deep, благодаря ти за резките думи и за оценките, които ми даваш... Не мисля, че ти прави чест, да осъждаш когото и да било, по какъвто и да е начин, с този рязък тон. Имай предвид, че за да бъдеш мама, ти трябва добро сърце!
а дали бебето е първо или второ, не пречи да е много силно бленувано! Пожелавам ти да нямаш проблеми със забременяването, износването и раждането нито на първото, нито на второто си бебе... като мен, защото мога да ти кажа, че треперих и първия път, но това не е гаранция, че и второто ще стане....
пожелавам ти занапред да бъдеш по-внимателна и ненатрапчива в изказванията си , особено когато говориш на бъдещи бременни майки... които и без това са много притеснени и чувствителни дали всичко е наред.....
Отговорността, да - е само моя, и животът мой и на бебето интересуват наистина само мен... но тогава за какво ли е този клуб изобщо, ако ще си говорим толкова егоистично... май ставаше въпрос за взаимопомощ.
не желая да ми отговаряш. Желая ти успех и повече няма да влизам в тази тема. съжалявам, че така ви издразних и я спамя. Извинявам се на момичето, което я пусна.