Здравей Даниски
Видях че си в САЩ. И аз съм в САЩ. Имах проблеми и аз със моята бременност точно в 6 г.с. Прокървих слабо розово, но за нещастие се увеличи и го загубих. Това се случи март, след това веднага забременях пак и се случи пак същия сценарий. И при двата пъти не са ми правили кюртаж, организма ми се изчисти сам. Само отидох на док. след това, за да видят дали всичко е наред. Знаеш как е тук с изследванията, ако искам трябва да си ги платя защото не се покриват от застраховката, а само един прост кръвен е 200 долара. Казаха ми да пробвам пак след 2-3 месеца и ми изписа естествен прогестерон свещички вагинално от 14 ден на цикъла. Не мога и работа да спра, за да не я загубя, мога да ползвам малко болнични но до 3-4 дена и гледам ако наистина ми се налага. Сега подновихми опитите пак, минаха 3 месеца. Радвам се, че при теб нещата са се оправили. Пиши какво ти изписаха да пиеш когато прокърви та да знам и аз какво да правя. Аз като се обадих по тел. ми казаха да пия само Тайленол за болки и че нищо не могат да направят повече. Иначе и на мен ми казаха да се обадя на док след като минат 8 седмици от бременността. До 8-мата нищо не можело да се направи това е фазата на спонтанните аборти.