0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте, милички!
Ифи, прегръщам те, мила , почвай хапчетата и хич не се чуди - вярвай на лекаря си и ще видиш, че нещата ще се оправят!
Много ви обичкам, всички, да знаете!
И точно затова незнам какво да правя - дали да не ви изоставя и да не влизам повече при вас, за да не развалям настроението на всички, че просто нямам сили да се усмихвам и да пиша хубави неща :(
Днес беше поредната стресова ситуация вкъщи и повече не издържам :x :x :x
Уплаших се дори от себе си - срам ме е да ви кажа, че за момент си помислих най-страшното, мина ми мисъл ( просто ми, Господи)за едни ножици, вени и ........
Просто не мога да се позная - в такава депресия не съм попадала никога, с милото сме в много обтегнати отношения, а "вкъщи" Е СЪЩИНСКИ АД, КОЙТО МЕ ПОБЪРКВА ТОТАЛНО!
Какъв е смисъла от всичките тези изследвания, хормони, температури, лечение и т.н. - то аз дори и да не се пазехме едва ли тялото ми е подготвено от цялото това напрежение и едва ли имам някаква овулация...
Понякога си мисля, че е по-добре така - представям си ако бях бременна как можех да навредя на детето си с всичките тези нерви и в цялата тази лудница!
Но просто от ден на ден ми се изгубват надеждите, че ще се отделим - водопроводчика и до днес не дойде и все е зает и просто нямам сили вече дори и да плача...

Много, много съжалявам, милички, съжалявам за тези мисли и това отвратително настроение..
Съжалявам и за егоизма си, защото въпреки, че знам, че не е редно да ви товаря с моите проблеми, го правя, защото така ще ми олекне, защото ви чувствам толкова близки и знам, че ще ме разберете и подкрепите.
Съжалявам, просто исках да споделя с вас и наистина ще ми липсвате ако реша да не ви преча повече и да не пиша тук.
Аз ще си ви чета и ще съм с вас, но не искам да ви развалям настроението..

Обичам ви толкова много!
Прегръщам ви и ви желая спокойна нощ и сладки сънища!
И стискам палци за всички вас ( Вени, за теб най-прясно - стискам палци да ни зарадваш гръмогласно :wink:)

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
 Здравейте,аз малко късно се включвам,че цял ден бях в движение
 Parsi,мен дъжда ме хвана на една спирка без чадър и си почаках докато отмине и успея да се прибера.
 Dorellia,Veni,честито и от мен,желая ви прекрасни бебчета! ylinfant
 Elfita,по време на лечението не трябва да бебеправите,а секса е с предпазни средства.Vikson,и ние още не можем да го хванем яйцето,дано да успеем скоро.
 Приятна вечер,ще се включвам при вас, когато мога.
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
Naskomimi,много искам утре при теб да изгрее слънце и всички тези мисли да са минало.
 След всяко лошо нещо идва нещо добро,открии хубавите неща около теб и им се радвай,не допускай тъжните мисли до теб.Пожелавам ти нещо хубаво в скоро време да те споходи! yahoo_17 stork-boy yahoo_17
*
Наскомими, моля те недей така. Колкото и да ти е трудно, забрави тези мисли..и аз ти забранявам ей  :DУтре сутрин ти пожелавам да се събуди6 с усмивка. Знае6 4е сме с теб и винаги 6те намери6 подкрепа. Стискам палци скоро да се сбъдне ме4татат ти за детенце и да бъде6 много 6тастлива. Тя Соф както я кара /с лека ръ4и4ка/ 6те повле4е вси4ки. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ха дано
« Последна редакция: Май 14, 2008, 22:35:24 pm от ne6i »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
naskomimi , какви са тези щуротии дет ти се въртят в главата ?
Я стига глупости ! Живота е прекалено кратък за да си пилеем времето в кавги и обиди . Кажи м.... му на всичко и се усмихни на пук на всички около теб !
         :grouphug2:   

п.п. Ще ти дърпам ушите , да знаеш !
« Последна редакция: Май 14, 2008, 22:37:12 pm от krasiko »
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
veni нека утре да ни зарадваш с ясна и тлъста чертичка!Радвам се като дете на всеки положителен резултат във форумчето..прегръщам ви!

