси някой потребител с по малко звездички няма да казвам нов или стар защото и това превърнахте в шега вие се намесвате и отново имате словестно надмощие.И какво му е сладникавото на мама и бебе???
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*
Ами васиелина, аз мисля че темата отдавна се изчерпа, та затова го обърнахме на шега :wink:
Не виждам какво друго може да се каже, винаги ще има хора, които ще си мислят, че са нападани, пренебрегвани и т.н. и т.н. само защото са нови, а то всъщност няма да има нищо общо с това. Но кажи ми, какво искаш да чуеш точно ти, за да разбереш че не е така...?
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Говорим за това че където и да се намеси някой потребител с по малко звездички няма да казвам нов или стар защото и това превърнахте в шега вие се намесвате и отново имате словестно надмощие.И какво му е сладникавото на мама и бебе???

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ! Повече от това нема кво да  се обяснява. Който разбрал, разбрал, останалите да пасат доматите със все колците!
*
Мдаа стана ясно аз що съм се уредила - от морето ходих на планина да живея и на, стана. Counterfeit, време ти е да идеш да живееш на планина :wink:

Бреее,ми туй ше да е то значи...тия,дето не са на морето като дойдат тук - става...А живущите на морето трябва да вървят на планина!  :lol:  :wink:
Последно като ходихме до В. Търново около 1 май,и така ни хареса,че мъжа ми предложи като се пенсионираме да ходим да живеем там...Хи хи хи,ше му кажа сега,че май ше трябва по-рано от пенсия да се изнесем нататък... :lol: :lol: :lol: 
Гане,
 :balk_21:

14.04.2009 - 5.12.2010
*

:D
Бреее,ми туй ше да е то значи...тия,дето не са на морето като дойдат тук - става...А живущите на морето трябва да вървят на планина!  :lol:  :wink:
Последно като ходихме до В. Търново около 1 май,и така ни хареса,че мъжа ми предложи като се пенсионираме да ходим да живеем там...Хи хи хи,ше му кажа сега,че май ше трябва по-рано от пенсия да се изнесем нататък... :lol: :lol:  
Гане, :balk_21:

14.04.2009 - 5.12.2010
« Отговор #155 -: Май 25, 2008, 14:30:23 pm »
А иначе бирата беше за теб, че си ми под ръка, ама явно четеш избирзтелно...

Тамич, ти пък са.... Те Пешек и Сигнуса нали вече се бяха класирали, викам дай да не изнаглявам сега и аз....  :beerdr:

*

Ganka

• 5926
:D
Последно като ходихме до В. Търново около 1 май,и така ни хареса,че мъжа ми предложи като се пенсионираме да ходим да живеем там...Хи хи хи,ше му кажа сега,че май ше трябва по-рано от пенсия да се изнесем нататък... :lol: :lol:   
Гане, :balk_21:

Ами значи да търсим имот около Търново :wink: Нема начин, поне парите ще идат за приятни занимания :lol:
П.С. На мама и бебе нищо сладникаво му няма, но не е сайт за стерилитет, а за майки и деца. Това е разликата.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Е сега и това
Цък тук
Познайте аз колко пъти съм се почувствала обидена, пренебрегната и неразбрана...
Ами сменете надписа на vesielina вместо "нов потребител" да пише "многострадален".
С тази тема или иска да види кой е безчувствен или да провери колко са активните потребители.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Ganka

• 5926
Мдаа, наближи ДРЗ и е време да се види кой какъв е и за какво се бори :? А и да преброим колко реално са хората, дето имат нужда от помощ и колко са тези дето си чешат езиците :?

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Тююююю, отидох за един ден на село, а вие изписахте света.
Обяснавам - Гане, нямам гума. Под подкарвам имах предвид, че аз ще ви дъвча и игнорирам, пък вие ще си траете. Понеже аз вече съм навършила 35 а вие не сте :lol:
Тами, то лафа е такъв бе мила. Аз виках на ДРЗ да си я пием. Няма да те чакам 150 години, че много ще ми пресъхне гърлото до тогава и само с една няма да се разминеш.
Рилинка, като изпусна бирата на Тамара, аз пък ще те черпя една. Пък после ти Лиско, че нали е новичко милото и те така...

п.п. Голяма лигня ме е налегнала, ама спирам да спамя - обещавам.