0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ендокринолог-Варна
« -: Май 12, 2008, 22:37:52 pm »
Момичета от Варна, може ли да ме насочите към ендокринолог в града, който "приема новите норми на ТСХ" Пуснах си имунологични и генетични в Надежда, които ги пращат в Плевен, и заедно с това пуснах и щитовидни хормони/тях не пращат в Плевен/. Когато си изпратих  листа с изследванията/който е общ/ на доц. Конова, за препоръка, тя реагира веднага, че резултатите на щитовидната жлеза не са добри. ТСХ е 2.91/0.27-4.2/ Писа ми, че стойностите са до 2.5 и да си направя ехография на жлезата и да си намеря ендокринолог, който "приема новите норми на ТСХ". Ето защо ви моля да ме насочите към такъв. Тя ми препоръча д-р Тодорова, която ходи в Плевен или проф. Коева. Но за сега ми е далеко Плевен, а като се разрових в нета, за проф. Коева срещнах противоречиви мнения. Вие какво ще ме посъветвате?
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Ендокринолог-Варна
« Отговор #1 -: Май 15, 2008, 16:44:14 pm »
Нормата на ТСХ е наистина до 4,2.Но ако си решила да бременееш наистна трябва да е под 2.Доцент Конова разбира тези неща.Бих те посъветвала да потърсиш доктор Сарджева!Мисля,че ще може да ти помогне.Аз благодарение на нейната терапия си държа нормални стойности на хормоните!
Пожелавам ти успех в избора!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #2 -: Май 17, 2008, 20:09:12 pm »
Аз ходих преди 2 дни в клиника Надежда,срещу окръжна болница при д-р Калоянов.Много е добър.Той е завеждащ отделението по рентгенология в окръжна.
Аз също бях за ехография,но се оказа че всичко е наред.Трябва да си запишеш час.потърси телефон в и-нет.Успех!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #3 -: Юни 20, 2008, 18:58:53 pm »
Здравейте,
предстои ми хоспитализация в университетска болница "св.Марина"-гр.Варна в ендокринологията мога ли да се доверя на лекарите работещи там или да се насоча другаде?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #4 -: Юни 21, 2008, 08:39:04 am »
Нормата на ТСХ е наистина до 4,2.Но ако си решила да бременееш наистна трябва да е под 2.Доцент Конова разбира тези неща.Бих те посъветвала да потърсиш доктор Сарджева!Мисля,че ще може да ти помогне.Аз благодарение на нейната терапия си държа нормални стойности на хормоните!
Пожелавам ти успех в избора!
Аз също ходя при д-р Сарджева и мога само хубави работи да кажа за нея,препоръчвам я много е добра,аз съм с малко над горната граница ТСХ и в момента ме лекува.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"