sof :youwoman:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Ифи,мила не се отчайвай!Аз също съм почти всеки месец с киста!Няма нищо страшно!На мен ми изписват дуфастон!Правилно си разбрала,че щом имаш киста не си имала овулация,следователно този препарат,който ти е изписан е за придизвикване на менструация и за пукане на кистата!Започвай да пиеш лекарството,за да се спука по-бързо кистата и да можеш след това да си ловуваш спокойно!Дано съм ти била полезна!Ако има още нещо,което те притеснява питай!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Наскомими,ти си силна жена!Не се предавай на отчаянието и тъгата!Тук има много момичета,които са преживяли какво ли не!Не си единствена и затова,когато имаш някакъв проблем не го пази в себе си и не си мисли глупости,а влез тук и сподели!Дори и да не можем да помогнем поне сме добри слушатели!Прегръщам те силно и те целувам!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Наскомими, мислех на ЛС да ти пиша, но ще го направя тук, защото съм на мнение, че момичетата ще ме подкрепят. Виж сега, забрави за всички видове изследвания, замервания, тествания и др. Вземи си мъжа и отидете някъде ДВАМАТА, сами и си спомнете дните, в които сте били щастливи. Вземи един лист и си напиши всички плюсове и минуси на семейството ти. Прави нещо, което да държи далече ножицата от вените ти, ясно! И нещото, което е много важно! Избщо не стигай до идеята да спираш да влизаш тук! На никой не разваляш настроението, на никой не пречиш! Всяка една от нас изпада в такива състояния, но от там се излиза! Ами нали всике месец роним крокодилски сълзи като дойде гадината! Какво, да спираме да пишем тук, защото за момент земята спира да се върти ли?! Важно е, да събереш сили да продължиш напред! Сега се изправи, отърси се, махни с ръка на мрачните мисли и се опитай да продължиш!  :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Наскомими, мислех на ЛС да ти пиша, но ще го направя тук, защото съм на мнение, че момичетата ще ме подкрепят. Виж сега, забрави за всички видове изследвания, замервания, тествания и др. Вземи си мъжа и отидете някъде ДВАМАТА, сами и си спомнете дните, в които сте били щастливи. Вземи един лист и си напиши всички плюсове и минуси на семейството ти. Прави нещо, което да държи далече ножицата от вените ти, ясно! И нещото, което е много важно! Избщо не стигай до идеята да спираш да влизаш тук! На никой не разваляш настроението, на никой не пречиш! Всяка една от нас изпада в такива състояния, но от там се излиза! Ами нали всике месец роним крокодилски сълзи като дойде гадината! Какво, да спираме да пишем тук, защото за момент земята спира да се върти ли?! Важно е, да събереш сили да продължиш напред! Сега се изправи, отърси се, махни с ръка на мрачните мисли и се опитай да продължиш!  :bighug:
Абсолютно си права ,Соф!
Наскомими, не се предавай в никакъв случай заради независещи от теб обстоятелства.Колкото и да се отлагат, те ще се случат така или иначе.Дръж се, усмихвай се дори да ти се плаче, и си мисли клко ще е хубаво всичко като стане, а не колко е гадно сега. Нека това да те крепи, мила и да тидава сили да се стремиш към него. Не прави услугата на някого да се отказваш от себе си , семейството си и бъдещето ВИ!!!Направи услуга на себе си , като устискаш и си го постигнеш въпреки всички пречки.Толкова е сладко после.НЕ си го отказвай, чу ли?Прекалено си чувствитела и явно някой злоупотребява с това. Тегли майна на всички и гледай себе си и съпруга си и вашето спокойствие. И не спирай да пишеш тук! И не мисли повеч
е никога да правиш това което каза- не искам дори да го пиша
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Абсолютно си права ,Соф!
Наскомими, не се предавай в никакъв случай заради независещи от теб обстоятелства.Колкото и да се отлагат, те ще се случат така или иначе.Дръж се, усмихвай се дори да ти се плаче, и си мисли клко ще е хубаво всичко като стане, а не колко е гадно сега. Нека това да те крепи, мила и да тидава сили да се стремиш към него. Не прави услугата на някого да се отказваш от себе си , семейството си и бъдещето ВИ!!!Направи услуга на себе си , като устискаш и си го постигнеш въпреки всички пречки.Толкова е сладко после.НЕ си го отказвай, чу ли?Прекалено си чувствитела и явно някой злоупотребява с това. Тегли майна на всички и гледай себе си и съпруга си и вашето спокойствие. И не спирай да пишеш тук! И не мисли повеч
е никога да правиш това което каза- не искам дори да го пиша

