Добро утро и от мен!
Направо щях да падна след всичко прочетено тази сутрин ...
Ще ви карам по ред..
Ифи13 - щом има киста мила пий каквото са ти изписали, щото друг начин няма. Аз последните 3 месеца все имам кисти, само че на мен ми изписват Дуфастон за 10 дни по 2 пъти. И този месец пак имам и то към 5 см, не знам със сигурност, но пак пия дуфастон. Така че смело ги почвай.
Софи мила, съжалявам че те посети гадината, с твоята лека ръчичка направи фурор тук с положителни тестове, но не се ядосвай, като не е този месец, ще е следващия
прегръщам те мноооого силно. Аз също я очаквам всеки момент пущината. Надявах се за сме успели този месец с милото на почивката да си направим бебчето, ама ней-се, май не съм имала ову с тия кисти. Горе главата!!!
Мими, абе слънце, как може дори да си мислиш такива неща. Подкрепям напълно казаното от девойките преди мен. Ти си страхотен човек, и трябва да се научиш да се уважаваш и да се обичаш, само така ще те уважават и обичат и хората около теб. Не бива да позволяваш на никой да се държи с теб лошо и да ти влияе по този начин.
Помисли какво можеш да направиш за да се променят нещата, няма да ти казвам да не се ядосваш, защото прекрасно знам че това е невъзможно, но пък можеш да подобриш нещата - сигурна съм в това. Трябва само да се вземеш в ръце и заедно с твоето момче за си изградите едно поведение,една бариера, която да ви пази от лошите неща. Прегръщам ти силно и не спирай да ни пишеш, чу ли, по-добри слушателки от нас няма да намериш
Ей, улях се малко с писането, ама беше неизбежно!
Айде лек ден за сега, после пак ще ви пиша