0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
sivoto, трябва да ти кажа, че към "стари" потребители пиша дори по-остро! Можеш да влезеш в "Дългоочакваната" и виж как към Adi (която много си обичам, но не познавам лично) съм се обърнала с :
"Марш на лекар!", без обяснения. Така НИКОГА не съм писала на "ново" момиче, точно защото си мисля, че може да се засегне и не ми е свикнала на прямия тон. Това не пречи периодично да "обиждам" момичета...ща не ща, случва се, няма как. Свят шарен, разбиране на виртуалното общуване е трудно, винаги човек може да намери как да се засегне. Ама пък "мяу-мяу" и "гуш-гуш" в поредната щъркелова тема хич на никого не помага, поне не и с полезна информация. Там се получава питаш еди какво си, 20-30 отговора "мяу","гуш","много те обичаме"...ама файда нц...и даже и аз нямам сили да я чета, че да помогна, ако мога. Не съм и само аз.
*
 Сигнус, не се ядосвай! Хората, които мислят като sivoto са много, много малко. Идват, и като не могат да си намерят поле за изява на егото, си заминават. И слава богу.
« Последна редакция: Май 22, 2008, 22:42:00 pm от Жекова »
cygnus, ама ние с теб сме на една и съща логика.

"Зачатие  съществува основно и САМО за потребителите."

И аз това съм казала, - ако няма потребители, няма Зачатие.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
sivoto, а аз имам чувството, че говорите за различни неща.
Целта на зачатие не е да има потребители, за да съществува.
Целта е да престане да съществува, защото репрудуктивните проблеми вече не са проблеми, а навсякъде можеш да получиш адекватно лечение.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Чета темата от няколко дни и все не разбирам нещо. Абе участието във форума не е ли като гледането на телевизия?! Не ти харесва това което показват - цък дистанционното и сменяш канала. Какво е това обиждане, пък сръдни, пък претенции за разбиране....Ми то последното не винаги се получава. Хора сме - виждаме света по различен начин.
Аз за себе си от както се убедих, че никой за нищо на този свят не ми е длъжен, живея много по-добре. Не ви препоръчвам моята теория за живота, всеки сам трябва да открие своята истина. Но за мен точно този последния спор е безсмислен. Опитайте се да видите нещата и от друга гледна точка. Ами питали сте нещо си, не са ви отговорили както вие (забележете) очаквате. Е и? Нито е толкова трагично, нито ви се случва за пръв път в живота. Не го превръщайте в такава драма. Все пак всичко тук се движи на доброволни начала, нелепо е да изисквате и да се засягате - според мен де.
Това което се опитвам да обясня е че не трябва да се впрягате толкова на всеки написан или не ред. Пак казвам всички сме хора - имаме добри и лоши дни, дори и на модовете може да се случи.  :lol:
И за да не бъда погрешно разбрана с това за смяната на канала, съвсем не искам да кажа, че не сте за тук, просто това е първият паралел който направих (пък те при мен първите мнения са най-верни.....обикновено).
Карайте я по-лежерно и по широкоскроено, живота ни и без това хич не е лек.
Но въпреки това ви желая лека вечер!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
явно ще си задавам един и същи въпрос до припадък, без някой да опита да ми отговори.

защо (и най-вече - как) може да правите лесно и бързо обобщения за облика на един сайт с над ДЕСЕТ ХИЛЯДИ регистрирани потребители, въз основа на скромния си личен опит?!!!

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Затова ни чуйте и помислете какво да се направи, така че Зачатие да приема повече потребители, отколкото губи.

явно нямаш представа колко потребители приема Зачатие. само днес са се регистрирали 17 нови потребителя. общият им брой се вижда лесно - 11364 регистрирани. има още толкова нерегистрирани.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Pesheck

• *
  • 5861
Ми според мен щото така сме устроени повечето хора - да обобщаваме без много, много да се замисляме.
Те учителите такива, пък лекарите н`ам си какви, а шофьорите еди какви си......
Да си призная и аз съм се излавяла, че го правя понякога :oops: Но поне се дебна и внимавам да не го правя. Ама от тези над 10 000 все ще има някой който дори да не смята че е нужно.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Джамооо, Джамоо, и след припадъка пак няма да получиш адекватен отговор :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Затова ни чуйте и помислете какво да се направи, така че Зачатие да приема повече потребители, отколкото губи.

