0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: РОЗОВО ТЕЧЕНИЕ - 6 г.с.
« Отговор #40 -: Май 23, 2008, 13:18:15 pm »
Collibri, вагиналният ултразвук не е бил причина за зацапването. По-скоро причина може да е некадърен лекар. При нормалните лекари няма проблем нито вагиналният преглед, нито ултразвука. Та с една дума ходи си на прегледи, но може би лекарят ти не е бил подходящият щом си сигурна, че зацапването е следствие на прегледа.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #41 -: Май 23, 2008, 13:19:29 pm »
Здравейте!отидох при лекаря днес и добре че подраних,щото ме нямаше в списъка с апойнтментите...той се беше облякъл да си тръгва!как да е -прегледа ме-все още има кафеникаво зацапване.Взеха ми кръв -пак 6 епруветки -и казаха че ще ми се обадят утре-както и за да отида на ултрасаунд,така и не разбрах къде.Така че,засега новините са старите.
Така е -като не плащам.
на всичкото отгоре точно утре всички излизат отпуск за 4 дневен уикенд,понеже в понеделник е тъпия Мемориал дей и може и да не станели изследванията...е.. му майката! :BangHead: :BangHead: :BangHead:
аз пък си сипах 2 пръста вино напук на всичко и да става каквото ще.
:wine:

daniski, много неприятна ситуация.

Вярвам всичко да е наред! Пиши, като има новини!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #42 -: Май 23, 2008, 14:19:48 pm »
deep, благодаря ти за резките думи и за оценките, които ми даваш... Не мисля, че ти прави чест, да осъждаш когото и да било, по какъвто и да е начин, с този рязък тон.  Имай предвид, че за да бъдеш мама, ти трябва добро сърце!
а дали бебето е първо или второ, не пречи да е много силно бленувано! Пожелавам ти да нямаш проблеми със забременяването, износването и раждането нито на първото, нито на второто си бебе... като мен, защото мога да ти кажа, че треперих и първия път, но това не е гаранция, че и второто ще стане....

пожелавам ти занапред да бъдеш по-внимателна и ненатрапчива в изказванията си , особено когато говориш на бъдещи бременни майки... които и без това са много притеснени и чувствителни дали всичко е наред.....

Отговорността, да - е само моя, и животът мой и на бебето интересуват наистина само мен... но тогава за какво ли е този клуб изобщо, ако ще си говорим толкова егоистично... май ставаше въпрос за взаимопомощ.

не желая да ми отговаряш. Желая ти успех и повече няма да влизам в тази тема. съжалявам, че така ви издразних и я спамя. Извинявам се на момичето, което я пусна.

:D
« Последна редакция: Май 23, 2008, 15:08:29 pm от Collibri »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #43 -: Май 23, 2008, 16:31:31 pm »
Скъпа,  Collibri опитваш се да ме убедиш, че :

deep,

пожелавам ти занапред да бъдеш по-внимателна и ненатрапчива в изказванията си , особено когато говориш на бъдещи бременни майки... които и без това са много притеснени и чувствителни дали всичко е наред.....

... А съвсем спокойно споделяш:

При мен беше спряло почти... и вчера бях на концерт, малката ми дъщеря ми скача по корема, качва се слиза нагоре надолу - лудите я хванаха в залата, и като се прибрах, имах кафеникаво зацапване при избърсване...... разстроих се. все още има бледо. Сигурно е било от скачането. Преди това 3 дни нямах , сигурно все пак дуфастона действа.

Да, зная, че истина боли но понякога е за наше добро да я разберем дори по болезнен начин.

Факта, че имам отношение към проблема ти означава, че искам да ти помогна и да те подкрепя.

Всъщност нямах намерение да коментирам поста ти, всъщност ти самата днес ме провокира с:
не съм толкова безотговорна, колкото ви изглежда...
понякога обстоятелствата са непредвидими....не осъждайте така от раз.
... При условие, че никой не те осъди за нищо.

Повявай ми, най-добрите уроци в живота си съм получавала като плесници но са и най-трайни.
Човек трябва да си прави сметка къде се намира в нашия шарен свят!

Спирам с коментара на тая тема, разбирай ме както желаеш но ако дълбоко в себе си погледнеш ще разбериш, че ти споделям истината.

daniski, извини ме! Безкрайно съжалявам, че на фона на притесненията ти стигнахме до тук.

Това е последния ми кометар извън темата ти.

