0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Saule_Nova , :bighug:

Момичета , нека ви кажа нещо с песен!

http://www.vbox7.com/play:219ff7bf

:grouphug2:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

От всичко написано до тук, тази песен единствено ме разчувства истински. По точно не би могло да се отрази отношението в този сайт.
Независимо,че понякога сте на различно от моето мнение, аз ВИ чувствам наистина близки и ИМАМ НУЖДА да бъда с ВАС, да споделям с ВАС, вашите и моите добри и лоши моменти. Надявам се вторите да са далеч по-малко за сметка на първите.

Ефирче,  :balk_21:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Efirche,  :hug2:

Това филмче го гледах една неледя и плаках като малко дете, страхотно е! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.

Стига рИва ма. Филмчето наистина е страхотно!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Ефи, мерси :balk_21: Изтеглих си го да го гледам
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Аууууу, какъв екземпляр  :wink:, бедните mamaibebe  :(
Май е време модовете да влизат ...

Ефирче, страхотно клипче, мерси мила!

П.С. И откога хора, които пишат "впредвид" стават адвокати? Тц, тц ... изчезнаха строгите и злобни даскали. Злобните всъщност населиха Зачатие  :D
*

От всичко написано до тук, тази песен единствено ме разчувства истински. По точно не би могло да се отрази отношението в този сайт.
Независимо,че понякога сте на различно от моето мнение, аз ВИ чувствам наистина близки и ИМАМ НУЖДА да бъда с ВАС, да споделям с ВАС, вашите и моите добри и лоши моменти. Надявам се вторите да са далеч по-малко за сметка на първите.

Ефирче,  :balk_21:
Абе нормално от толкова хиляди души да има различни мнения.Номера е всички да с ме с акъла си и да не караме хората да се чувстват зле заради нашите усещания и емоции.Особено в такъв форум. :bighug:
Efirche,  :hug2:

Eвро , ами аз и на клипчето ревах ,като го гледах за първи път...

Мацки , от къде да си изтегля и филмчето и как се казва?
"Братя под слънцето" ?
« Последна редакция: Май 21, 2008, 00:01:14 am от Efirche »
*

Tamara

• 1662
« Последна редакция: Май 20, 2008, 23:58:04 pm от Tamara »
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Аз искам да благодаря на всички за мненията ви и за споделената болка или радост и в двете теми, защото преди тях май мислех повече като кон с капаци.
Накарахте ме да се замисля за доста неща, неща различни от моето виждане.накарахте ме да се замисля за моменти в които може и да не мога да бъда така силна или да не искам.
Истина ви казвам, преди 2 дни си мислех,че най - нормално е  да се радваш на всички и всичко и едва ли не престъпно да изпитваш болка от нещо хубаво случващо се на друг, но напомнящо за загуба която не се връща никога.
2 дни бях объркана заради променящото ми се мнение и сега мисля, че мога спокойно да ви кажа...Момичета, прекланям се пред силата,волята и откорвеността ви да споделите истинските си мисли.
Отдавна се боря със стерилитета но съм отскоро тук и ви благодаря, че ми помогнахте да погледна и през другия прозорец.Той е до моя, гледката е друга но посоката е една.

Имам неуспешни опити но не съм преживявала загуба след успех и не бих могла дори да си представя какво ви е в душите.Само се надявам някой ден раните да останат с почти незабележими белези.
Бъдете здрави и ...Благодаря ви.

Стига рИва ма. Филмчето наистина е страхотно!

Айдааа и кака ви ред сълзи ред сополи....

Ефи, благодаря ти мила  :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Eфи,благодаря за клипчето :flower:
Чакам адвокат Валерия да не пуска повече тези с аргументи :lol:...а скоро време да ни ДЕМОНСТРИРА тезата  :lol: Очаквам от нея поне  :bori_015: :bori_015: :bori_015:  :wink:
нямах време да и чета темите,но от това написано тук включитлно цитирания нейн постинг от друга тема, личи се,че си говори небивалици от страх и неудовлетворение както в личния живот така и в професионалния....ей,дано не съм права :(
Лично аз,много благодаря на прекрасната идее за този форум! :flower:
*

Tamara

• 1662
Eфи,благодаря за клипчето :flower:
Чакам адвокат Валерия да не пуска повече тези с аргументи :lol:...а скоро време да ни ДЕМОНСТРИРА тезата  :lol: Очаквам от нея поне  :bori_015: :bori_015: :bori_015:  :wink:
нямах време да и чета темите,но от това написано тук включитлно цитирания нейн постинг от друга тема, личи се,че си говори небивалици от страх и неудовлетворение както в личния живот така и в професионалния....ей,дано не съм права :(
Лично аз,много благодаря на прекрасната идее за този форум! :flower:
Ваня, много трудно се чете това
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
Здравейте аз също бях редовен потребител в този форум но забелязвам че много от вас не търпят новите потребители.Минах по този път на дългото чакане и щастливото забременяване.Съчувствам ви и знам всеки един етап през който сте минали желая на всички ви успех и дано и вас ви сполети това щастия,но истината е че тук лъха тъга болка.Не знам каква е причината но вие винаги опонирате и с негодувание приемате всеки новопостъпил.Мисля че този форум е зъздаден за всеки които иска да сподели проблем или мнение и който може да помогне със съвет на другите.
Призовавам ви бъдете толерантни.Дайте шанс и на нас.Ако има обидени извинете ме.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*
Веси, когато влязох в този форум преди два месеца само едно момиче ми скръцна със зъби, но се съмнявам че беше умишлено.Просто приказката тръгна така, че не се разбрахме май.Но в общи линии не съм се чувствала така като теб.Не знам на каквоо се дължи това.
*
Veselina здравей;-)
Не смятам, че тука има някаква нетърпимост към новите потребители - напротив, аз също съм била нов потребител и никога не съм усетила някаква нетърпимост към новите, напротив!
Става въпрос за нещо съвсем различно, става въпрос за проявяване на нетактичност, арогантност от страна на някой момичета, които не са се сблъсквали с проблема стерилитет към останалите, които ИМАТ такъв проблем, което обижда болшинството от момичетата тук, без значение дали за НОВИ, СТАРИ или МЕЖДИННИ потребители!
Мисля че, ако внимателно прочетеш цялата тема ще видиш за какво точно говоря, конкретно в тази тема има един потребител който проявяви ОГРОМНА арогантност и съответно си тръгна по собствена воля, демонстративно и нахално...
Колкото до съчувствието, моля те недей да ни съчувстваш, оправяме се прекрасно и без да ни съчувства някой, уверявам те! :D :D

*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
Приеми позитивно това което казах и ви съчувствам защото минах по този път и само аз си знам какво съм преживяла по добре от съжаление.Дано намираш разликата когато съчувстваш съпреживяваш болките на другите а съжалението е последния етап от съпричатноста.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*

Tamara

• 1662
Veselina
аз не съм се обидила
Но ако ти се чувстваш обидена защо не дадеш малко подробности. Така е много неясно.
Все пак всички сме били нови (е почти всички) и всички сме бъркали, били сме хокани и са се "заяждали" с нас. Ама ако оставиш неизяснен проблем... той няма да се самореши. Сега обвиняваш всички във всичко. Как очакваш да реагират? Да те потупат по рамото и да ти кажат "Браво, обвинявай ни, а ние ще ти се усмихваме мило!" Не мисля, че е реално.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.