явно нямаш представа колко потребители приема Зачатие. само днес са се регистрирали 17 нови потребителя.

... това изобщо не ме радва.
« Последна редакция: Май 22, 2008, 23:24:53 pm от cygnus »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Незнам, трия пиша, трия и пак пиша. Ами и аз си задавам въпроса на Джам. Пишете обидени сте от старите потребители. Ами аз и Тамара и Ганка и Пена примерно сме различни.(Ай са да не ме подхванете двете че вас написах :lol: Случайно без умисъл е) И аз съм стар потребител, кой съм обидила та ме слагате под общия знаменател.  :lol:
Сега сериозно, ако тези неща се дооточняват в момента когато се пуска темата и мнението, мисля че няма да е така. Сивото и другите "нови" и засегнати потребители, пишете в темата. Там на момента. защо позволявате да се натрупва. Можеше да си напишеш, аз съм еди къде си, трудно ми е, пък ми стана и обидно от написаното и т.н.
Сигнус, не се ядосвай! Хората, които мислят като sivoto са много, много малко. Идват, и като не могат да си намерят поле за изява на егото, си заминават. И слава богу.
Жекова не мисля че сивото търси поле за изява. Просто се е почувствала засегната.
И аз съм се засягала, но на хора, не на сайта  :lol:

Забравих да напиша, има хора които се трепят маистина, мисля че трябва най-малкото да проявим уважение към тях. Сивото и "новите потребители", някои хора не са спали за да преведат и качат информация. Четете. тя е за вас.

« Последна редакция: Май 22, 2008, 23:48:06 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Ух ама изморих се да чета за обидени и огорчени души, а времето напоследък ми е кът. За това реших да си пусна протестния пост и определено е права Лидето.

...Сега сериозно, ако тези неща се дооточняват в момента когато се пуска темата и мнението, мисля че няма да е така. Сивото и другите "нови" и засегнати потребители, пишете в темата. Там на момента. защо позволявате да се натрупва. Можеше да си напишеш, аз съм еди къде си, трудно ми е, пък ми стана и обидно от написаното и т.н. ...

... И аз съм се засягала, но на хора, не на сайта ...

...Забравих да напиша, има хора които се трепят маистина, мисля че трябва най-малкото да проявим уважение към тях. Сивото и "новите потребители", някои хора не са спали за да преведат и качат информация. Четете. тя е за вас.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Ganka

• 5926
Лиде, кат си казала на място да си казваме - ей на, сега ми изчезна нощния сън... Цела нощ нема да спа щото мъ убиди, сириозно мъ убиди, шъ знайш :(
П.С. Мацко, много ми стана смешно, с най-добри чувства

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
Струва ми се, че тази дискусия няма да доведе до нищо. Аз се опитах да изляза от обобщенията и затова дадох моите конкретни примери. Иначе съм пример за идеален нов потребител - от повече от две години предимно чета и препрочитам всичко написано.
Естествено, че сме благодарни на всички момичета, които са си направили труда и продължават да го правят, за да се поддържа сайта полезен. Само че тази тема не е за изказване на благодарности. Затова и не съм писала подобно нещо.
Жекова, не знам как реши, че търся поле за изява. Повярвай ми, това е последното място, където бих искала да се изявявам.
Тамара, за съжаление, репродуктивните проблеми все още са си проблеми. И точно в този сайт има куп доказателства - двойки, които знаят всичко, ходят при най-добрите специалисти, правят каквото е необходимо, но не става чудото... Прекрасно е да се надяваме, че Зачатие ще изкорени тези проблеми, но май не е реалистично.Божа работа е това.
Успех на всички!

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Ако ти не си помогнеш в даден момент и господ няма как да ти помогне. Ако си нямаш и идея, криеш и чакаш баба Куна да ти помогне...
Има неуспяли момичета които се борят от дълго време, но те са малко и шанса им за успех с информацията тук е много много по голям.
Няма да продължавам!
« Последна редакция: Май 23, 2008, 09:36:24 am от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Ganka

