Ау, сладурката тя!
Каква хубава новина ни поднасяш...Само ако можеше да ми видиш нахилената физономия като прочетох...Страхотно настроение ми създаде...
Тия дни тъкмо си мислех за теб. Нали около Коледа пишеше, че ще пътувате насам-натам, пък после не видях да си разказвала как е минало... и в чата не те засичах, та се чудех къде се изгуби....
Ей, значи каква хубава работа сте свършили....
Знаех си аз, че ще има още някой с продължение на Коледната серия и така се радвам че това се с случило точно на теб. Ех, значи ... тоя белобрадия старец какъв подарък е направил....
И май ми се струва, че доставката ще дойде точно като подарък за рожденния ти ден
... едно сладко, пухкаво и ревящо вързопче...
Нали не греша в сметките?
Честито миличка!!! Много да се пазиш сега, лека и безпроблемна бременност ти желая и само хубави и ведри мисли.
А, относно страховете ти, че толкова малко знаеш одвъд 2те чертички, само да ти кажа, че не си го мислиш само ти, и аз често си мисля същото.... че знам толкова много по въпросите за забременяването, защото се боря с проблема с години...защото имам толкова време да чета и да научавам още и още... А, един ден като забременея се притеснявам, че няма да ми стигне времето да научавам всичко в движение..за бремеността, за храненията и други разни такива...че те тия 8-9 месеца хей така се изтъркулват.
Но, това са просто, наши си страхове, може би заради факта че дълго сме чакали появата на 2те чертички. Сигурна съм че ти ще научиш и знаеш достатъчно, за да бъдеш най-добрата майка. Не се притеснявай за това... пък и момичетата, които са вече бременни ще помагат със съвети.
Ето, Габи32 вече е дала един линк, където можеш всеки ден да гледаш как изглежда бебчето и колко е пораснало.
Целувки.