0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мнение за моята графика
« -: Май 15, 2008, 21:31:56 pm »
     Здравеите на вси4ки!!! Чакам и нямам търпение бече и мен да ме споходи чудото!!! Мечтая всеки ден и се надявам....
     Моля за малко мнения и подкрепа , защото вече се изчерпвам ....  :( :( :(
Re: мнение за моята графика
« Отговор #1 -: Май 15, 2008, 21:37:10 pm »
 Предпологам , че си пропуснала да допишеш сърчицата. Трябвало е повече да уплътните фертилните дни.
 Успех!
« Отговор #2 -: Май 15, 2008, 21:48:31 pm »
       Да просто не сам ги допълнила тях!!! То е ясно бебчета без сарчица не стават!!! Ве4е мина толкова време а резултат ниама лекари и т.н. вси4ко било на ред , но за съжаление не става!
       Решила съм към края на месеца пак да ходия на док!!!
« Отговор #3 -: Май 15, 2008, 21:50:32 pm »
 Ако има бременност  един тест мисля , че ще я засече! За какво ще ходиш на док.?

« Отговор #4 -: Май 15, 2008, 23:15:31 pm »
       Да просто не сам ги допълнила тях!!! То е ясно бебчета без сарчица не стават!!! Ве4е мина толкова време а резултат ниама лекари и т.н. вси4ко било на ред , но за съжаление не става!
       Решила съм към края на месеца пак да ходия на док!!!

мила Shushy, колко ти е дълъг цикъла по принцип?

« Отговор #5 -: Май 16, 2008, 12:18:39 pm »
        Ами мисля да утида на док да си пусна едни хормонални изследвания , защото не съм правила от ноември и пак да се консултирам!!! Просто вече от януари 2007 правим опити и все няма резултат, а така ни се иска! В началот тогава имах хормонални проблеми и ми беше много нисък прогестерона и нямаше оволация и така!
Просто се претиснвам , трябваше да ми дойде цикъла на 8ми и още го няма!! :( :(
« Отговор #6 -: Май 16, 2008, 15:00:30 pm »
мила Шуши, колко ти е дълъг МЦ по принцип? 28 дни ли?
как определи кога ти е О.? не си отбелязала на графиката...
според тази графика изглежда 4е си имала О. на 27/28 ден, обаче тогава излиза че МЦ ти е много по дълъг ... може би е добре да отидеш на лекар, ако мислиш че това е странно дълъг МЦ... ох, и аз незнам... проблем ли има, бременност ли...??? :)

дано и другите момичета се вмъкнат с коментар... защото аз не съм чак толкова веща...

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Май 17, 2008, 08:02:04 am »
        Ами мисля ....
Според мен е имало О. на 27/28 ден от МЦ.
Днес  ти е 9 ден след О. - Тест за Бременност може да направиш най-рано след 40 ден на МЦ /това е 12 ден след О./ но е редно да е след 14 ден- това е 42 ден от МЦ.
Дано да е станало  :D - графиката ти е хубава

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #8 -: Май 21, 2008, 15:46:00 pm »
Мила Шуши, честито! много здраво и хубаво бебче ти пожелавам! :cheerleader: и леки :cloud9:  :P

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #9 -: Май 23, 2008, 15:34:44 pm »
Миличка Честито пожелавам ти най-леките и безпроблемни 9м., а на финала прекрасно бебче.И не ни забравяи ако те интересува нещо свързано с бременността можеш да питаш, не че съм много веща но дъщеричката ми е само на 1г и 2 месеца и все още си спомням някои неща, а и сега пак ще си ги припомня :lol: :P :D