0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Малеееееееееееее, убихте ме хора.Така не ме уби ни мотиката ни лопатат днес.А акоо знаете колко трева помъкнах -три часа. А тамън зех да копам вади и се оказа че копая над бившата септична яма която затворили с една красива дебела и огроооооооооооомна бетонна плоча.А аз си мислех че е камък и ще го извадя.Душа не ми остана докато разбера истината.
Но сега като влязох тук и направо ме гътнахте.
Любче,ти си толкова силна жена.И толкова позитивна.Какви са тези приказки.Кой казва кой заслужава и кой не. То не става бебе от сто секса.Става от един.Да несъм те чула повече.Лелки , млелки-майната им.Като дойдат този месец другия току виж пропуснат.Усмивка!
Наскомими моля те душ, взимай се в ръце вече.НИКОЙ, ама НИКОЙняма право да те кара да се чувстваш безполезна непълноценна и т.н. НО ПЪК САМО ТИ И НИКОЙ ДРУГ можеш да си дадеш сили и сметка колко пари струваш и колко си ценна.ТИ СИ ЧОВЕК и имаш право да се чувстваш като такъв.Викай друг водопроводчик и се махайте от там.Но докато сте там , престани да тъпчеш върху себе си.Аз имах същите проблеми с банята със мойта зълва. И накрая найш кви и теглих.Аз съм част от семейството им дори и на нея да не и харесва. Така че тя е длъжна да се съобразява с мен така както и аз със нея.След два грандскандала нещата се успокоиха.
Никой няма да разбере, че имаш достойнство и себеуважение ако не им покажеш на дъртите свраки.Моля те стегни се и и изправи тази рошава грлавичка.Моля те :bighug:
rouzi-anna почивка ще има ама нали знаеш кога-два метра по-надолу.Ама много бач докат станат тез домати ме чака.
ХАйде много усмивки на всички, които пропуснат.Аз категорично реших да се усмихвам и тчка.И да лая,когато се наложи и толкова.
Хей Вили,разказвай как върви играта?Снимате ли още ?Кога ще излъчват да те гледаме?
Любче,как да не заслужаваш двете чертички,ще ти дърпам ушите да знаеш :balk_90:,аз съм срещала графики на бременни момичета,и като погледна ,ми те правили само веднъж секс и чудото станало,и седя и се чудя,ама съдба,когато е писано тогава.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
ВиЛиЛи взе парите  от Руменчо и сега се спотайва ! :lol: :lol: :lol:

Хайде дай отчет де ! :P
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
ами писала съм цикал 26 дни фертилни дни 4,лутеална фаза 12 и кървене 6 и си е така 

Ми според мен всичко трябва да е ОК    :dontknow:
ВиЛиЛи взе парите  от Руменчо и сега се спотайва ! :lol: :lol: :lol:
:balk_68:ами да ,да си признае :lol:
Вили и от мен едно тихичко чстито и  :crossfingers: след два дни една тръста червена  :bfp: :bighug:
Докато се ровех назад да попрочета това-онова,случайно попаднах на тази невинна грешка в името на Вени,но така ми стана приятно.Дано да е тайно предизвестие за нещо хубаво и истинско!!!А иначе,Вени,честито мила.

ОТЧЕТ:
 :lol: :lol: :lol:
Значи,снимките за този снимачен сезон свършиха снощи!Моето участие в Сделката започва на  3 юли и ще продължи и на есен.Сега за 4 дни се заснеха всички предавания за юни и юли и затова датата е толкова напред,а края на август ще снимаме за септември.А иначе,това е едно невероятно преживяване!!!Просто емоцията не може да се опише с думи!!!Всички участници и всички от екипа са невероятно готини,усмихнати ,добронамерени и контактни хора.2 часа след като отидох се чувствах,все едно познавам тези хора от месец.Създават се приятелства и когато един от нас е изтеглен от компютъра и излезе да играе,всички се вълнуваме истински за него!!!Няма конкуренция между нас и веселбата беше неспирна!!!
Толкова емоции и впечатления съм събрала,че ми е трудно да ги разкажа и дори да си спомня всичко.Все още има доста адреналин в кръвта ми. :DАз съм малко непокист,така че притеснение от камерите не усетих,а през цялото време се наслаждавах на новото приключение!Като дойде септември-пускайте смс-и!!!Непременно!Няма да съжалявате-гарантирам ви!!!
А иначе като наближи излъчването с мое участие,пак ще ви напомня! :lol:Да не би някой да пропусне! :lol: :oops:И тогава вече ще ви разказвам каквото се сетя от зад кулисите!
Не знам какво друго да ви разкажа,затова просто -питайте!!!!!!!
*
Няма да те изпуснем Вилили :)Мацки качих 4 снимки от престоя ни на вилата ,в нашето албумче.Ако искате погледнете да видите какво местенце е,изолирано,тихо и мнооого приятно :)
Момичета,имах само 2 снимки на телефона и съм ги сложила в албумчето,а като ми пратят от един апарат и други на мейла ще ви покажа и тях. :D
Виксън,преди 4 години и аз ходих в Кушадъсъ и бях, и съм много очарована от там.Имам снимки от абсолютно същите места.Страхотно е и е сравнително евтина дестинация,която си заслужава да се види!!!А когато си и с любимия човек-цена няма.Аз тогава не познавах все още моят мъж,но дано да спечеля нещичко от Банкера и да мога да го заведа :lol:където поиска!
Любе,"маймунската" снимка ми стопли сърцето и в ушите ми зазвуча песента "Детство мое"..........ех.
 :D
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Аааа  ВиЛиЛи няма да те изпуснем ! Ти само кажи датата и сме пред ТВ цялото семейство  :balk_127:

п.п. Може и един фен клуб да направим  :lol:
« Последна редакция: Май 15, 2008, 19:24:58 pm от krasiko »
Ооооооооооо,на мен ми е ясно,че тука агитката е мнооооооооооого яка!!!
Аз така и не разбрах защо,но Румен нещо ме набеляза и тъй като в началото бях малко в тъча на едната редица той и банкера решиха да ме преместят на по-централно място.Но вие всичко това ще го видите.Просто ви давам жокерче  :lol:,че имам доста изяви и никак няма да е скучно.Обаче,предварително отказвам да кажа кой колко печели,защото така няма да ви е интересно :D
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Ооооооооооо,на мен ми е ясно,че тука агитката е мнооооооооооого яка!!!
Аз така и не разбрах защо,но Румен нещо ме набеляза и тъй като в началото бях малко в тъча на едната редица той и банкера решиха да ме преместят на по-централно място.Но вие всичко това ще го видите.Просто ви давам жокерче  :lol:,че имам доста изяви и никак няма да е скучно.Обаче,предварително отказвам да кажа кой колко печели,защото така няма да ви е интересно :D
А кога да засядаме пред ТВ -то  8)
Уф :oops:,забравих ли да пиша?!?

Чак на 3 юли,след месец и половина.Така че не се гласете много много от сега още.Ама то като наближи аз ще ви напомня пак,така че няма да го изпуснете.
 :oops:Ех,че съм скромна и срамежлива,пък и потайна. :lol:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #372 -: Май 15, 2008, 19:51:47 pm »
Ама задължитекно да напомниш - аз май няма да мога да гледам ама ще накарам свекито да докладва - тя така или иначе е фен  :P :P :P
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Милички мои, съжалявам, че така изместих темата към мен, наистина...
Исках само да споделя с вас, ама вие сте ми толкова милички всички и толкова много ми помагате да се вдигна на крака...
Много ви обичкам всички, да знаете...
А относно местенето ако знаете за какъв парадокс става въпрос- да се "изнесем"  :( :) :(, та нашата къща е на калкан на старата и в същия двор, който разделихме на две :( :)
Знам, че никога няма да бъдем сами :(, но поне съм благодарна на свекъра и свекървата, че ни го дадоха, че местата тук са много скъпи и ако трябваше първо да купуваме, пък тогава да строим незнам за какъв кредит трябваше да става дума...
но нищо, аз ще се радвам на моя си къща, баня, тоалетна, нищо, че ще ми минават през двора :(, ама съм сигурна, че като си се отделим в  нашата къщичка ще се успокоя и ще ми дойде силата и увереността и ако ме ядосват вече никой не може нищо да ми каже - ако трябва и ограда ще си направим, ако се наложи :x
Много, много ви обичкам, милички!
Обещавам, че повече няма да пиша такива неща, но не мога да обещая, че няма да ги мисля :(
Просто ще се опитам да бъде ведра и да не развалям настроението на всички...

Любе, мила и при нас е така със секса - не помня откога не сме се "виждали", но дори и нямам желание за това, че толкова сме се отчуждили с милото и съм скапана от цялото това напрежение, работа и сълзи и предпочитам да си легна...
Но както са ти казали момичетата то и от веднъж става, така че не губи кураж..
Единственото лошо в случая е, че по-малко секс, нежност и близост не влияят добре на психиката и на доброто ни настроение, но ние ще се оправим и стегнем, нали!
Много те обичкам и не искам да се отдаваш на такива мисли!
Прегръщам те силно!
Прегръщам всички, милички, и за кой ли път ви благодаря за това, че ви има!
Целувам ви и обещавам, че вече ще съм по-ведра - аз го мога много добре :wink:, просто напоследък съм забравила да бъда весела и да се усмихвам :(

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
 :youwoman:
ВиЛиЛи стискам палци!
Момичета не искам да се вглеждам във симптоми, особено при положение че този месец не съм мерила температури  :balk_138:,не съм следила овута и т.н. но искам да ви споделя нещо - гърдите ме болят от горе долу 11-12 ден на цикъла, а от два дена сутрин като отида на работа започва едно гадене + виене на свят вчера и докато не хапна нещо не утихва, освен това в момента пак се чувствам така..рано ми е за каквото и да било,просто ми е странно, може да е пролетна умора или аз незнам вече..
 :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Май 15, 2008, 19:59:53 pm от tancheto »

Благодаря ви на всички за вниманието!Но сега трябва да ви напускам,защото мъжлето ми беше самичко 3 дни и сега има нужда от доста внимание! :lol:Хайде до утре и лека нощ!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Ох, забравих... :oops:
Вили, добре дошла, миличка, много мислих за теб, силно стисках палци и много ми липсваше.
Живи и здрави ще гледаме от трети юли нататък - няма как..
Че нещо май ме съмняваш - май си грабнала печалбата, а не ни казваш, че да не черпиш :lol: :wink:
Докато разберем, че си ударила джакпота да не ги изхарчиш :wink:
Много те гушкам и нямам търпение да те гледам, пък не се и съмнявам, че ще си центъра на вниманието, той Румен не е тъп и знае как да вдигне рейтинга на предаването. :)

Аааа и друго се сетих - снощи като изключим всичките простотии и сълзи милото по едно време изчезна, точно когато имах нужда от неговата подкрепа и прегръдка :(
Като се прибра и аз вече по тъмно като реших да се прибирам, че изплаквах мъката си на котката ми навън :? видях, че на леглото ми е оставил една ношничка..
Че за капак на всичко на рождения ми ден нищо не ми подари :(, то малко със седмица закъснение тази нощница, ама ...
Много красива, черна, прозрачна, но много прозрачна :oops: 
Интересното е, че като я облякох уж ми беше добре, но беше с много интересна кройка - отпред точно под бюста беше много широка като торба и има място за такъв корем :) preggo
Че просто си представих колко добре ще ми стои и се замечтах....
Знам, че рано или късно аз ще нося тази ношничка, която ще ми е точно по мярка с големия корем, така го повярвах снощи като я облякох, че чак ми стана хубаво...
Но може би не е писано сега, може би е по-добре, че нищо не е станало досега, че трябва да съм в новата къща и да съм много, много спокойна заради своето бебче...

Обещавам ви, че ще нося тази нощница и ще бъда най-секси бременното момиче на света :)

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Вили, радвам се 4е си изкарала готино, с нетърпение 6те 4акам да те гледам..ти 6те припомни6 кога..
Любе, много хубаво местенце, супер...А това с маймуните бе6е яка снимка :D много си сладка.
Светал4и, 6те ме умори6 с този камък...6тях да падна о смях. :D :D :DПо4ивай малко, стига се юрка така..пък ако трябва да помагаме :D
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Цитат на: naskomimi
[color=navy
Обещавам ви, че ще нося тази нощница и ще бъда най-секси бременното момиче на света :)

Само така!!! :D

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Ах, че хубаво заглавие има тази темичка. Аз отдавна не съм писала тук, не ми остава много, много време. Но следя нещата все някак. Но това заглавие е супер.
Пожелавам ви успех, момичета, дано това заглавие да донесе повече късмет и надежда на всички ни.
Прегръщам ви.