• 5926
Хората, които работят по този сайт се стремят да се въведе профилактика, която от своя страна ще доведе до по-малко проблеми със стерилитета. Борят се да се махне този етикет за "прекалено много живяли" и "абортирали", за да може да излезем смело в обществото и да не се крием като мишки, когато имаме проблем. Отделят от съня си, от семействата си време, не спят по цели нощи и се борят, за да помогнат на такива "нови" потребители. За да могат тези "нови потребители" дето все са обидени и неразбрани, да съкратят пътя към лекаря, да намерят най-бързо проблема и да го решат. За да не се чувстват зле при лекарите, да не се чувстват като торба с пари, онеправдани и зле. А да намерят разбиране и подкрепа, да намерят точния лекар и да имат деца.
Ето ти начин да помогнеш - когато утре търсят някой да помогне - отзови се, иди да говориш със журналистите, излез на протестно шествие, иди с момичетата в министерството, или просто плати членски внос - и така покажи, че наистина имаш някакво желание нещата да се развиват, а не да вирееш само в сянката на "нов потребител", който намира "махна", но пък не дава конкретни предложения.
И не е въпроса да аплодираме това, а като не помагаме, поне да не пречим.
Оф, съжалявам, мислех да не пиша повече...

*
Sivoto,
Наистина съвсем добронамерено искам да ти кажа нещо..
Ти имаш общо 18 постинга, на които на 2 ( както ти казваш ), са ти отговорили леко саркастично или по-саркастично...или не както очакваш (не се заяждам)
Защо запонми тези 2, а не останалите 16, на които са ти отговорили изчерпателно и т.н...
Защо, аджеба, си направи всички тези кардинални изводи за целия ФОРУМ от тези 2 постинга?
Аз съм сигурна, че всички тук (както и във всички останали форуми) са имали теми, на които не са им отговаряли (аз лично имам поне 2 такива теми с важни за мен въпроси, на които нямах никакъв отговор...и какво от това???)
Смяташ ли, наистина, че си заслужава тука сега да се изпишат 2 страници постинги за това и най-важното да се направят такива кардинални заключения за целия форум, за всички потребители и т.н
И още нещо, Зачатие едва ли е направен, за да изкоренява проблемите, според мен е направен, за да ни помогне сами да си решим проблемите.
И в крайна сметка смятам, че темата се измести и може би е добре да бъде прекратена!
*
Споделям мниенията на vesielina и sivoto. Има тенденция на неприятно отношение към нови потребители. Не искам да обобщавам, това е навярно ядро от много активни потребители. Не давам и примери, защото честно казано не ми се инвестира толкова енергия. Публикувам това мнение, само за да не остава впечатлението, че това са единични случаи на недоволни. Иначе както написа Pesheck като не ти харесва какво върви в момента по един канал го сменяш, в случая преставаме да пишем, помякога и да четем. Но когато повече зрители сменят канала, това се отразява на зрителските квоти, а тук си комуницираме  ЦИФРИ. Ех ...  8)
*
А защо не приемете тези "забележки и недоволство" като градивна критика?По този начин всички ще са доволни - така наречените нови ще са изказали мнението си, а "старите" би трябвало вече да не се впечатляват от такива постове, в смисъл, че винаги ги е имало и ще ги има най-вероятно.
Мисля, че бихте си спестили тези спорове кой е по-прав по този начин :wink:
Това разбира се е мое мнение :wink:
Лек и приятен ден на всички!
*

Pesheck

• *
  • 5861
Абе аз май друго исках да кажа. Че намираш нещо друго за гледане - това да. Но не вдигаш телефона да се оплачеш на програмния директор, че точно на теб и точно в този момент това не ти се гледа. Пък и телевизиите имат нужда от зрители. а както каза Сигнус
Т За нас няма да има нищо по-хубаво от това да се опразни форума напълно,
Така че и моята собствена аналогия не беше много точна.
И наистина замислете се преди да започнете да се жалвате. Всеки форум, дори и нашия е някакво отражение на реалния живот. Големи момичета сме всички тук, би трябвало да сме на ясно, че в него - реалния живот, не всичко става така както сме го поискали. И точно тогава когато сме го поискали. Ами естествено че и тук е така. Нали всички сме наясно че това няма как да стане. Това което се опитвам да ви кажа е че живота непрекъснато ни поднася не особено приятни изненади. Време е да се научим да ги приемаме и да се опитваме да ги преодоляваме. А не да се оплакваме. Защото ако за не навременен или не точен и ироничен отговор има на кого да се сърдим. То за това което ни е събрало тук на кого ще се сърдим. И към кого ще предявяваме претенции. Към Съдбата, Живота, Бог?!
Лек ден на всички!