0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗДРАВЕЙТЕ!
Казвам се Таня и съм от Варна.
Ето я и моята история:От октомври месец 2007г.ходя на ендокринолог и на гинеколог.
Направиха ми следните изследвания:
1-хормони на щитовидната жлеза ОК са.
2-хормони ФХ и ФСХ  от които единият е със завишена стойност,като ми предписа да пия ЛОГЕСТ от 3 до 6 месеца за нормализиране на хормоните.Знам че ЛОГЕСТА е противозачатъчно.
3-гинеколога  ни  назначи спермограма която е правена в кл."Кисьови" от д-р Александров и му предписа да пие Л-карнитин и Трибестан за по-добра подвижност.
4-на мен гинеколожката ми каза да продължа с логеста до 3-тия месец да изчакам да ми дойде и от 14-тия ден от цикъла да започна да пия ДУФАСТОН и да си меря базалната температура.
5-на 2-рия месец отивам със скалите за ФЕВРУАРИ и МАРТ на които съм нанесла т-рата и лекарката казва че няма овулация(при 37,02градуса????)гледаме на видеозон и каза че имам фоликул който е с размер 13,02мм и не е узрял за да се спука и ми предписа да ми бият 2 ампули прегнил.(на 22.04.08г.преглед),(на 24.04.08 прегнил)и на 29.04.08 ме гледа на видеозон и ми казва че фоликула се е спукал и да действаме.
6-назначи ми и цветна снимка на тръбите и да продължа със ДУФАСТОНА.
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ТОВА ЛЕЧЕНИЕ ДО КЪДЕ ЩЕ МЕ ДОВЕДЕ?

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
добре си започнала с изследванията, но не ми харесва подхода на гинеколожката ти. бих препоръчала да я смениш с по-отговорен и компетентен в областта на репродукцията специалист.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Здрасти кой да е този лекар май от моята няма полза а тя е д-р Петинка Цветкова.
 :D пусни търсачка за тази лекарка, из форумаима доста мнения за нея, както и за добрите специалисти във Варна.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]