[/quote]
Аз имам застраховка-щатска.Тоест-безплатна.Защото имам ниски доходи-под $15 000 на година.От миналата година,след като правих жалба до Трентън-столицата на Ню Джърси.Лъжа,разбира се. :witch:кой живее с тия пари тука.Само негрите-те затова и имат всякакви осигуровки,помощи,бонуси и т.н.
А ние като сме бели и правим по повече от $15000 на година-няма здравни лиготии. :balk_153:Защото нямаме добри работи,затова.Е,който работи в някой и друг офис поимва нещо-обикновено без зъболекар,очен...При това си плаща-средно за да осигуриш 3 членно семейство с пълно покритие ти струва $700-$1000 на МЕСЕЦ.Затова хората масово нямат здр.осигуровки.42% от американците са така.
Имат държавните служители и богатите.И бедните.За да живееш добре требва да си в една от трите категории-по избор.
А бозата ми липсва определено...
[/quote]
Истина е! И аз съм в Сащ и определено нещата в здравеопазването са доста сложни . Лятото си ходих в Бг за да си оправя зъбите , и пак излиза по евтино дори като се има предвид колко поскъпнаха билетите.
Даниски , честита бременост ! Отдавна не бях влизала тук та за това малко със закъснение те поздравявам . Радвам се , че всичко с теб е вече наред