0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Софче, не та знам какво ще преведеш, ама стискай моля те краката да отсрамиш датата.А повече аз на бременни симптоми НЕ ВЯРВАМ.ТАкива неща се случват с тялото ми дето никога не са се случвали и сигурно с едничката цел да се гаврят с мен.Аман.Другия месец може и температура да не меря.
Айде мацки аз отивам да си го изкарам на тревата в градината...с мотиката
*
svetla4y  :bighug:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Добро утро ито мен момичета - кокичета - чакащи нашият щъркел да ни навести и да е много скоро, щото вече се нервирам  :lol:
Честито на megiaries желая ти много леки 9месеца изпълнени с трепети за малкото човеченце, бъди много спокойна и мила.
Лейди каква красота и аз като Любето се прозълзих - леле колко много лелки които ще го обичат, нали? Пожелама ти много спокойствие.
Иначе аз съм на работа и тайно си мечтая да се впусна в лова, но някои да ме впише в списъчето, предварително благодаря, започвам да лолувам здраво - вече няма мърдане, мъжелото ще се потруди.

Момичета желая ви много успешен и слънцев ден, какъвто е днес, и само усмивки, а на тези с лелището бързо да я изгоните :fighting: и да откривате лова  :lol: :bighug: :bighug:

Благодаря ви момичета за пожеланията и подкрепата :youwoman:

Ясно, ще плюя аз ...  :lol:щом толкова хора искат вече - няма да се дърпам, я  :lol:
Айде заплювам ви всичките пу-пу
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #144 -: Май 13, 2008, 11:09:08 am »
ОЧАКВАЩИ  :bfp: :bfp: :bfp:  и  stork-boy stork-girl       

Olimpia             9-10.05
  veni_I_koci         11-12.05
  Sof                 13-14.05
  nomine              15.05
  NOWILKA             16.05
  Dgina               17-18.05
  Meggy               18-19.05.
  Vickson             20.05.
  beni79              20.05.
  malkoto_dqvolche    21-22.05
  luba_boiko          21-22.05
  hrisibg             22-24.05
  eveishan            25.05
  tancheto            25.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica

Добавих те Бибица, успех в лова.
Светалчи, сори за лелката - но те  :bighug: силно!!!
Здравейте мили мои!!!
Аз съм в София и тука се добрах до един комп,и имам мъничко време,и естествено-веднага във форума!!! :D
Сега само да ви кажа здрасти и се връщам да видя какво сте изписали!!!
 :D
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Благодаря ви момичета за пожеланията и подкрепата :youwoman:

Ясно, ще плюя аз ...  :lol:щом толкова хора искат вече - няма да се дърпам, я  :lol:
Айде заплювам ви всичките пу-пу

Благодаря мили давай все така и още и още колкото можеш  :bighug:
Вилили стискаме палци  :crossfingers: както казаха друтиге взеим и парите на тези - сделкари. :bighug:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
ВиЛиЛи , успех в играта !!!  :goodluck:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Оооооооо, Вили! Шпионираш, а? :wink: :lol: Как е Софето? Айде стиска ме ти палци....че после нали ще черпиш  :? :lol: Ако имаш свободно време върви до манастира св. Мина. Много хубаво място. дано ти хареса.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
Виждам,че таман три бременелки -Бебенце, Адри и Меги/може да има и скрити де, незнам/ ни четат в момента. ПЛЮЙТЕ МОМИЧЕТА, ДА НЕ ВИ СВИДИ! Радвам се,че не ни забравяте.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Голям съм заплес! Като ви чета ми идват на ум толкова неща, които да пиша, а като започна... нъц - всичко избегало!
ВиЛи, човече, ше стискаме яко палци! Айде, успех в играта, дано да те изтеглят бързо и до грабнеш голяма сума! И не забравяй да питаш кога ще излъчват предаването, че после цяла седмица ще има тука да разискваме и коментираме!
Светалчи, сори, мила за лелката! Мен сега ме е налегнал един кръст и май, май ще съм следващата с увесен нос, ама здраве да е... следващия месец!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

everything_possible

• 957
Мен сега ме е налегнал един кръст и май, май ще съм следващата с увесен нос, ама здраве да е... следващия месец![/color]

Ааааааааа, никакви такива....стискай краката и хич не я пускай. Ти официална покана изпрати ли и...НЕ, нали? Тогава...как тъй ще идва? НННННННЕ! НЕ може!
Момичета съжалявам ако някой съм разтроила с мойта снимка :(.Не съм искала да ви разтройвам, просто бях много щастлива и исках да споделя с някой а нямаше с кой освен вас.Нали знаете колко бях претиснена заради вируса който изкарах в първите месеци и антибиотика.И като мина прегледа и ми каза че засега вичко е ОК аз бях на върха на щастието и не съобразих че може така да ви натъжа.Много съжалявам и махам снимката.
ЧЕСТИТО на бременните мами.
Стискам палци тоя месец да е пълен с две чертички. :D
Ех,ама сте ми агитка!!!
Ей за това ви обичкам толкова много!!!Чак се чудя как съм я карала,преди да открия форума?!?
А така се радвам за новата бременна!!!!!!!!!Да ти е честито,сестро!!!!!
До св.Мина май няма да има кога да ида,иначе съм чувала за него.Но някой друг път,може би.
Силно,силно ви прегръщам.
*
Здравейте, милички аз отдавана не съм писъла , но ви чета редовно.
Искам да чиститя на бремнките ни момичета леки :cloud9: и на финала здрави и хубави :bori_007: :bori_004:.
Честита нова тимечка да я напъним със много +++++ резултати.
И аз като Бисерче съм на изчакване. Много ви обичам всички и ви  :bighug: :balk_21:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Момичета съжалявам ако някой съм разтроила с мойта снимка :(.Не съм искала да ви разтройвам, просто бях много щастлива и исках да споделя с някой а нямаше с кой освен вас.Нали знаете колко бях претиснена заради вируса който изкарах в първите месеци и антибиотика.И като мина прегледа и ми каза че засега вичко е ОК аз бях на върха на щастието и не съобразих че може така да ви натъжа.Много съжалявам и махам снимката.
Хей, Лейди, защо така бе душа, според мен нещо не си разбрала отзивите на девойките!? Аз мисля че всички страшно много се радват и се кефят на снимчицата на вашето бебче, и даже напротив, тя ги зарежда с оптимисъм и вяра че и нас това ни чака :) Я се усмихни моля те!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте момичета!Честито на новата бременелка, желая ти леки 9 месеца и живо и здраво бебче на финала!
Лейди,мила аз мисля,че никой не си натъжила,а напротив с тази снимка ни накара да не се предаваме и да не падаме духом!Поне на мен така ми въздейства!
Чао за сега,скъпи мои приятелки!
Че мен камерата ме зове :lol:,ох нещо взех леко да се притеснявам,вече.

Не знам кога пак ще мога да ви чета,но мнооооооооого се надявам,следващия път,като се включа да има още някой ++++++++++++!!!!Дано,дано!!!!!!!!!!!!!
Целувки и усмивки от мен!!!!!!!!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Хей, Лейди, защо така бе душа, според мен нещо не си разбрала отзивите на девойките!? Аз мисля че всички страшно много се радват и се кефят на снимчицата на вашето бебче, и даже напротив, тя ги зарежда с оптимисъм и вяра че и нас това ни чака :) Я се усмихни моля те!!!

:good_post: :good_post: :good_post:
Точно така е, миличка, наистина не си разбрала правилно!
Наистина всички се просълзихме, но от умиление и радост, че и на нас някой ден ще ни се случи тази прелест!
Ти ни направи щастлива за теб и за нас - незнам защо, но не се натъжих толкова, колкото се радвах за теб и мъничкото и най-голямото ти щастие!
Не видях - дано не си изтрила снимката, че исках да се прибера вкъщи и пак да я видя!
Много те обичаме всички и изгони тези мисли от главата си - ние всички се радваме много за другите и точно в този момент сме щастливи, защото не мислим за нашето нещастие, а за твоето щастие и бъдещото наше!
Обичам те и те прегръщам!
Обичам ви всички и ви прегръщам силно!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Здравейте момиченца кокиченца. Честито на новата бремелинка. Жива,здрава и леки 9 месеца. Не ни забравяй.  :P :P Момичета, май лелката и мен ще ме навестява. Много ме боли коремът. :( :( :(