0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
ОЧАКВАЩИ           

siska_rs          05-06.05
  Olimpia           9-10.05
  veni_I_koci     11-12.05
  Sof                 13-14.05
  svetal4y         13-14.05
  nomine           15.05
  NOWILKA       16.05
  Dgina             17-18.05
  biserche         18.05
  Meggy            18-19.05.
  Vickson           20.05.08
  malkoto_dqvolche  21-22.05
  luba_boiko      21-22.05
  hrisibg            22-24.05
  eveishan         25.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   tancheto
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power

аз се сложих в ловуващи,че гадната лелка най-сетне ме остави вчера  :)
07.10.2009
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Извинявай Соф, но мисля че и Бебенцето трябва да го махнеш от графата на Очакващете ТЯ вече си очаква своето бебенце.

Че тя си е там от още от миналата седмица.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Дани,ти тази седмица си с нова визия! :wink:
Дано да ти е на късмет!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Ооооооооооооо,наскомими,видях те!!!!

Ти що не си на работа, бе сестро??? :D

На работа съм, миличка!
Но успявам да се промъкна между касовите бележки и фактурите на лекарите и стоматолозите, че аз като казвам, че са тъпи - миналата седмица ни скъсаха д.тата, натъпкаха се и чакаха на опашки, а сега няма никой. Просто не мога да си обясня как не се сещат да си вземат повече кочани рецепти и да не се тъпчат всеки път в началото на месеца, ама това е друга тема...
Иначе това със "сестро" ми хареса, че наистина сте ми като сестрички всички и ви обичам много!
Ааааааааа и да не забравя
ЧЕСТИТА СЕДМИЧНА ТЕМИЧКА,
името наистина е сладурско и наистина се надявам авторката, пък и всички след нея да защитят името й! :goodluck:
Прегръщам ви силно и днес ще се опитвам да ви следя изкъсо :wink:, че миналата седмица се поболях от работа. :(
Целувки
:blowingdust: :balk_21: :blowingdust:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Дани,ти тази седмица си с нова визия! :wink:
Дано да ти е на късмет!!

Благодаря! Дано! И онзи сладур беше готин, ама.....
Всъщност и ти си с нова....и за теб да е късметлийска!
« Последна редакция: Май 12, 2008, 11:36:52 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!!!
ЖЕЛАЯ ВИ ЕДИН ПРЕКРАСЕН И ИЗПЪЛНЕН С ВЯРА, НАДЕЖДА И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ ДЕН!!!  :D

СЕГА СЕ ВРЪЩАМ НАЗАД ДА ЧЕТА ЗАЩОТО МНОГО ИЗОСТАНАХ, НО ВКЪЩИ ИМАМ МАЙСТОРИ И ВЪОБЩЕ НЕ МОЖАХ ДА НАВАКСАМ, ТЪЙ ЧЕ СЕГА ЩЕ СЪВМЕСТЯВАМ РАБОТАТА С ЧЕТЕНЕТО
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ  :lol:
мили мои момиченца!
Честита ни нова темичка - нека е пълна само с усмивки и много :bfp1: :bfp1: :bfp1:!
Данискиииии, едно голямо ЧЕСТИТО, миличка! Толкова се радвам за теб! Още едно доказателство, че чудеса стават и че Господ си знае работата! Благодаря, че сподели с нас щастието си! Лека и усмихната бременност!
Соф, страхотна тема! Дано щъркела почука първо на твоята врата тази седмица! И после да ни подкарва поред в онова дългото списъче...
Наскомими, спокойно, миличка, много скоро ще сте си самички с твоето момче и ще видиш, че всичко ще се оправи  :balk_21:!
ВиЛи, ти не искаш да ти благодарим за молитвата, но нали може поне да те  :bighug: ?
На всички със симптомите стискам силно  :crossfingers:, това да е вашия месец! А и на тия без симптоми също - никога не се знае от къде ще изкочи заека!!!
Чаоооооооо, хубав ден, аз се отдавам на яко учене, че той изпита си дойде!
Don't worry, be hippy
Аре ся да ви се оплача,че вече не остана много.Да му се не види.
След малко ще ви напускам и може да е за дълго,защото тръгвам за София. :wink:Помните ли ,бях ви споделила,че ми предстоят медийни изяви :DТа в 3 часа ще хващам бързия влак за София,ама като знам,че ще ме друска 3часа и половина и направо ме втриса.Девет дена път с камили!То все едно отивам в Централна Европа! :DНо как да е ,все ще се добера!
Като ида там,ще съм малко в една приятелка на гости и малко в Хотела,та не знам изобщо дали ще мога да си вляза във форумчето и да ви навестя.Та да знаете,защо ме няма и да не се чудите много.
И друго да знаете!!!!!!!!!!!!
Ужасно мноооооооооооого ще ми липсвате!!!!!!!!!!!!!!!!
Ииииииииииииииии,за малко да забравя! :D

