Здравейте момичета! Вчера бях на преглед, но не можах веднага да пиша, имам си гости. Ас ега по същество: Момиченцето ни е 2440 гр, а момченцето 2542 гр. и двамата си отговарят на гестационната седмициа. Док остана доволен, говорихме вече за раждането. Ще бъде секцио до края на този месец. Ще ходя пак на 14.07 и тогава ще уточним точната дата според състоянието на бебетата, плацентите. Оплаках се че нещо ми се втърдява корема, дори като легнах на кушеткта беше така, но док го опипа, каза че е нормално и хич дяа не му обръщам внимание. Каза само ако имаш силни болки, които не минават от спазмолитици или ти се пукне мехура веднага се обаждаш. Иначе изследванията са ми добре, няма белтък в урината, а хемоглобина вече е 121. Единственото нещо, което го притесни беше серумния белтък, който е 52, при долна граница 60. Каза да наблягам на месо, риба, извара и никаква сол. Бях чела някъде из сайта, че някои момичета са пили пудра за повишаване на серумния белтък, но не се сещам каква беше. Ако някоя от вас ми даде инфо ще съм благодарна.