0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Бети , Наскомими- благодаря на всички ви. Еми какво да се прави, това е животът- няма бременност има лелище. Но и да се ядосвам и да плача- файда никаква,така че гледам само напред. А мъжо- кво да ви кажа- грях ще имам на оня свят. Направих едно нещо,което той чакаше - трябваше да подпише и това му беше гаранцията за заминаване. Влезнах в мейла му и го изтрих. След около 2-3 месеца ще му пратят пак  същия документ,а до тогава ще си работим по бебок. Знам , гадна е постъпката ми, но ние сме женени от 1 година и е още рано да се разделяме за цяла година. Поне аз така мисля.

Миличка, не се наказвай - за мен е правилна постъпката ти.
Дано скоро не разбере той, пък и да разбере, дано да е след като вече е станало чудото и няма как да ти се сърди.
Много те обичкам и те подкрепям за тази постъпка - 1 година е наистина много време, още повече че искате детенце, а така да се разделите месец след месец ще ти е по-гадно...
Той пък защо не се замисли за това и да не ходи никъде. :x Яд ме е на него.
Гушкам те и стискам палци да стане чудото преди да му изпратят другото писмо - пък живи и здрави ако все пак му го пратят пак скоро - ти нали вече знаеш какво да правиш :wink:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
Новилка не се познаваме но и аз те подкрепям.Сигурно и аз щях да постъпя така.Поне печелиш още време в което ти пожелавам да стане чудото и щъркела да ви донесе и на вас едно здраво и красиво  :bori_015: :bori_002:.Успех и да не забравеш да се похвалиш :bighug:
Здравейте и от мен!
Аз само минавам и заминавам,че трябва да ходя на работа.А така да не ми се ходи!Но утре ще си починем,ще си направим една разходчица до Пловдив.
Виксънче,хич да не ти пука.Понякога на една жена и се налага да прибягва до хитрини.Нормално е,такъв е живота.Ние сме създадени така,за да осигуряваме оптимално добри условия за създаване и отглеждане на потоммство. :wink:Тя просто природата ти е такава,ти изобщо не си виновна!
Обичкам ви и до довечера,най-вероятно,като си дойда от работа!
ВиЛиЛи включи ме към ловуващите, че и аз чакам да стане вече, квот се закучи пети месец вече, неще да става и това е.
Новилка искам само да те поздравя за големия кураж, защото аз ако направя нещо то ще ме гризе толкова от вътре, че накрая ще си призная, но аз съм си такава, затова винаги съм се възхищавала на хора със смелост.
Ох чакам тоя работен ден да свърши най-накрая и да си одим!
Цунки мунки от мен една щастлива мама, дано ви заразя с щастие, но желаеща да е два пъти мама!

Моята енергия за живот!
Мерси миличките ми. Само вие си ме разбирате. Вети/ извинявай за прекръстването/ :P
Е, сигурна съм че дори и да разбере за писмото няма да ми се сърди толкова. А и аз от сега започнах да си планувам почивка в чужбина- ..... с него, така че като разбере къде съм решила да го заведа........ чак СЕПТЕМВРИ- няма да иска да тръгне за където и да е било. А и има някакъв момент на незнам и аз как да го нарека- нещо не се понасяме напоследък,не кексим, не ме гушка а аз само му се зверя, спя с гръб към него/ от което дясната ми страна на тялото е схваната вече :lol:/. Нужна ни е малка ваканция,на която да се отдадем един на друг. Така че по МОИ планове няма да ходи никъде. 8O Ама съм си гадна нали?! :o :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:
*
ОЧАКВАЩИ                 

Olimpia             9-10.05
  veni_I_koci         11-12.05
  nomine              15.05
   Dgina               17-18.05
  Meggy               18-19.05.
  Vickson             20.05.
  beni79              20.05.
  malkoto_dqvolche    21-22.05
  luba_boiko          21-22.05
  hrisibg             22-24.05
  eveishan            25.05
  tancheto            25.05
  anjela80          28-29.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   nin4eto76

Новилка, чак гадна не бих казала, да знаеш, че всички сме така ние два дни ако се обичаме, още три ще сме сърдити за нещо и това е постоянно, ама да ти кажа аз вече съм свикнала. Понякога той не разбира, че съм му сърдита. Чакай че се откланям от темата. Гушкането му е майката.  :bighug:Пък как ми се бута пак количка, .... :bori_003:и то път синя, ох размечтах се пак. Айде всички да си пишем в бременлинки.
Меги, мерси че ме включи  в отбора.

Моята енергия за живот!
*

naskomimi

• 1024
А и има някакъв момент на незнам и аз как да го нарека- нещо не се понасяме напоследък,не кексим, не ме гушка а аз само му се зверя, спя с гръб към него/ от което дясната ми страна на тялото е схваната вече :lol:/. Нужна ни е малка ваканция,на която да се отдадем един на друг.

Миличка, това е моя реплика.. :D :( :D
При нас нещата са ужасни :(
Снощи тъкмо се бях успокоила, бяхме само четиримата със свекъра и свекървата и правих едни скарички, пихме едни бирички и бях почнала да се успокоявам...
Днес вече отново ме побърка милото и вече нямам нерви и сили да плача..
Направо от работа тръгвам за София при кака, че вече ми писна от всичко, и от милото даже :x
Много ми е гадно така - за пръв път се разделяме така, но не издържам вече...
Радвам се, че ти въпреки това имаш такива хубави планове за вас двамата, а ние така лошо се отчуждихме, че в момента дори и за бебенце спрях да мисля :(......

Какво става със Симони? :(
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте момичета!Новилка,мила аз бих направила същото и дори ще дебна и второто писмо,което също ще изтрия!Не ги разбирам тези тъпи системи!Защо не го направят да пращат хора,коита са семейни от дълго време и децата им са пораснали достатъчно!Какви са тия тъпотии???
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета имам нужда от малко помощ!Знам,че има такава тема,но аз искам тук да питам вас!Купих си тест за бременност,но за първи път виждам такъв!Казва се Home test и има два теста вътре(за двойно изследване)!Пише,че отчита на 7 ден след половият акт!Дали е възможно или няма смисъл да го пробвам!Бил направен по някаква американска технология!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
eveishan ,Седми ден е рано дори за кръвен, камо ли за уринен. Пробвай на девети десети ден, но ако е отрицателен не губи надежда. Има вероятност да ти покаже реални+++ само ако овулацията ти е била по-рано от предполагаемата. Късмет и дано се похвалиш с +++++!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
Момичета,аз съм от очакващи за 21-22.05,моля включете ме.
 Liyba_boiko на една дата сме,дано НЕдочакаме заедно.
 Приятна неделя на всички!
 Засега не купувам тестове за бременност,и не знам кои са най добри.

*
ОЧАКВАЩИ       :bfp:           

Mariada            21-22.05

ЛОВУВАЩИ
      :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   nin4eto76

В списъка си вече и дано с Любето двете заедно да ни зарадвате :-)

Добър веееееееееечер и от мен!

Днес и аз изхитрувах малко на работата :D.Нали знаете,че ако си бил по-голяма част от деня на работа и си тръгнеш,защото ти е станало лошо,не е нужно да носиш болничен.Ако си изработил повечето де!Та и аз съм на работа до 10,обаче така или иначе си свършвам работата към 7,30 и реших да си тръгна тогава и просто да кажа,че ми е станало лошо.Еми готово.Прибрах си се и сега ми е суперско.Само дето мъжо е на работа,но така пък ще мога на спокойствие да си чета форумчето.Така че,ако има и някоя друга скучаеще-аз съм насреща,да купонясваме! :P
И понеже тоя списък нещо ми се опъва тия дни да се прибавя за 3ти път към ловуващите.Извинявай Меги,че няма да го направя анимиран като твоя,ама хич не ми се играе точно сега! :P
Мариада,мен също ме съмнява да покаже още на 7ми ден.Ако ще и по технология на НАСА да е,пак е твърде рано.То ако е така,те в лабораториите ще си вземат от него и няма да чакаме за дни закъснение.
Мамка му :lol:,пак го забравих тоя списък,та се наложи да редактирам поста,та да го сложа :oops:

ОЧАКВАЩИ                 

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   nin4eto76
   ВиЛиЛи
« Последна редакция: Май 17, 2008, 20:50:37 pm от ВиЛиЛи »
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
Мерси, MEGGY,надявам се този месец да е по различно и да не ми дойде,ще почакам до сряда.И аз съм в отбора!Успех на всички очакващи и +++ тестчета ! :crossfingers:

*

naskomimi

• 1024
Здравейте, милички!
Минавам само да ви се обадя, че нали съм на гости при кака, ама не се стърпях да ви видя какво правите.
Нещо хич не сме активни тези дни във темичката, но то дано да е за добро.
Взех да се притеснявам много за Олимпия, Симони също мина набързо и пак се изгуби.
Пак ви казвам - надявам се да е за добро  и да ни криете приятни изненади! :bfp: :bfp: :bfp:
Прегръщам ви и ви желая хубава вечер, спокойна нощ и сладки сънища!
Целувки и до утре!

Здравейте, милички!
Минавам само да ви се обадя, че нали съм на гости при кака, ама не се стърпях да ви видя какво правите.
Взех да се притеснявам много за Олимпия, Симони също мина набързо и пак се изгуби.
Пак ви казвам - надявам се да е за добро  и да ни криете приятни изненади! :bfp: :bfp: :bfp:
Целувки и до утре!

А ти какво реши за интервюто?!?Хайде отиди,де!!!!!!!!Така добре ще ти се отрази промяната и новата средя.Обещай поне,че ще си помислиш!!!!
*
Здравейте, милички!
Целувки и до утре!

А ти какво реши за интервюто?!?Хайде отиди,де!!!!!!!!Така добре ще ти се отрази промяната и новата средя.Обещай поне,че ще си помислиш!!!!

И аз така си мисля, ако приемаш съвети от приятели :-)

*

ОЧАКВАЩИ       :bfp:           

Mariada            21-22.05

ЛОВУВАЩИ
      :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   nin4eto76

махнах се изцяло от списъка! за съжаление този месец , а и следващите няколко май нямам шанс! изследванията на щит.жлеза не са хич хубави! успех на всички!