0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро!Аз съм се затрупала от работа и немога да вляза от 2 дни,но после ще ви чета - сега да се отчета след срещата с док.Два прекрасни фоликула/дори се шегуваше за близнаци :D/.Биха ми един Прегнил,с милото много труд и в Понеделник трябва да ида да видим дали сме ги спукали,но ЦС е белтъкообразна и смятам че ДА :wink:
Обичкам ви и като имам време пак ще ви пиша. :bighug:

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Добро утро и от мен, хей Перси дано да сте поработили с милото ти яко и успиха вече да е налице. Пожелавам ти го от все сърце. Целувки.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Браво parsi  ! Дано се получи !
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Добро утро момичета!Желая ви весел почивен ден изпълнен с много радост,щастие и +++++++++++++ резултати!
Парси,мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Добро утро :)Поспалани,нищо не сте писали :)Аз вчера нямах настроение за писане и само поглеждах от време на време.Днес Бт ми е 0.5 по- ниска от вчера и вече днес си чакам лелята..Ще дойде по- рано от очакваното.

Парси,дано сте напълнили и двете фоликучета.Пожелавам ти го от сърце:)
Новилке,ти си огън момиче ;)

Роси,много гадно това с щитовидната.Аз като ученичка имах ендемична гуша и сега всяка година се проверявам и на ехограф и хормони...Слава богу от тогава не се е появявала.Дано и твоя проблем не се появи пак ,като го изчистиш.Не се притеснявай .Всичко ще бъде наред,обещавам ти ,че до края на годината ще имаш блага вест :)
*
Вени,видях ти графиката.Сега ако направиш тест ,чертата ще ти извади очите :);)
Ако искаш може и час за лекар да си запишеш за другата седмица някъде,но ти си знаеш най-добре де :)
Здравейте и от мен! :lol: Аз тези дни нямах никакво време да пиша,но изчетох всичко сега.След като лелката дойде при мен сега и се разболявам,ама то като не му върви на човек кво да се прави не му върви и това си е!
Парси ,красико  :crossfingers: налувувайте се хубаво!
Мими дано се поуспокоиш и да се оправи всичко при теб, че вече се притеснявам за теб!Като се прибереш дано на всички им дошъл акъла и да ти се извинят.Егати несъобразителните хора!Дано милото ти да те нагушка и да те защитава повече  :bighug:
Любе   :crossfingers:
Новилка :bighug:
Здравейте момичета.Аз отдавна не сам писала,но няма какво. С милото сме разделени до лятото и до тогава нищо ново :(. Надявам се скоро поне вие да ме зарадвате с  :bfp:. Обичам си ви момичета. Лек ден ви желая
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Момичета имам нужда от малко помощ!Знам,че има такава тема,но аз искам тук да питам вас!Купих си тест за бременност,но за първи път виждам такъв!Казва се Home test и има два теста вътре(за двойно изследване)!Пише,че отчита на 7 ден след половият акт!Дали е възможно или няма смисъл да го пробвам!Бил направен по някаква американска технология!
Не се доверявай много на тези тестове!Не съм сигурна дали кръвния тест ще отчете толкова рано.Е, все пак , ако искаш опитай и не забравяй да пишеш какъв е резултата!
Здравейте и от мен!
И да не си помислите,че сега ставам.Че съм поспалана и че обичам да се поизлежавам, е вярно,но мъж ми днес не ме остави.Още в 9 и 30 ме сръга да се събуждам и да се сборим за добро утро :D.И утрото наистина е добро.
Иначе при мен нищо ново,освен че след малко ще се оправям и ще ходим на разходка с преспиване във Филибето,майна! :wink:Мисля даже и малко шопинг да направя,ама ще видим как са цените,че сега с тая смяна на работата,гледам да съм по-пестелива,че не се знае знаели се :D.
Парси,да са ти честити фоликулчетата и да направите от тях хубаво бебче,дано!!!
Сладурки,целувам ви силно и искрено ви желая весел и прекрасен,незабравим неделен следобед!!!!!!!!!!!!!!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Не съм пробвала с теста,за който питах вчера!Аз също много се озадачих на това,което пише и затова исках да ми кажете вашето мнение!Ще чакам,ако ми закъснее чак тогава ще го пробвам!Благодаря за отговорите!

Подарявам ви ги всичките,заедно с пчеличките!!!
Усмихнете се и повярвайте,че това е един прекрасен ден!!!
Насладете му се изцяло!!!
Обичайте!!!

Ще се върна отново при вас,чак утре следобед!!!Дано да намеря някое ново ++++ тестче!!!И нали знаете-ще ми липсвате!
eveishan,изчакай си датата на м и тогава прави тест,много ,много не им вярвай на тези ранни тестове,повечето е май реклама .
Парси,стискам палци за двете фоликулчета ,да се превърнат в две сладки муцунки :D :crossfingers:
Адашке ,и моята присъда е увеличена щитовидна ,и сега следва лечение.Дано влезе бързо в норма.Успех .
*
Момичета  :bighug: :bighug: :bighug:-Благодаря ви

*
Здравейте пак :)Най-накрая успях да ви изчета.Много ме е яд за Новилка и Соф, но съм сигурна че другия месец ще успеят :wink:Олимпия наистина не се е появявала доста отдавна,както и Симони и много ни липсват.Иначе утре съм на работа и няма да мога да ви съобщя новинки но вдругиден вече ще се отчета подобаващо.Сега излизам на разходка че времето е лятно :D :beach1:

*
Къде сте всички?! Аз да докладвам ,че лелята още я няма..Пущината ще ме мъчи и когато ще пътувам ,ще съм разцъвтяла..
*
Къде сте всички?! Аз да докладвам ,че лелята още я няма..Пущината ще ме мъчи и когато ще пътувам ,ще съм разцъвтяла..

Още не е сигурно, нали я няма :-).

И аз да докладвам: и мен сигурно ще ме навести скоро, че нещо много ме мъчат гърдите, а и едни малки пъпчици са ме обзели. Отдавна не съм имала точно тези ПМС, но пак излизат на преден план :-)

*
Лелеееее, днес цял ден изчезнахте, хубаво време и по разходки, май. Аз пък съм си на компа днес следобяд да си рисувам мечтаната къща :-)

*
Лека нощ муцуни-лягам да се трудя :oops:

*
Адашке ,и моята присъда е увеличена щитовидна ,и сега следва лечение.Дано влезе бързо в норма.Успех .[/color]
мацко , явно сме със сходни съдби! дано съвсем скоро да имаме за какво да се радваме ! Успех и на теб! Ще се борим ! няма да се предаваме я...  :wink: