0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Момичета,заради сериозното състояние на моя близка,търсим по-възможност най-добър специалист в бг . :(Моля ви са съвет!Благодаря ви предварително.
*
Re: Добър уролог или нефролог в София!
« Отговор #1 -: Май 15, 2008, 08:45:18 am »
Уролог - проф. Петър Панчев - катедра по урология към МА - кабинета се намира на тавана в клиникато по Урология до болница Св. Екатерина - има досто хора и се чака, но казват ,че е най-добрият.
Нефролог - доц. Боряна Киперова - клиника по нефрология към МА - намира се от страната на арката веднага след като се влизе сградата от ляво.
*
« Отговор #2 -: Май 15, 2008, 11:04:48 am »
Мен ме оперира доц.Янев в Транспортна болница
« Отговор #3 -: Май 15, 2008, 16:31:49 pm »
Уролог - проф. Чакъров, Окръжна болница (http://www.svetaanna.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=61)

Нефролог - тия дни мисля да посетя доц. Райна Робева в "Иван Рилски" и ще пиша отзиви. Нея си харесах след мащабно търсене в нета.

Ади, в каква насока е проблема на твоята близка? Има лекари, добри за едни проблеми, но не толкова за други. Чакъров е за пикочни мехури и простатни жлези (това последното го имат само мъжете).

Ара, как се стига до доц. Киперова? Има ли прием с направление? Кабинетът й го намерих, но не съм настоявала за среща с нея. Тогава проучвах как да стигна до друг лекар в същата клиника. Но и с него не се видях...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Май 16, 2008, 07:25:02 am »
Момичета ,мого ви благодаря за отговорите! :D
Трябва ни наистина добър специалист,по-точно най-добрия в БГ,че положението е много сериозно.........момичето прекра много тежка операция(декември месец) с усложнения(рак на дебело черво),тогава освен други меща ,се получава увреждането на пик.мехур.....който от тогава не иска да работи.....в Александровска болница са правени няколко процедури и опита,за сега без резултат. :(колкото повече време минава,шансовете нямаляват,...ако скоро непроработи,ще си остане така за винаги. :(Прогнозите не са никак хубави,търсим наистина най-добрия лекар за консултация)
Благодаря ви!
*
« Отговор #5 -: Май 16, 2008, 08:54:44 am »
Зайче, така ни си наложи на нас ,че отидохме без никакви уговорки, защото сестра ми беше тук за малко , а аз исках консултация с някой доктор в България. Просто отидохме и я помолихме, тя в началото се развика, о след това ни прие- аз лично останах много доволна от нея. Много внимателно направи пълна ехография, даде съвети...и така. Звънях и питах - не работят с направления.При нас консултацията беше заради бъбреци.
« Отговор #6 -: Май 16, 2008, 13:27:21 pm »
Ади, може би Чакъров ще свърши работа. Стискам палци всичко да се оправи с момичето!

Ара, благодаря!

Днес отидох в Св. Иван Рилски. Питах на регистратурата дали нефролога им работи с касата - да. Казва се Михайлов. Реших да опитам. Пратиха ме на 4-тия етаж, в отделението. Оказа се, че доктора има две имена - горе го знаят като Йорданов. Самата доц. Робева днес е била на изпит и не я видях. Но! За мен се събраха трима лекари, гледаха ме много подробно на ехограф и въобще много мислиха по моя случай. Много ми харесаха! Мислиха, умуваха, гледаха внимателно. Впечатлиха ме, с две думи  :D Препоръчвам ви ги.
« Отговор #7 -: Юли 15, 2008, 12:09:55 pm »
какво стана с уролога? и аз си търдя такъв в момента, но още не съм се спряла на никого
« Отговор #8 -: Юли 07, 2010, 10:19:14 am »
И аз си търся добър уролог, защото имам проблем. Досега ме лекуваше д-р Бечев, но нещо не ми помагат антибиотиците които ми исписва. Имам ешерихия-коли и направо вече се пъбърквам от това, че не могат да ме излекуват. Първо ме лекуваха с хомеопатия, тя ми помогна но само перманентно и после пак се възобновиха сега са с 10/3 в организма ми и ми причиняват кръвоизливи в пикочният мехур и болки в бъбреците. Много моля ако наистина имате добри отзиви от уролози или нефролози да ми отговорите!!!
*
« Отговор #9 -: Юли 07, 2010, 11:45:16 am »
др. Димитров от клиниката по Нефрология в Александровска болница.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #10 -: Септември 08, 2011, 00:03:59 am »
Момичета, имам нужда от помощ или съвет...
незнам на къде да се ориентирам
Имам следния проблем...
болка и често уриниране, че даже и кръв по тоалетнаха хартия ...ходих при личната, пусна ми изследвания..в урината не се изолират бактерии, но е пълно с кръв и белтък...много...
изписа ми антибиотик, пих го 10 дни, всичко отшумя, след още 10-тина дни се започна отново...изписа ми бисептол, пак отшумя и после пак, след това пих ципрофлоксацин. Сега ми изписа някаква "ваксина" срещу бъбречни възпаления - уроваксом...но аз продължавам да си имам оплаквания.
Вече не са същите силни болки и често уриниране, но усещам неприятност при уринирането. Нещо, като след премахването на катетър. Незнам точно как да го обедня. Странно усещане само на моменти, без болка и без често позиви. Незнам на къде да тръгна и към какъв специалист да се насоча.
Ще съм благодарна на всякакви съвети!
И се извинявам, че пиша в тази тема, но да не отварям нова!
Хубава вечер желая!
« Отговор #11 -: Септември 08, 2011, 07:02:07 am »
Нефролог - доц. Робева, в 17 ДКЦ и в "Св. Иван Рилски".
*
« Отговор #12 -: Септември 08, 2011, 08:25:37 am »
Ходи ли на ехограф да видят бъбреците...аз често изхвърлям камъни и песъчинки и съм по същия начин..а и дори и вече да си ги изхвърлила,те са разранили пикочния канал...може и да е нещо друго де,само предполагам!Успех

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #13 -: Септември 08, 2011, 10:10:40 am »
благодаря ви момичета
аз по принцип от малка си имам проблеми с бъбреците и песъчинки, но никаго не съм имала такива оплаквания...
винаги е имало и болки в кръста или бъбреците, а сега няма болка там...
сега ще видя за координати и ще тръгвам на някъде..
благодаря още веднъж