0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Dorellia,чистито миличка! лека бременност и от тук нататък само положитилни мисли  :D
07.10.2009
*
Виксън,сега разгледах снимките в албум4ето, много сте сладки. Много се радвам 4е по4ивката е била пълноценна! Пък дано и да е 4удотворна и да види6 ++++++
*
Здравейте и от мен!Не съм записана в списъка в тази готина темичка,ама искам да се включа и аз!И най-важното да повлека крак :balk_602:.Момичета АЗ СЪМ БРЕМЕННА preggo.След 5 години очакване на ++++ резултат,след две неуспешни инсеминации,точно на ВЕЛИКДЕН аз разбрах,че ми закъснява и направих тест :bfp:плаках от радост.Всичко беше толкова неочаквано и напук на медицината се случи чудото.Живот и здраве на другия свят празник КОЛЕДА трябва да родя.Стискайте палци!!И знайте за Бог няма невъзможни неща,за всичко си има време,трябва само да сме търпеливи!ОБИЧАМ ВИ и да ме последвате,че сама не ми се върви-скучно е :balk_21:Прегръщам ви силно  :bighug:и УСПЕХ!!
Честито и леки 9 месеца!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #183 -: Май 13, 2008, 21:28:51 pm »
Ха, здравейте пак и от мен :)
Дорелия - Честито!!! Леки 9 месеца и здраво бебче на финала :) Заплюй ни моля те, имаме нужда от това  :lol:

А иначе за снимките - МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ за хубавите думи  :lol:. А на всички които искат повече инфо ето малко:
това е хотела в който бяхме ние - но снимките са много стари - сега изглежда доста по-добре: http://212.36.9.54/hotel.php?id=138&transport=
другия който мога да препоръчам е: http://212.36.9.54/hotel.php?id=128&transport=
Две-три неща са важни: имайте предвид че в целия курорт няма цетрална топлофикация, топлят се на Слънчеви колектори, така че понякога има дефицит на топла вода. Освен това и двата хотела са отдалечени от центъра на 20 минути с маршрутка - има много маршрутки така че това не е проблем. И другото пътя е много - повече от 1200 км - с автобус обикновенно се взима за 18-20 часа. Аз бих отишла пак и то скоро, но не и с автобус :)

А иначе Мегги, казах професионално изкривяване, защото аз от 4 години и повече работя с кораби: снабдявам ги с резервни части, организирам им ремонти и сервизни обслужвания и т.н. и то от София само с един компютър и телефон, на кораб не съм се качвала никога.  8) и за това като видя кораб се разтапям. Умрях си от кеф когато в 2:30ч през нощта минавахме Дарданелите с ферибот на път за Кушадасъ. Всички дремеха или спяха, а аз обикалях целия ферибот и снимах всичко хихихи :)
Е хайде да не ви отегчавам повече, ако някой иска повече инфо - с радост ще отговоря на всеки въпрос!!!
Лека нощ и целувки на всички
« Последна редакция: Май 13, 2008, 21:30:51 pm от Vickson »
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
Благодаря Ви,момичета!Много сте мили!И да знаете вие сте следващите да ви се случи моето малко-голямо чудо.Силно се надявам да мине всичко безпроблемно,че след изживяно до сега ни е трудно да повярваме и свикнем с добрата новина.А трябва да съм оптимистично настроена.Обичам ви!!
Dorellia
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
Забравих да ви заплюя-пу пу пу :oops:
Dorellia
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Забравих да ви заплюя-пу пу пу :oops:

Живичко и здравичко да ти е, миличка!
Желая ти най-прекрасните и спокойни 9 месеца, захвърли вече лошите и негативни мисли и се радвай на най-голямото си щастие!
Защото сега имаш мисия да си спокойна, за да е най-здравичко и щастливо мъничето ти!
Прегръщам те силно, поздрави и на бъдещия горд татко, сигурна съм, че ще бъдете най-добрите родители, че толкова майчина и бащина обич  сте събирали за своето детенце!
Много целувки от мен!
Хубава и спокойна нощ и сладки сънища!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
мацки,аз отивам да лягам,че трябва да се трудим с милото  :oops: ,нали от вчера съм вече в ловния сезон  :)

желая на всички
07.10.2009
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Колко радост:) :bighug:Честито на двечките ни бременни момичета Megiaries и Дорелиа!Много щастие и леки 9 месеца!Чудеса ще продължават да стават!Успех на всички момичета! :blowingdust:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Честито Dorellia , чудесна новина !!!
Леки и безпроблемни девет месеца и най-прекрасният коледен подарък !

Кураж момичета , стават чудеса !
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Оооо , simoni се появи най-после !
Липсваше ни !
« Последна редакция: Май 13, 2008, 22:29:56 pm от krasiko »
*
Ай добро утро т мен.Аз утре преди дванайсет няма да се излюпя предвид часа в койт ще си легна. ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!
Уф май и бирата ще откажа.Ще гръмна!
*
Добро утро миличките ми :) Дорелия,лека бременност!
Светалчи,успокоих се аз ,даже днес ми е още по- висока БТ 36.9.Аз не се надявам за бременност този месец,но съм много радостна от факта ,че се покачва.. :)

Снощи пак се бъгяса сайта ,а исках да си пиша с вас.. :) Аз реших да си направя собствена графика в exel и стана много яка,така че когато ми се бъгне календара ,не губя инфо..:)
Пожелавам ви хубав ден и много скоро да идем при Дорелия :)
Добро утро мацки  :D!
Един хубав слънчев ден е днес и трябва да му се насладим!
Целувки на всички!
А и още нещо: хайде днес да има  :bfp:
Като се прибера довечера искам да видя поне един! :bighug:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Добро утро, милички!
Желая ви най-прекрасното събуждане - желателно е то да е с целувка от любимия човек :D
Много, много ви обичкам и прегръщам!
Желая ви най-усмихнатия, слънчев и прекрасен ден, а и също толкова прекрасна седмица, че тя ще си е такава щом толкова красиво започна!
Желая ви на ден по поне една бремелинка :D
Хубав и усмихнат слънчев ден от мен!

p.s. Красико, къде е Симони, че аз не видях да е на линия и много ми липсва - откакто заминах от преди Великден не съм я чувалба и виждала :(
Също така ми е мъчно и за Олимпия и Любопитка...
Къде сте, милички, всички се притеснихме за вас?

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
добро утро,момичета!Желая ви един слънчев,усмихнат и изпълнен с много любов ден!

Соф, чакаме да ни зарадваш :crossfingers:  :bfp:
07.10.2009
*
Dorellia - много се радвам за теб миличка.Честито ! Пожелавам ти лека бременност и здраво сладурче на финала. :blowingdust2:

Хубав ден ви пожелавам.  :)
*
Добро утро-прекрасен ден :)Боже ,през ден съм на работа и после немога да ви изчета :wink:Аз нещо съм в някаква необяснима депресия,въпреки хубавото време,затова ще ви пиша като излезна от нея :?Иначе разгледах снимките на Виксънче  :) и страшно ми харесаха.Искам и аааааааз!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро Красавици!!! Айде ставайте вече, слънчицето се опитва да се покаже :)

Дано и днес имаме поне една бременелка :)
Аз току що говорих с една колежка, тя е много младичка, тъкмо стана на 22г. женена от миналото лято - и ми се похвали че е бременна в 6 седмица.  :lol: Много се зарадвах за нея, чак се изненадах на себе си че не се натъжих ами се зарадвах от сърце :D Разбрала го е точно на рождения си ден! И това ако не е най-прекрасния подарък  :balk_68:
Хубав ден на всички !!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

Пожелавам ви много слънчево настроение, повече усмивки и днес да имаме поне още един  :bfp:

Dorellia, ЧЕСТИТО, миличка! Пожелавам ти малката, туптяща точка под сърцето ти да е най-прекрасния Коледен подарък за вас!   :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!