« Последна редакция: Май 23, 2008, 17:54:15 pm от deep »

« Отговор #44 -: Май 23, 2008, 19:40:58 pm »
Няма да давам съвети, само ще споделя как беше при мен. В 6 г.с. остановихме бременност с  УЗИ. И мах оплакване от болки и дискомфорт ниско в таза и ми предписаха 2х1 нош-па и 2х1 дуфастон.В 7 г. с. имах кафеникаво зацапване и ми препоръчаха да спра да ходя на работа ,почивка и режим на легло. Аз не го спазих, защото чесно казано ми прозвуча смешно и несериозно. Почивах само събота и неделя и в понеделник на работа. До вечерта бях в болница с обилен кръвоизлив.Там лечението е същото ,но на инжекции. По инициатива на моя лекар всяка седмица до 12г.с. слагах по една доза прегнил. Пожелавам ти всичко да е наред при теб и пази се .
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #45 -: Май 24, 2008, 02:47:57 am »
Нищо ново под слънцето.изследванията ще са готови във вторник,тогава ще е и ултрасоунда.защото хората не работят в понеделника.мемориал дей е.
Така е държавното-без пари е,за сметка на нервите ти.
поне нямам никакво зацапване и днес за 1 път,тази сутрин,геройски повърнах точно в храстите пред болницата!  :)
те ще ми разправят на мене,че нямам бебе!Много знаят къде и какво гледат...

Коллибри,всичко е наред,няма защо да се извиняваш.Не мисля че Дееп каза толкова страшно нещо. :)
И да вярно е,че дали е първо или второ,детето може да е много бленувано,и често именно второто е много по-желано-специално след неуспешен 1-ви брак,както е при мен.
« Отговор #46 -: Май 27, 2008, 16:24:20 pm »
daniski , чакаме добри новини от теб днес :wink:

*

daniski

• 550
« Отговор #47 -: Май 28, 2008, 01:53:29 am »
бомба сме!
Имаме си ембрионче и тонове,и жълтъче,и всичко!1см бебе!И снимка ми дадоха!като зайченце е!Сърцето му думкаше супер!144 тона в минута!
Беше рускиня на узито и се радва с нас!
празни са им главите на ония от спешното отделение!
 :cul2: :cul2: :cul2:
:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Сега чакам още 4 седмици и казвам на целия свят!
« Отговор #48 -: Май 28, 2008, 02:28:12 am »
Daniski,
чаках те да се появиш днес  :D
Абсолютно сигурна бях, че точно така ще стане, но не исках да го казвам - когато човек е притеснен, хич не му е до подобни ненаучни уверения. Просто беше твърде рано да се види сърдечна дейност, когато те гледаха първия път.

Ами - честито! Сега отдъхни и се радвай - това, разбира се, докато не повръщаш  :)
« Последна редакция: Май 28, 2008, 02:29:55 am от Saule_Nova »
« Отговор #49 -: Май 28, 2008, 02:33:36 am »
Забравих - а сега тези в спешното да ги хванеш и да ги осъдиш за причинени морални щети!
« Отговор #50 -: Май 28, 2008, 07:41:00 am »
Браво момиче! :balk_46:  Ей, как се радвам за теб, да знаеш само!!! :wink:
Лежи си сега на облачето :cloud9: и се наслаждавай на очакването!  :balk_21:
А пък ние ще ти стискаме палци! :crossfingers:

*
« Отговор #51 -: Май 28, 2008, 08:18:34 am »
бомба сме!
Имаме си ембрионче и тонове,и жълтъче,и всичко!1см бебе!И снимка ми дадоха!като зайченце е!Сърцето му думкаше супер!144 тона в минута!
Беше рускиня на узито и се радва с нас!
празни са им главите на ония от спешното отделение!
 :cul2: :cul2: :cul2:
:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Сега чакам още 4 седмици и казвам на целия свят!
Браво daniski- страхотна новина :)
« Отговор #52 -: Май 28, 2008, 08:38:46 am »
Daniski, знаех, че всичко ще е наред. Важното сега е, че всичко е ок. Гледайте се и се радвайте на растящия бебо.
]
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #53 -: Май 28, 2008, 13:24:35 pm »
Хубави новини! Спокойни дни в следващите месеци ! 

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #54 -: Май 28, 2008, 14:38:45 pm »
  Daniski,късмет до края! :goodluck:
*
« Отговор #55 -: Май 28, 2008, 16:00:37 pm »
Честито!  :D
*

daniski

• 550
« Отговор #56 -: Май 28, 2008, 16:41:34 pm »
Мерси,да ви се връща тъпкано! :D
*

daniski

• 550
« Отговор #57 -: Май 31, 2008, 04:59:54 am »
О,та по темата-ами нямам вече никакво зацапване-от 5 дни. :D
Само дето сега пък цистита ми се обади...абе,все да има нещо.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #58 -: Май 31, 2008, 10:20:45 am »
daniski, стискам палци всичко да е наред до края и да гушнеш своето бебче накрая!!! :crossfingers:

*
« Отговор #59 -: Юни 01, 2008, 16:08:28 pm »
Супер, daniski! Много се радвам за теб. Дано проблемът с цистита да е отшумял. Стискам ти палци до края всичко да е наред!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!