0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
everything_possible, само ще помоля да спрем да коментираме rashi и моето отношение към нея. Така излиза, че е зад гърба и...а това не е коректно. Да не говорим, че само това и липсва сега. Ако все още мислиш, че не съм права - пиши ми на лични.

Постът ми е само един, не ми приписвай втори. А първият не е насочен  към теб конкретно по простата причина, че не участваш само ти. Това е само повод за размисъл.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
 8OТова пък за вторият пост как го реши и къде го прочете, аз вярно съм разсеяна, но пък чак толкоз?! Помолих, с цел ако има още нещо да не разводняваме тази тема и да пощадим  Rashi.
 Реших, че се отнася за мен, защото цитираш мои думи, след което постваш тема, в която и аз участвам, не е ли логично да е за мен? Пак се почна общо "повод за размисъл"...ами размислила съм преди да пиша, ся вече е късно, за другите дали са мислили и кога са мислили те сами си отговарят.

« Последна редакция: Май 23, 2008, 20:48:34 pm от Lan »
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Градивна критика е:
1. Някой те е обидил, нагрубил, накарал те е да се чувстваш зле, накривил ти е капата или друго
2. Пишеш му  на лични. Или си изяснявате проблема и се прегръщате или не.
3. Ако е не - оплакваш се на модератор.
4. Ако и той не реагира, тогава най-вероятно проблемът е в твоя телевизор.
5. Въпреки направената от теб НАВРЕМЕ И ЯСНА критика не си почувствал удоволетворение/ подобрение, тогава решаваш за себе си дали да продължиш да ползваш услугите на сайта или не.

Неградивна критика граничеща с махленско мрънкане е таква отправна, общо, неточно и без конкретен повод.

Първо, причината да те цитирам е, че това което си писала съдържа голяма доза истина.
Второ, копираната тема е случайна, първата за която се сетих. Случайно е и че ти участваш в нея. И още нещо. Доколкото си спомням не ти започваш там въпросния коментар. Това,че активно поддържаш разтягането  е друг въпрос.
Трето, ти как разбираш " само ще помоля да спрем да коментираме rashi", при условие, че нито веднъж не съм споменала това име и, че след първият ми пост има три твои и в третия едва ти хрумва да ме помолиш да спра. Какво?  8O Твоите коментари?
Нямах никакво намерение да се "заяждам" с когото и да е било.

Помолих, с цел ако има още нещо да не разводняваме тази тема и да пощадим  Rashi.

Като си искала да не разводняваме, защо като по-опитна и по-досетлива сама не написа тази си молба на лични. Аз не съм толкова ограничена, че да не разбера. Не съм по-малко съобразителна и тактична от теб, повярвай ми. И вместо на лични ти пиша точно тук защото няма нищо лично.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
*
Такааа. Може ли и аз да кажа нещо , което ми хрумна току що.
Има едно момиче във форума, което е ново.По-ново и от мен.Щото аз съм от два месеца.Може и три да са станали.Няма да и спомена името освен ако не настоявате.Но това момиче много ми повдига настроението със всеки свой пост. Мнго мило, много оптимистично настроено, много живо. Леко му четеш постовете.Винаги с приятно чувство, никога не натоварва..Дори когато мрънка, го прави с мнго приятно чувство за хумор.Вече няколко доста стари потребители са и писали че е много мила. И са се отнесли мнго добре към нея.
Сега, пиша това не защото към мен някой се е отнесъл зле. Явно всеки човек оставя за себе си уникално усещане със всеки свой пост.
Тоест , в заключение - зависи само от теб как ще те приемат другите. Има момичета които доста драматизират СПОРЕД мен, но никога не съм им писала или коментирала постовете. Всеки си знае за себе си, може да не съм разбрала. Пък и аз не съм тук за да коментирам кой какъв е , а за да извлека някакви поуки и информации за себе си.
А колкото до примерите , които се посочиха-в края на краищата никой не е искал да обиди, а просто е имал повд да се усмихне да се отпусне, забравяйки дори за проблема, който всяка от нас явно има. В което лично аз не намирам нищо лошо.Факта , че въпросното момиче се върна в темата и писа още, смятам означава, че т самото е разбрало че не е имало агресия и опит за обида.
И още нещо, последно наистина - аз пиша щото , а не защото -просто ми е по-лесно..Да не говорим , че изплзвам и диалект отвреме на време и ям букви, но това не всеки път зависи от мен а от клавиатурата ми.Била съм журналист и знам много добре пунктоацията и как се използва тя.Но ,когато бързам не ми е до нея.Не смятам че тук трябва да си меримграматиките.Провени са забележки по този повод и то доста уместни само ако наистина се чете трудно даден пост. Всички останали според мен са си заяждане.
Аз съм НОВ потребител и съм ДОВОЛНА от сайта.От идеята му, от информацията, от помощта ,която получавам, и дори от това , че има и необременени със зачатието теми , където човек може да разпусне, да пие халба бира или чаша кафе и да се усмихва.
Не са ми се карали модератори, може би защото не съм ги предизвикала. Значи-може да внимаваш ако искаш
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
А как се разбира кой е стар и кой нов потребител?
Има момичета коио пишат от по-малко от половин година и имат по над три хиляди постинга.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924

лесно се разбира :) ти и аз сме стари, щото сме над 35  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Има момичета коио пишат от по-малко от половин година и имат по над три хиляди постинга.

Тами, проверяват му сигурно регистрацията от кога е :wink:
Еееее, Джаме, доживях да ми кажат млад потребител, аз съм под 35 :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

jam

• *
  • 14924
Ганеее, младо си ти и зелено, не си гледай звездичките в профила  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
Айдааа, стана ясно, че кат дойда у Софето ша черпавам с beer::

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

Tamara

• 1662
Мале Jam-o, ма то и аз съм била от младите... и се чудя 'що се заяждаш с мен. Ей ся 'почвам и аз да мрънкам, че малко ми е останало преди да се "сбабичасам". От октомври Гането да му мисли обаче  :witch: .
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• *
  • 14924
----спам--------

значи картинката се изясни - Ганка ще черпи мен, а аз теб  :D

*

Ganka

• 5926
----спам--------
Тами, що октомври бе, чак януари ще почна да се притеснявам 8)
Аз мога и нея да черпя бе :wink: не само теб :lol:

*

Tamara

• 1662
----спам--------
Миии след като ми е останало малко време за заяждане с теб, давай да те 'почвам...
'що поущряваш спама, а? Айде сега като виден модератор да го поизчистиш
А когато има повод ще се черпим.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
С изключение на последните постинги ----спам----, искам да ви кажа единствено следното: Обърнахте го на главата "Тлака в Алтъново" из романа "Под игото" на Иван Вазов.

В личен план, за да не засегна някой от така наречените "нови" спрях да пиша и коментирам. На мен лично не ми се нравят и захаросаните теми в стил "форум БГ-мама" , "Мама и бебе" и "Часът на Мама", за това спрях да ги чета дори.

Всички ние - "стари" и "нови", "умни" и "глупави", "куци, кьорави и сакати" и "красиви, елегантни и с манекенски размери" или си измислете друг признак за разграничение, трябва да благодарим на ШЕПАТА ХОРА, КОИТО СЪЗДАДОХА И ПОДДЪРЖАТ ВСИЧКО ЗА НАС И ВМЕСТО НАС -  СДРУЖЕНИЕТО, САЙТА, ФОРУМА. БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ, ВМЕСТО ДА ГИ ОБИЖДАТЕ С ПЛОСКОДЪННИ КРИТИЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ!

П.П. Мен Джам също ме е дъвкала като новодошла /и не само - и сега да има основателен повод, пак ще го направи/, и аз не послушах нито нея, нито някой от останалите "стари", в резултат на което  си изпатих с лечението на лекар-самозванец и олекнах с 2000 лева.
« Последна редакция: Май 24, 2008, 18:28:02 pm от lady_11 »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Лелее розови, спамещи кво ви става бе. То и аз съм с температура ама.. :lol:
Явно и аз съм от младите потребители, са да не почнете да ме дъвчете .    :P
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0