Напълно ви подкрепям момичета.
Нали сме тук за да си помагаме и да си даваме взаимно сили .
Ние сме като едно семейство !
« Последна редакция: Май 14, 2008, 23:12:49 pm от krasiko »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
За съжаление напълно разбрам за какво говори naskomimi.Аз миналия месец взех решение за себе си, че няма да позволя повече да ме тормозят, не позволявам да ми казват вече какво да правя, да ме гледат под лупа, и няма да се съобразявам повече с никой, освен с мен и мъжът ми.
Мила  naskomimi, бягай колкото можеш по-бързо от лудницата, в която живеееш.От личен опит знам, че не може да казваш "майната му" и да не забелязваш това, което е около теб, защото то е там.
И с риск някой да ми се разсърди изолирай свекървата, свекъра,  и там всички останали, с които живеете колкото може повече.Те никога няма да те разберат.
А с мъжът ти не се карай, той сигурно също се влияе от обстановката, помагайте си.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Иначе много ме разочаровахте с това, че докато лекувам гъбите спираме с бебеправенето.Аз така си и знаех, ама ще пропусна месеца.Моето лечение е до 10-11 ден от МЦ, ама на милото му предписаха поне 10 дни да се маже.
Хич не ми се чака :(.
*
_Elfita_  :bighug: :bighug: :bighug:
Добро утро момичета!
Наскомими недей така всички ние имаме лоши дни,в които ни се струва,че нищо няма смисъл и не ни се прави нищо,а се поддаваме на отчаяние.Помисли си за нещо хубаво ,спомни си каква е важната ти цел и какви са хубавите неща около теб си вдъхвай надежда,че всичко ще си дойде на мястото.В живота има и много по-гадни неща,така че смело напред!Ние сме с теб.
Вени  :bfp:
Соф  :bfp:
За всички останали  :bighug: :bighug: :bighug:
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Добро утро момичета!
Elfita, разбирам че не ти се чака, ама не се разочаровай. Действайте да минава и после с нови сили.
Наскомими, съжалявам скъпа. Стискам палци съвсем скоро да се махате от там. А дотогава ние сме с теб. Така че никакви такива да не пишеш във форума.
Прегръдки за всички!
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
Sof, три дни закъснение направо си е супер! Направи ли тест за брем????
Твоята теми4ка тази седмица и на теб донесе късмет, а и на още колко
моми4ета!!!
Вени, 4естито!!!!!!!
Наскомими, при толкова положителни неща тук във форума поне малко да прихване6
към твоето настроение ,и ще си супер.Сега си в депресия, а утре най-щастливата :P,след ло6ите моменти винаги идват хубави.Няма да се от4аиваш,вси4ки сме с теб. :bighug: :balk_5:   
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, мацки! Днес ми тръгна криво деня от ставането и това е! Първо кафето в къщи беше свършило, а това е много кофти за човек, който не може без кафе! След това таксито ми не дойде и трябваше почти пеша да стигна до офиса и да се карам с диспечерките, които принципно не са виновни, ама на тях си го изкарваме всички! И за капак на всичко - току-що ми дойде! Разбиха ми се надеждите, че сме нацелили момента, ама от една страна е добре, щото като свърши ще лекувам гадните гъби и тогава пак - с начале! Пожелавам ви лек и усмихнат ден на всички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Добро утро ! да дам и аз отчет от вчерашния преглед - този месец май ще пропуснем бебеправенето , защото трябва да пуснем нова спермограма и да се "въздържаме" 3-те дена точно около овулацията. Моите яйчници са добре , даже мн добре ,имам си доминантен фоликул ,  обаче незнам как са тръбите.ще правя утре хормонални изследвания и някои други изследвания, а след това трябва да се направи хидротбация , защото има съмнение че лявата тръба не работи  :( :( (дамо поне дясната е добре)Д-рката иска даже направо ново лапаро , но на мен като че ли не ми се иска много 2-ро лапаро за по-малко от година. :(
На всички които ловуват и чакат своите малки , пухкави подаръчета УСПЕХ!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Eeeee   sof   ,  как можа тази гад да дойде !  :x

rossy *  , дано всичко да е ОК при вас :goodluck:

Лек и успешен ден дами       
              :bighug: