0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Мими, пожелавам ти скоро да избягаш от своя ад, защото така не ми харесваш, моля те бъди по уверана в себе си. Незнам какво друго да ти кажа.:bighug: :balk_21:
Аз да ви кажа чао за днес, защото ме пуснаха от работа за да си насадя цветят, че тази година много изостах с тях.
Прегръщам ви всичките и много целувки, хайде да валят още ++++++++ :bighug:

*
МИла Мими, това 4е 6те се преместите да живеете сами е много хубаво, 6те бъде6 дале4 от ко6мара. Но повярвай ми ако не се опъл4и6 поне веднъж на свекър и свекърва няма да има6 мира. А о6те пове4е 4е кокото пове4е мъл4и6, толкова пове4е нападат. Това го казвам от опит. Аз мъл4ах, добра бях, мила бях, вси4ко изпълнявах и накрая аз пла4ех и се дразнех. Не е нужно да се кара6 с тях, просто отговори подобава6то на това което те дразни и не ти харесва и както каза Вики, те 6те свият перките. Горе главата..стегни се, отиди на интервюто..поеми дъх и запо4ни живота си с нова работа, нова къ6ти4ка и 6те види6 4е вси4ко 6те се нареди..Успех мила.Ние сме с теб!
*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #342 -: Май 15, 2008, 16:00:04 pm »
Миличка, толкова пъти сме говорили и говорили на тази тема и просто няма смисъл.
Мен ме боли най-много, че милото не ме защитава, нищо друго не ме интересува.
Чувствам се сама и самотна в цялата тази обстановка и нямам сили да се опълчвам или да си изкажа мнението, нищо няма значение, само той ми е важен, но....
Просто нямам сили и самоуважението, нямам желание за нищо и нищо не ме интересува...
Дори преди малко ми се обади милото за ми каже, че може да ми уреди интервю във фирмата на свой колега, че жена му се пенсионирала и търсели човек на нейно място - с компютърна възможност и развитие и т.н...
С хубава начална заплата ( над 500, че сега в момента вземам чисто 220 лв), но аз за нищо нямам желание и сили, просто вече не.......
Само да дойде водопроводчика и да направи банята и колкото може по-бързо да се махнем...
Друго нищо няма значение в момента в живота ми, само да сме сами и да престана да плача и да се чувствам толкова луда и невротична....

[/quote]

Мими, горе главата! Сигурно не ти е лесно, но помисли, че и твоя мъж е прав до известна степен, че не иска да се кара - в крайна сметка те са му роднини и това няма да се промени през целия му живот, не си ги е избирал, но това е положението. Мисли си за времето, когато ще сте сами и спокойни и ще дойде и малкото съкровище.
*
Пак към Мими: и стискам палци за новата работа! Изобщо недей да умуваш!
 :goodluck:
Здравейте, мили мои виртуални приятелчета!
Не бях влизала тук 2 дена и днес накуп, както много ме зарадвахте, така и натъжихте! Почвам ви подред:
Дорелиа, лека бременност, мила, спокойна, усмихната и слънчева...
Вени, честита ти втора чертичка и на теб! Ще видиш утре, че ще бъде "безсрамно тлъста"! Радвай се на чудото, което ти се случва!
Соф,, съжалявам, миличка за гадната лелка, но ме кефиш, че не й се даваш! Радва ме позитивизма ти, само така! С тази лека ръчичка няма начин скоро да не те споходи бременното щастие!
Наскомими, к'ви ножици, к'ви 5 лева, к'ви вени, к'ъв милиционер? Я се стегни и покажи другата страна! То бива доброта, бива, ама ти прекаляваш! Не се давай толкова лесно! Мъжа ти като е добряк и не ще да се кара, прояви ти малко твърдост! Явно тези хора от добро не разбират, но всяко търпение си има граници. Достатъчно дълго време живееш в тази къща и това семейство, за да имаш право на мнение и права. Следващия път, когато тръгнеш за банята и някой се опита да те върне, не му позволявай - да не би да е по-важен от теб?!? Отстоявяй си правото, имай достойнство. Ако трябва цялата махала да те чуе, ама трябва да се чуе и твоя глас в тая къща! Ако се притесняваш, че твоя човек няма да одобри, подготви го предварително, но не му се давай да те разубеди. ТИ ИМАШ ПРАВО НА СПОКОЙСТВИЕ И СВОБОДА! А и щом вече си строите къща, много скоро ще си имате вашето местенце, където ще можеш да си правиш каквото си искаш.
Знам, че са доста сложни тия роднински отношение, но в крайна сметка най-важни сте ти, съпругът ти и бъдещите ви дечица. Няма да дойде края на света ако другите ти се поразсърдят малко, но е време да осъзнаят как се отнасят с вас и да се променят! Затова си казвай винаги, когато се чувстваш обидена или пренебрегната - няма от какво да се притесняваш, според мен. Покажи им, че и те трябва да се съобразяват с теб, а не само ти да отстъпваш, а после да плачеш и да си мислиш глупости. Моля те, миличка, промени си позицията, не се дръж като жертва, а се бори за правата си. И изкарвай всичко негативно навън, крещи, викай, карай се - понякога това е единствения начин да се оправят нещата. Много силно те прегръщам, и дано този водопроводчик да дойде вече...
Оффф, исках още много неща да напиша, ама май се поувлякох и си загубих мисълта...
Хайде, изчезвам вече, а вие се пазете и умната  :bighug: :bighug: :bighug:
Don't worry, be hippy
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
миме,моя мъж беше по същия начин ,Със свекървата не можах да се оправя -то и още не мога- но един път му казах на моя,че ако мисли да продължава така скоро може да не сме семейство.Може би това му повлия по някакъв начин,защото нещата се промениха към добро.
Успех,миличка- дано нещата се оправят по-бързо,че да не се тормозиш.
07.10.2009
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
немога да намеря началните настройки

Влизаш си в календара ,поглеждаш в ляво и кликваш на  "моят профил" и си променяш настройките :)
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
ами писала съм цикал 26 дни фертилни дни 4,лутеална фаза 12 и кървене 6 и си е така 
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Мими, стига бе човек, трябва на всяка цена да намериш начин да излезеш от това състояние, не може нищо да не те интересува, как така?! Я се вземи в ръце, как да стане това бебче, като ти с нищо не му помагаш - трябва да си много борбена, много спокойна и да си над тези неща. Тегли им една майна на тия .... да не казвам какви. Ама той и твоя мъж е за бой!!!!  :x що за мекушавост?!?! не разбирам, той няма начин да не вижда как се тормозиш ти и как ти се отразява всичко това, ми да се напъне малко тоз хубусник и да направи нещо по въпроса. А-ма-ха! Много ме ядосват такива мъже, абе ти мъж ли си или какво?! Като си си взел жена, значи тя ти е всичко на света, а не мама и тате...да не се скараме, да не си повишиме тон... Ми като трябва ще си повишите тон. Уф че се ядосвам така!
И с тая нова работа - бягай бързо на интервю, гледай какви хубави условия - искам довечера като се вкюча пак да си написала че ще ходиш на интервюто - чуваш ли!!!!!
Къде живеете вие? Да ви пратиме нашия водопроводчик - само кажи! Ей, усмихни се най-сетне че ще те намеря и първо ще ти издърпам ушите и после ще те гушна силно!!!!!
*
Здравейте !
Мими,аз няма да ти казвам да бъдеш силна,защото ти си силна! Единствения ми съвет към теб е мааалко да се успокоиш и само да премислиш как точно по- бързо да се изнесете.Ако трябва потърси друг водопроводчик..Само ако знаеш как ми се иска да можех да ти направя банята.. Щях да я облепя с влагоустойчиви тапети(за временно ползване)Щях да ти докарам малко мебели от моите ,които са ми много за 35кв.апартамент и да ти помогна да направиш жилището годно за живот... Много ми се иска да можех да го направя...Знам че един ден всичко ще стане по твоя начин.Само изтрай още малко..Започни новата работа! "Обичкам те и те целувам..

Соф,за теб също ми стана гадно....Бях 100% сигурна,че ще се похвалиш днес.
Симони,добре дошла мила,де да можеше да ми оправиш настроението ,като на другите ,ама ха ,не става...

Момичета,аз вера в чата ви споменах че съм си взела тест и ако не ми е дошло до към 18.05 ще го направя,но няма да стане така...Единствената ми причина да го купя ми беше заради летенето другата седмица,но днес БТ започна да спада и съм 5000% сигурна,че ще ми дойде тези дни,така че няма да го правя..