В личен план, за да не засегна някой от така наречените "нови" спрях да пиша и коментирам. На мен лично не ми се нравят и захаросаните теми в стил "форум БГ-мама" , "Мама и бебе" и "Часът на Мама", за това спрях да ги чета дори.
Тъй тъй, говори ми говори, вещице :wink: любима.... И аз така, ама трая и чета, няма не искам, няма нидей :wink:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Ааааа, да се разберем - не съм стара!  :D
« Последна редакция: Май 24, 2008, 23:02:11 pm от ognyana »
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Тъй тъй, говори ми говори, вещице :wink: любима.... И аз така, ама трая и чета, няма не искам, няма нидей :wink:
Добре де, не е ли това по-големият проблем всъшност. Хора, които могат евентуално да са полезни поради огромното "мър,мяу" просто не четат. Въпреки големият "доборжелателен спам", който се е навъдил, от време на време има и въпроси и наранени души, не остават ли те точно неразбрани, непрочетени, а се толерира "мау-то".
*

Tamara

• 1662
И аз така, ама трая и чета, няма не искам, няма нидей
Глей я ся... набутали й гумата в ръцете, за да търка, а тя не само че не бърше, а чете и се оплаква.

А сега сериозно по темата. По оная от първата страница.
Самата аз мога да си позволя по-смело да давам съвети едва след като при мен се получи. Преди това ми беше някак много терсене. Допуснах грешка като повярвах на Коларов. Това, което той ми казваше и изводите до които достигахме заедно с него бяха толкова логични, че просто нямаше как да не е прав. Накрая се оказа, че човекът просто си се е учил заедно с мен и върху мен. Виждал е очевадните неща. Ама... не е бил прав
Според него ако лекарство води до кисти значи трябва да го намалим и то ще доведе до фоликули. Може би звучи логично, но не е вярно.
Затова и аз се притеснявах да давам съвети, които са подплатени само с интуицията ми, ама не са се доказали в практиката. От друга страна не мога всеки постинг да го започвам с - "бременна съм и затова ти казвам че...." Звучи по-тъпо от тъпо, нали.
От друга страна, ако някой се опита да ми противоречи и ми каже, не не е така както си го написала, а точно обратното. Ами аз съм пробвала обратното и съм видяла, че не става - според мен е нормално да реагирам, при това остро. Дори и ако се налага да изтъкна като доказателство бременността. Зная, че някои ще го приемат по-болезнено. Зная, че никой няма да си помисли, че зад всяка една бременност при мен стоят по 35 месеца на разочарование, когато не се е получавало. Но ако мога да спестя дори и само един месец с грешки на някое момиче, ако мога да я накарам да погледне нещата от друг ъгъл, дари и само ако я накарам да се усъмни в грешната логика на поредното светило... значи от цялата кофа помия която ще получа на лични е имало смисъл. Дори е достатъчно да си спомни това, когато отиде на лекар и той й каже нещо нелогично. Нещо, което е помогнало на някого. Явно това не е толкова нелогично.
Самата аз отхвърлих Димитров като лекар само защото ме караше да правя "нелогични" неща. Нелогични според Коларов. Е точно тези неща ми помогнаха, но след лутане. Дори и само това лутане да спестя на някого, значи си е заслужавало. Първият, който се обади, че е прочел до тук, има една бира от мен (сериозно).
Много по-лесно ще ми е да го напиша веднъж и който иска да ме слуша, който не - да си трОши главата. Ама здравето на хората не е най-подходящата арена, където да доказваме, че бездарието е по-агресивно от таланта.
От друга страна никога няма да давам съвети за ин витро. Самата аз имах показания, но не исках да опитвам по съвсем лични съображения. Затова никога не бих казала на някого прави или не. Не бих давала съвети за това, просто защото нищо не разбирам.
Лошото е, че съветите на някои новодошли звучат точно така. Цяла година не можех да забременея, ама като отидох на морето и стана. Ами какво да кажат варненки и бургазлийки. Те трябва да са хронично бременни.  Нормално е да се реагира остро. Всеки би се подразнил от недодялания постинг. Това не значи, че повече не можеш да пишеш и да питаш. Вземи си бележка, ако си ядосан изчакай два дни да ти мине и всичко ще е на 6. Никой няма да си напрви грешни изводи за човек от един постинг.
« Последна редакция: Май 24, 2008, 23:49:38 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.