0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Браво Вени, 4ерти4ката 6те стане тлъсти4ка 6те види6
А Соф да се готви, с тази ръ4и4ка май не само носи късмет ами и тя 6те се похвали скоро :crossfingers:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Вени! Тихичко честито, и не се притеснявай, след ден-два ще имаш най-безсрамно тлъстите две чертички и тогава вече ще падне едно прегръщане и целуване :)
Живи и здрави само, другото само ще се нареди!

Пък мен започна да ме боли корема  :( ... много ми е рано бре... а тая пущина вече ме нервира ама много!!! Явно от дуфастона тоя месец пък ще ми подрани... шантава работа
*
Мили май здравейте ми какво да ви кажа не ви се похвалих не че не исках защото и двата теста които н.си направих са с почти невидима втора черта и сега незнам дали да вярвам или да не се надявам излишно.Просто ужасно няма каде да си направя кръвен тест и реших след 2 дни пак да направя тест но ще изчакам малко че да се насити LH и да се види по добре чертата чертата. Ще бъде тъпо да ви се похваля пък да се окаже че не е истина нали. Благодаря ви милички все пак надеждата е голяма целувки и :bighug: и ако е вярно тестчето ще плюя много по вас ПУ-ПУ
Тихичко честито и от мен!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 veni_I_koci   , дано чудото да е станало !!!
Пожелавам ти го от цялото си сърце !!!
  :crossfingers:
       :bighug:
*
Вени тихичко ти честитя и аз мила-дано :crossfingers:
аз накрая си направих графика/след 2 месеца/ :oops:

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Мила перси графиката ти не се отваря- провери си я. Искам нещо да кажа за моите тестова та-- тестовата ми изглеждат по същия начин както снимката на теста във  snimka.bg в албума на Зачатие. Може ли някои да ми каже на кого е този тест и дали е положителен.

*

Vickson

• 1201
Вени, този тест беше на Силвичка, но мисля че не беше положителен. Но това нищо не означава, твоя трябва да е положителен! :)
*

Vickson

• 1201

Парси, забравила си да цъкнеш една чавчица - където пише графиката ти да бъде видима за другите потребители :)
*

Парси, забравила си да цъкнеш една чавчица - където пише графиката ти да бъде видима за другите потребители :)
Мерси-а сега? :oops:

*

Vickson

• 1201
Сега е супер - вижда се  :lol:
*
Леле каква съм патка.. Вени честито мила! Бъди сигурна ,че всичко ще е наред :)

Соф,твой ред е душа:)
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Писна ми от  :cloud:

Искам слънце и  :beach1: :surfinga:
*
И на мен ми е гано като вали, аз тъкмо казах на милото по тел 4е не вали и да мине през супера пък то заваля :D
И да ви кажа 4е хи4 не ми върви у4енето, все искам да вляза тук :D ама то едни теми свят да ти се завие
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Хеи Соф с моага графикя маи е ясно а при тебе какво става а? Няма ли да правиш тестче :bfp1: за да ни зарадваш?

*
Аман от скапано време.Неможах да си окося... :balk_150:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #255 -: Май 14, 2008, 17:47:03 pm »
И тук при мен е кофти  време, мрачно и нацупено така ми се иска почивчицааа :balk_114:

Пуснах някои друга снимка на мен и милото

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Парси, направо ме късаш с това косене! Споко бе, жена, и утре е ден! А къде вали, да попитам аз, защото тука в Хасково продължав да си грее слънчице! Даже по-късно ще излизам по женски и си мислех да слагам вече отворени чехли или сандали....
Любе, Вени и всички останали, които питате за теста..., ми според мен е рано още тест да се прави! Днес ми е едва втори ден след като свърши Дуфастона... Мисля, че ако идва, то е до 3 дни след като се спрат хапчетата. Ще изчакам да закъснее хубаво и тогава ще правя тест - или в петък, или в събота ще пишкам върху лентичка, ако до тогава не съм цъфнала!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Ааааа sof , никакви цъфтежи !!! :balk_163:

Трябва да ни зарадваш този месец   
      :bighug:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте момичета!Не съм влизала два дни и голяма изненада направихте!Честито на бременните момичета!Лека бременност ви пожелавам и леко ,безпроблемно раждане!Нека с тези 9 месеца започне истинското ви щастие!Късмет на всички момичета във форума,които очакват своите положителни тестове!
*
Къде си Даниииииииииииии :help:Пак нищо не направих :BangHead: