0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилата - 4
« Отговор #60 -: Май 12, 2008, 13:12:27 pm »
Привет момичета и от мен!!!
Честита ни нова темичка, дано се изпълни с много  :bfp: !!!
Софи, чудесно си я озаглавила и сладурски си я окрасила, а сега - повеждай "четата" към успехи в бебеправенето и после  :babyflips: :babyflips: :babyflips: !!!
  Стискам ти палци ДАНИ, то не се знае кой пръв-кой последен, ред няма в това, ами дано всички /без ред/ да преминем в темите за бременелки.
ВиЛи, ще  :crossfingers:, спокойно и хладнокръвно да изиграеш играта и да спечелиш парички!!!
 Може ли някой да ме махне от "очакващи +++", че лелището дойде изненадващо рано. Ще я държа тук при мен тая гадина, че вие да не я посрещате поне 9 месеца!!!
  На мен ми предстои почивка, затова само ще ви чета отвреме-навреме и ще ви честитя /дано е по-честичко/!!!
 Daniski ЧЕСТИТО, пожелавам ти много леки 9 месеца, а "за десерт" - прекрасно здраво бебче!!!
Хубав ден, целувки и мноооого  :bighug: от мен!!!

*
« Отговор #61 -: Май 12, 2008, 13:27:29 pm »
Аз пък сега ще го удрям на почивка,защото мъжлето много ме изтощи вчера :oops:
Излизам на двора да се припичам на хамака пък току виж съм и заспала :D
Айде до после
 :wink:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Не само Симони и Виксънче я няма доста дни вече.

По едно време се мерна и пак изчезна, къде ли ловуват тези момичета  :ask:

Хе-хей!!! Тук съм :lol: тук съм!!! Само че както вече споменах, с милото бяхме малко на почивка в Турция,а от както сме се върнали вкъщи имаме майстори и нямам никаква възможност да чета и да пиша. От днес вече съм на работа, въпреки че ремонта ни едва едва започва... но няма начин, та тук вече мога и да чета и да пиша - стига да не ме гепне шефчето....  8) щото става кофти а и да не ми дава много работа де! хихихи
Сега се връщам в предната темичка, че нея пък въобще не съм я чела :)
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #63 -: Май 12, 2008, 15:29:01 pm »
Девойки здравейте!

1.Голямо Честито на Даниски!!!Лека бременност и сладко бебче на финала!
2.И мен ме е хванал един мъчителен цицобол и то от почти седмица насам, а лелището го НЕ чакам на 25/05 - струва ми се че или ще ме навести по-рано или изобщо няма да дойде..Познайте на кое се надявам съвсем тайничко - само на вас ви казвам:)
3.Отписвам се от Ловуващи - от тук нататък само за удоволствие и прекрачвам прагчето на ОЧАКВАЩИ!!!

ОЧАКВАЩИ           

siska_rs          05-06.05
  Olimpia           9-10.05
  veni_I_koci       11-12.05
  Sof               13-14.05
  svetal4y          13-14.05
  nomine            15.05
  NOWILKA           16.05
  Dgina             17-18.05
  biserche          18.05
  Meggy             18-19.05.
  Vickson           20.05.08
  malkoto_dqvolche  21-22.05
  luba_boiko        21-22.05
  hrisibg           22-24.05
  eveishan          25.05
  tancheto          25.05

ЛОВУВАЩИ

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power

*
« Отговор #64 -: Май 12, 2008, 15:47:09 pm »
Танче много ранен цицобол бе 8O Ха дано да е  :babyflips:

« Отговор #65 -: Май 12, 2008, 16:37:09 pm »
 :welcome:
Чакаме те !
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #66 -: Май 12, 2008, 16:50:28 pm »
Да се включа за малко - и най-вече да питам - това proxeed хачето за мъже, дали трябва да е изписано от лекар или не, защото четах и нищо неразбрах  :ask:

*
« Отговор #67 -: Май 12, 2008, 16:56:06 pm »
Ха здравейте и от мен и честита ни нова тема!! Страшно се надявам да имаме по- често положителни тестчета ! Ама много искам да имаме всички по едно положително тестче... Аз имам много работа и много съм изнервена.Нямам време за нищо...Имам бременни симптоми ,а няма от какво,та май са си ПМС.Така искам вече мама да ставам..

Рали пат,ще се постарем да не прекаляваме! Ще си напълним тази и тогава нова.

Наскомими,радвам се че си веселка днес.Все така да си миличка..
Вили ,успех мила.Ние сме с теб..Ще видиш ти като се върнеш с големите пари.. :)
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #68 -: Май 12, 2008, 17:16:44 pm »
Мацки, от мен приятна вечер, ако мога по-късно ще се вкюча пак :)
Целувки
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #69 -: Май 12, 2008, 17:18:30 pm »

mini
Глобален Модератор
Много активен потребител

Тетелиня

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #44 -: април 20, 2008, 05:16:00 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Честита нова тема момичета.
Искам да ви помоля за малко ред обаче- максималната големина на темите е 50 страници, след което модератора заключва. Или си изписвайте пълния вариант, или си направете седмична темичка- изберете си кое е по-практично за вас.
Благодаря ви предварително!
Успех на всички и много положителни тестове!

това не означава ли,че можем да си пускаме седмични темички?-или аз пак не съм разбрала
07.10.2009
« Отговор #70 -: Май 12, 2008, 17:35:01 pm »
За можене може, но ще можете ли непрекъснато да поддържате списъка в началото на темата? Мисля, че една темичка, която да стане 50 и след това да има нова ще ви е много по-полезна :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #71 -: Май 12, 2008, 17:58:08 pm »
Здравейте мацки!
СОф, поздравления за теми4ката, справила си се отли4но. Дано има6 лека ръка и вси4ки бързо да се озоват в друга теми4ка.
Понеделник - работа, работа, работа, особено след толкова по4ивни дни. :D Ужас, няма смогване. А пък и съм станала такова ме4е, само ми се спи и не мога да се наспя :Dкакво е това 4удо незнам.
Пожелавам ви успе6на седмица, много усмивки и емоции и ++++++++++++!
« Отговор #72 -: Май 12, 2008, 18:10:46 pm »
здравейте и от мен.Честита темичка на всички да я напалним с мамчета  :bighug: Любче, ако знаеш колко ще се радвам да са истински бременни симптоми. Стискамти палци  :goodluck: :cuddle:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
« Отговор #73 -: Май 12, 2008, 18:11:46 pm »
Здравейте и от мен отново.
Свърши копането за днес.Треперят ми ръчичиките много вече.
Неши, това че ти се спи е един от симптомите.А , дано.
Рали пат, ако може май по-ни харесва седмичната темичка.ДАже по-лесно следим списъците, че иначе голямо ровене пада.Но, ако препълваме сайта с теми-кажете си тежката дума.Каквото кажете.

Аз отивам да ям, щото мисля че мога да изям слон и после ще мина пак да ви видя мацки.Айде засега чао.
*
« Отговор #74 -: Май 12, 2008, 18:13:07 pm »
Любче, очаквай неочакваното.Нема да се отчайваш, я
*
« Отговор #75 -: Май 12, 2008, 18:18:49 pm »
Здравейте и от мен отново.
Свърши копането за днес.Треперят ми ръчичиките много вече.
Неши, това че ти се спи е един от симптомите.А , дано.
Рали пат, ако може май по-ни харесва седмичната темичка.ДАже по-лесно следим списъците, че иначе голямо ровене пада.Но, ако препълваме сайта с теми-кажете си тежката дума.Каквото кажете.

Аз отивам да ям, щото мисля че мога да изям слон и после ще мина пак да ви видя мацки.Айде засега чао.

А дано за вси4ки! Ти незнма дали 6те изяде6 слон ама аз в4ера и днес изядох по4ти цялслон :lol:Даже о6те ми се яде сега но няма, 6те се усмирявам, срамота е
*
« Отговор #76 -: Май 12, 2008, 18:24:29 pm »
Охооо, и й се спи, и й се яде-намирисваш
Мен не ми се спи не ми се яде- така, че най-вероятно гадната леля няма да ме подмине и тоз месец май.Нооо-ще се чуе малко остана
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #77 -: Май 12, 2008, 18:35:51 pm »
Мацки, това на работа не ходите ли!? Какво е това писане, едва ви изчетох! На мен днес ми е добре - пуснах си отпуска за деня и щъках из Филибето! Амам съм само с едни слънчеви очила напред, нищо друго не си взех, ама поне не съм валат!
Рали_пат, извинявам се, ама точно така си беше - казахте или 50 стр., или седмична. На нас наистина седмична ни е по-удобна, защото след 50 стр. писане, списъците със свещ ги дърпаме после, ама ако кажете - изписваме си тая тема и чак тогава пускаме друга...
Абе, мацки, Симони наистина съвсем се изгуби! И на ЛС й писах, ама ... нъц!
Любе, а дано да са симптоми на ранна бременност, а не ПМС  :crossfingers:
Данииии, честито ти аватарче! Дано да е късметлийско! :crossfingers:
Роузичка, ти днес не си ли на лекар?! Докладвай, мацко, чееее не се издържа на напрежението!
:bighug:
« Последна редакция: Май 12, 2008, 18:38:56 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #78 -: Май 12, 2008, 18:52:36 pm »
Ми добре бре девойки, ама казвайте, че да не се получава повече такъв конфуз  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #79 -: Май 12, 2008, 18:59:00 pm »
Соф, ти не сварваш да четеш, а на мен се ми е малко.Така като си ви чета и все едно съм с един куп приятелки на кафе.Упс аз кафе не пия- на п бира значи.И като не пишете мног много и почвате да ми липсвате и да ви мисля.
Чудя се да ви кажа ли кво сънувах или не.
Освен една златна крава дето се качи на едно дърво сънувах, че Меги е писала във форумчето, че е ...а познайте. Виждате ли какво прави форума?Вече и на сън ви чета. :lol: