Миличка, толкова пъти сме говорили и говорили на тази тема и просто няма смисъл.
Мен ме боли най-много, че милото не ме защитава, нищо друго не ме интересува.
Чувствам се сама и самотна в цялата тази обстановка и нямам сили да се опълчвам или да си изкажа мнението, нищо няма значение, само той ми е важен, но....
Просто нямам сили и самоуважението, нямам желание за нищо и нищо не ме интересува...
Дори преди малко ми се обади милото за ми каже, че може да ми уреди интервю във фирмата на свой колега, че жена му се пенсионирала и търсели човек на нейно място - с компютърна възможност и развитие и т.н...
С хубава начална заплата ( над 500, че сега в момента вземам чисто 220 лв), но аз за нищо нямам желание и сили, просто вече не.......
Само да дойде водопроводчика и да направи банята и колкото може по-бързо да се махнем...
Друго нищо няма значение в момента в живота ми, само да сме сами и да престана да плача и да се чувствам толкова луда и невротична....
[/quote]
Мими, горе главата! Сигурно не ти е лесно, но помисли, че и твоя мъж е прав до известна степен, че не иска да се кара - в крайна сметка те са му роднини и това няма да се промени през целия му живот, не си ги е избирал, но това е положението. Мисли си за времето, когато ще сте сами и спокойни и ще дойде и малкото съкровище.