*
Мими, стига бе човек, трябва на всяка цена да намериш начин да излезеш от това състояние, не може нищо да не те интересува, как така?! Я се вземи в ръце, как да стане това бебче, като ти с нищо не му помагаш - трябва да си много борбена, много спокойна и да си над тези неща. Тегли им една майна на тия .... да не казвам какви. Ама той и твоя мъж е за бой!!!!  :x що за мекушавост?!?! не разбирам, той няма начин да не вижда как се тормозиш ти и как ти се отразява всичко това, ми да се напъне малко тоз хубусник и да направи нещо по въпроса. А-ма-ха! Много ме ядосват такива мъже, абе ти мъж ли си или какво?! Като си си взел жена, значи тя ти е всичко на света, а не мама и тате...да не се скараме, да не си повишиме тон... Ми като трябва ще си повишите тон. Уф че се ядосвам така!
И с тая нова работа - бягай бързо на интервю, гледай какви хубави условия - искам довечера като се вкюча пак да си написала че ще ходиш на интервюто - чуваш ли!!!!!
Къде живеете вие? Да ви пратиме нашия водопроводчик - само кажи! Ей, усмихни се най-сетне че ще те намеря и първо ще ти издърпам ушите и после ще те гушна силно!!!!!
Vickson е права. Трябва да направиш всичко възможно да излезеш от това състояние не трябва да се предаваш. Почни нова работа съвсем скоро ще сте и във новата къща не им се давай. :bighug: :balk_21:
*
Милички, искам да ви питам след колко време трябвада ми дойде като съм пила Дуфастон? :oops:
Соф,мила така се надявах ,че се е получило другия месец е твой.
Симони,радвам се ,че се появи най-накрая много ми липсваше.
Меги,мила трябва ти да ни зарадваш време е вече.
Роузи, какво стана при лекаря.
Новелка,нещо ми се губи.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ех, Любе Любе...
Момичета,момичета....как ми се иска....да има +++++, ама не да дойде някой незнаен и бам..... :bfp:, не че имам нещо против новите,не. А е от онзи дългия списък дето като му видиш началото, не му виждаш края и за да си намериш ника в него трябва да четеш внимателно, че да не се прескочиш....та точно от този списък как искам да се похвали някой....Любе....не ни лишавай от възможността поне да помечтаем....нищо повече няма да изричам....дори няма да мисля за тебе....да не те ур.....м. И все пак....НАДЕЖДА....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
И на мен ми се иска да скъсяваме списъка вече, а не само да расте...
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Мими прегръдка и от мен!Всеки е изпадал в подобни състояния,колкото и да не искаме да си го признаем..всичко ще отмине..вярвай в това..и те моля за ножици и тем подобни не си помисляй повече,безмислено е .Не е ли живота най-сладкото , най-жадуваното..нали всички ние искаме да дадем живот на едно малко същество,което ще стане също голям човек..моля те от сърце!
А друго какво да ви кажа надявам се наистина списъчето ни да започне съвсем скоро да окъсява..защото..

Любче,нали си знаеш,докато я няма лелката ....има надежда :crossfingers:
Симонка,радвам се ,че си пак сред нас.
Дани ,и на мен ми се иска списъчето ни да намалява...и това скоро ще стане :D
Мики,ами продължаваме лечението,онези гадове са се заселили и не искат да си ходят :lol:ама този път ще им разкажа играта  :wink:Още един пропуснат месец,но вас ще следя изкъсо да знаете,и  :crossfingers:
*
Еех Дани,Дани,ако знаеш че в сравнение с вас,аз направо не заслужавам такава радост...Ние никакъв секс не правим... :( Все нещо се случва...Да не мислиш ,че само този месец ми е такава графиката?! Правим всякакви други работи и само мечтаем за това бебе,пък не правим най-важното за него... Иначе аз точно от надеждата се страхувам! Нея искам да намаля,защото направо почвам да си вярвам и си внушавам всякакви неща,а после трудно се връщам в реалността.Понякога си мисля че бавно и сигурно ставам шизофреничка...

Иначе си много права за списъка,но аз все нямам смелост да го напиша това... Така искам някоя от старите и препатили "кучета" от форума да се похвали...

Здравейте,мили мои приятелки!!!
След почти двудневно отсъствие,аз отново съм сред вас!!! :D
Сега разбира се,ще се върна назад,за да прочета какво се е случило с вас,докато ме нямаше.Но от тази страница тук на душвам някакво лошо настроение!!!Ако мога да ви оттърва от него,само кажете!!!А сега..........естествено,връщам се да прочета какво съм пропуснала!!!
Много ми липсвахте всички и се радвам,че отново съм сред вас!
*
Като се замисля... никоя от приятелките ми, които вече имат деца не се е занимавала с мерене на температури, календари и др. подобни.
В една от предишните теми бах писала за една теория - че децата сами избират при кого да се родят, дали не ги плашим с цялата тази организираност и припряност?
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ние никакъв секс не правим...

Това е моя репликаааааа! :oops: :lol: :wink: /ами кажи я тогава/
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!