Много моля,във вторник следобед и цялата сряда,сиииииииииииииииилно да стискате палци!!!!!!!!!Ама мнооооооооооооооооого силно!!!

Щото,ако стане работата и взема да ударя една хубава печалбичка,тя и почерпката няма да закъснее!!!!!!!! :D :D :D

*
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Честита Ви темичка. Аз да кажа една добра новина. Май не съм аз човека, който трябва да я съобщи, но виждам че Daniski не е писала тук. Ако някой си спомня Daniski, в тема Емоционални може да види, че е бременна. Извинявай Daniski, че казвам вместо теб, ама то радост голяма...
]
*
Честита Ви темичка. Аз да кажа една добра новина. Май не съм аз човека, който трябва да я съобщи, но виждам че Daniski не е писала тук. Ако някой си спомня Daniski, в тема Емоционални може да види, че е бременна. Извинявай Daniski, че казвам вместо теб, ама то радост голяма...
Не се извинявай тя писа , но в темата от миналата седмица :)
Вижте това:  http://www.vbox7.com/play:8a1ea736
 :lol:
Ей,дяволче,голям смях.Напрово си се хилих като лудите.Срам не срам,ама тва си е голата истина!!!Много ми хареса тва за пазаруването,ходенето до тоалетната,гледането на филма........абе цялото много ми хареса!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
*
И аз много се смях и затова го пуснах да се повеселите и вие :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Вилили, :crossfingers: да имаш голям къдмет в играта и да спечелиш многоо парички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

и мен това филмче много ме изкефи,ама колко е вярно всичкоо- ужас,ужас :balk_46: :balk_47: :balk_81: :balk_69: :balk_70:
07.10.2009
*
Добър ден момичета.
Честита нова тема , с хубаво име .Дано да е плодовита.Соф, повеждай хорото.
Аз вчера копах цял ден в градината на свеки.Неска наред е мойта.От сутринта чета какво съм изпуснала и вече се запътвам към мотиката щот няма кой...Айде ще намина довечера.
Вили, стискам сички палци да знаеш.
Мацки,вчера като кексихме и станах да се мия по-късно имах розово зацапване. Неска няма нищо , ама темп-та пада, така че моите надежди отидоха поо дяволите маййй....
Хайде хубав ден, отивам да се трудя.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Вили, и ти ще ми липсваш много, но пък то е за хубаво!
Ще стискам палци да те изтеглят скоро и да удариш печалбата!
За съжаление не мога да гледам клипчето, че от работа не смея, че и без това не трябва да влизаме в нета, ама :oops:
Но съм сигурна, че ще ми вдигнете пак духа и даже ме човърка дяволчето и нямам търпение!
Обичкам ви и ви гушкам силно!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Аре ЧАО и до скив!
Отивам да се чипкам и да се контя за пътуването!!!
Да знаете,че още от сега ми липсвате!!
ААААААААА,и като се завърна да ме зарадвате с мнго ++++++++++++!!!
И няма- не искам,няма- недей!

:lol: :lol: :lol:
 :lol: :lol:
 :lol:
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилата - 4
« Отговор #58 -: Май 12, 2008, 12:44:58 pm »
Момичета, предупреждавам - тук седмична тема няма. Има само в кафето и в Дългоочакваната. В Опитите имаме само една тема, която след като стане дълга определен брой страници се заключва и се отваря нова.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилата - 4
« Отговор #59 -: Май 12, 2008, 13:05:20 pm »
Момичета, предупреждавам - тук седмична тема няма. Има само в кафето и в Дългоочакваната. В Опитите имаме само една тема, която след като стане дълга определен брой страници се заключва и се отваря нова.
Какво трябва да направим в този случай?Да я прехвърлим ли?
Нямам си на идея?!?
 :oops:Защо не ни разрешите и тука една седмична?А? :oops: