0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Re: РОЗОВО ТЕЧЕНИЕ - 6 г.с.
« Отговор #60 -: Юни 09, 2008, 22:46:52 pm »
пак се появи това кафявото-за 2 дена.Теглих му един кекс и то изчезна!
а дока разправяше - и никакъв секс щото е рисковано!
сега като му кажа ми се ще да му видите и вие физиономията. :lol:
Иначе си бременея.
*
« Отговор #61 -: Юни 13, 2008, 13:31:34 pm »
Здравейте на всички аз съм нова тук.Вече от 4 дни зная че съм бременна направих си 3 теста преди датата на цикъла ми  и бяха 1 тъмно розова и 1 светло но на последния беше както трябва 2 тъмно розови-тово беше сега на 9.Но днес нещто ме боли отдясно ниско долу и кръста, както и сега видях бледо бледо розово течение дали е нормално
Искам да поздравя искрено daniski - браво мамче да сте с бебока живи и здрави
« Последна редакция: Юни 13, 2008, 13:35:28 pm от mucki_86 »
« Отговор #62 -: Юни 13, 2008, 19:17:44 pm »
Здравейте на всички аз съм нова тук.Вече от 4 дни зная че съм бременна направих си 3 теста преди датата на цикъла ми  и бяха 1 тъмно розова и 1 светло но на последния беше както трябва 2 тъмно розови-тово беше сега на 9.Но днес нещто ме боли отдясно ниско долу и кръста, както и сега видях бледо бледо розово течение дали е нормално
По-добре отиди на док да те видят с вагинален ехограф доколкото е възможно за този срок на бременност, най-вече дали е в матката. Защото при последната ми бременност беше като при теб - теста показва две черти на първи ден от закъснението, след 3 дни получих бледо розово течение, което много бързо стана кафяво и в края на първата седмица от пол.тест почнаха болки ниско долу вляво. Та айде болници, извънматочна, операция. Дано при теб не е това, болката силна ли е
*

daniski

• 550
« Отговор #63 -: Юни 14, 2008, 03:12:20 am »
Може да е от вгнездяването на оплодената яйцеклетка в лигавицата на матката.Тогава често се случва да има леко розово течение.
едва ли нещо ще се види толкова рано,лежи и почивай ако имаш възможност.
*
« Отговор #64 -: Юни 15, 2008, 23:08:48 pm »
mucki_86, на лекар - веднага! Точно описваш началото на моята извънматочна бременност. Извънматочната е много опасно състояние, животозастрашаващо! Дано да не е!
*
« Отговор #65 -: Юни 15, 2008, 23:10:18 pm »
Може да е от вгнездяването на оплодената яйцеклетка в лигавицата на матката.Тогава често се случва да има леко розово течение.
едва ли нещо ще се види толкова рано,лежи и почивай ако имаш възможност.
НЕ НЕ МОЖЕ ДА Е ОТ "ВГНЕЗДЯВАНЕ"!
МОГАТ да се видят наистина опасни състояния свързани с болки, но за съжаление не винаги.
mucki_86, пиши ни как си!
« Последна редакция: Юни 15, 2008, 23:12:00 pm от Lan »
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #66 -: Юни 16, 2008, 10:41:04 am »
...Вече от 4 дни зная че съм бременна направих си 3 теста преди датата на цикъла ми  и бяха 1 тъмно розова и 1 светло но на последния беше както трябва 2 тъмно розови-тово беше сега на 9.Но днес нещто ме боли отдясно ниско долу и кръста, както и сега видях бледо бледо розово течение дали е нормално
Това течение толкова рано не е много нормално, но според мен док няма какво да види. При мен се видя сакче доста по-късно. До колкото разбирам при теб все още няма закъснение, или ако има то е ден два. Аз отидох при док след двуседмично такова и още нямаше сакче. Все пак тичай да те види, защото не е добре да кървиш.
*
« Отговор #67 -: Юни 28, 2008, 16:39:16 pm »
Здравейте най накрая влезнах мислех че никой няма да отговори :oops:
Ходих на лекар на 16.06 каза ми че съм нормална бременност 6г.с но имам някакъм полип и ми пусна биопсия все още чакам резултата в понеделник ще е готово надявам се пия и дуфастон нош па и фолиевата киселина която си е задължителна
« Последна редакция: Юни 28, 2008, 16:41:33 pm от mucki_86 »
« Отговор #68 -: Юни 30, 2008, 02:45:38 am »
момичета,извиняваите за тъпия въпрос,но отскоро започнах за се информирам за всичко сварзано с бременноста,та какво е фолиевата киселина и за какво се пие,защото когато направих аборта тук в Испания попитах дали могат да ми дадат някое хапче за задържане и не ми казаха че е твърде рано да започвам с тях
*
« Отговор #69 -: Юни 30, 2008, 08:16:42 am »
момичета,извиняваите за тъпия въпрос,но отскоро започнах за се информирам за всичко сварзано с бременноста,та какво е фолиевата киселина и за какво се пие,защото когато направих аборта тук в Испания попитах дали могат да ми дадат някое хапче за задържане и не ми казаха че е твърде рано да започвам с тях
Фолиевата киселина е витамин от група В
Не се използва за задържане на бременноста а за профилактика на дефекти на невралната тръба.
Добре е щом правиш опити за бебе да започнеш да вземаш по 1т.
« Отговор #70 -: Юни 30, 2008, 14:57:57 pm »
предписани са ми тук някакви витамини,пия ги един път на ден в точен час,а когато съм в МЦ ги спирам,но пък са за яйчниците,трябва да се консултирам дали мога да започна да пияф.к-на,но зада взема следваща консултация с гинеколога трябва да чакам до септември
« Отговор #71 -: Юни 30, 2008, 19:50:31 pm »
Какви витамини за яйчниците пиеш?
« Отговор #72 -: Юни 30, 2008, 23:09:30 pm »
теса някакви немски"STADA"след аборта ми ги предписаха,казаха ми че не е нищо -витамии за яичниците-един вид ги подсилват
*

daniski

• 550
« Отговор #73 -: Юли 05, 2008, 03:20:16 am »
Много е възможно тези витамини да съдържат необходимото количество фолиева киселина.Моите пренатални витамини съдържат 1мг от нея,така че не е нужно да я пия допълнително.Виж в съдържанието им-гледай за нещо като Аcidi Folici.
За предпазване от дефекти на гръбначния стълб е важно да се пие и преди забременяване!
успех!
*
« Отговор #74 -: Юли 24, 2008, 17:36:45 pm »
Здравей Даниски
Видях че си в САЩ. И аз съм в САЩ. Имах проблеми и аз със моята бременност точно в 6 г.с. Прокървих слабо розово, но за нещастие се увеличи и го загубих. Това се случи март, след това веднага забременях пак и се случи пак същия сценарий. И при двата пъти не са ми правили кюртаж, организма ми се изчисти сам. Само отидох на док.  след това, за да видят  дали всичко е наред. Знаеш как е тук с изследванията, ако искам трябва да си ги платя защото не се покриват от застраховката, а само един прост кръвен е 200 долара. Казаха ми да пробвам пак след 2-3 месеца и ми изписа естествен прогестерон свещички вагинално от 14 ден на цикъла. Не мога и работа да спра, за да не я загубя, мога да ползвам малко болнични но до 3-4 дена и гледам ако наистина ми се налага. Сега подновихми опитите пак, минаха 3 месеца. Радвам се, че при теб нещата са се оправили. Пиши какво ти изписаха да пиеш когато прокърви та да знам и аз какво да правя. Аз като се обадих по тел. ми казаха да пия само Тайленол за болки и че нищо не могат да направят повече. Иначе и на мен ми казаха да се обадя на док след като минат 8 седмици от бременността. До 8-мата нищо не можело да се направи това е фазата на спонтанните аборти.
« Отговор #75 -: Юли 24, 2008, 17:43:33 pm »
bsvane,защо не си направиш необходимите изследвания след тези неуспешни бременности?Не се ли страхуваш?Изследвала ли си  прогестерон,токсоплазмоза,пролактин,АФА?!Явно е скъпо там,но струва ли си да рискуваш и да оставяш нещата на самотек
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #76 -: Юли 25, 2008, 11:47:20 am »
Съжелявам за аборта. Но ако е само един дори и внимание няма да ти обарнат тук в Испания. Една докторка ми обясняваше как трябва да имам 3 аборта за да могат да започнат да правят изследвания. А за хапчета за задържане се борих 4 години и накрая един доктор на частно ми ги изписа без рецепта не можещ да си ги купиш. След 5 аборта  :( А фолиевата киселина се пие колкото искаш има едни хапчета дето съдържат много малко и се пият преди бременност.
Не искам да те отчайвам, но в провинцията в която живея е така. Дано имаш късмет и попаднеш на добър доктор.
« Отговор #77 -: Юли 25, 2008, 12:30:05 pm »
тук в Испания имам един аборт другия беше в България преди 3г.1/2 в 22г.с.като кзах че това мие втори аборт ме препратиха при една доцентка която се занимава с жени с повече от два аборта,тя ми пусна сега пълни изслед.на кръвта и ми каза че когато излязат ще говорим,това е за Септември месец
« Отговор #78 -: Юли 25, 2008, 18:06:43 pm »
Незнам дано имаш късмет аз имах голямо ходене по мъките. И след всички изследвания ,които съществуват ми заявиха че причина която да предизвиква абортите не са намерили. В краина сметка ми препоръчаха инвитро в (частна клиника) , защото би могло да е проблема генетичен въпреки че генетичните изследвания са добри и имам едно здраво дете.   
Дано имаш повече късмет от мене.
« Отговор #79 -: Юли 25, 2008, 18:34:36 pm »
щом и генетичните ти изсл. са били добри,как ти припоръчаха инвитро?Колко струва в частна клника?И сега детето ти родено ли е,от инвитрото ли е,малко съм любочпитна с това инвитро,разкажи ми зе него