0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро!
Честита нова темичка!
Лека и успешна нова седмица -пълна с много положителни емоции и положителни тестчета!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ееее, Дани, оформлението си е твое - просто го копирах от старата седмиа! Благодаря за пожеланията, дано да излезе  :bfp: най-накрая след тоя цицобол, дето ме е налегнал... А ти щом си след мен по надежди - ами яко ти стискам  :crossfingers:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Извинявай Соф, но мисля че и Бебенцето трябва да го махнеш от графата на Очакващете ТЯ вече си очаква своето бебенце.

Добро утро,прекрасни момичета!!!!!!

Соф,името на темата е много слядурско,дано да е и на късмет!!!
Момичета,макар и миналата седмица да ни зарадва,но
с една положителна новина в деведесетата минута,много се надявам
тази да е по-плодоносна от нея!!!
Желая ви весела и късметлийска седмица!!!
« Последна редакция: Май 12, 2008, 10:06:59 am от ВиЛиЛи »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Момичета имам едно въпросче днес.Мислех утре да си пусна хормонални изсл-я, защото нищо, че записах за 1 ден събота ми дойде следобед, така че утре е 3 ден.Обаче съм много озадачена, че цикъла ми е мноооого оскъден.Странна работа.То утре направо ще спре имам чувството.Да си направя ли хормони или не?Има ли значение?
Ха така, аз писах в старата тема ама са да драсна нещичко и в новата!
            ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМА!ДА НИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТИ И ПОВЕЧЕТО ОТ НАС
                     ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ В ТЕМАТА НА ИЗДУТИТЕ КОРЕМЧЕТА

Момичета имам едно въпросче днес.Мислех утре да си пусна хормонални изсл-я, защото нищо, че записах за 1 ден събота ми дойде следобед, така че утре е 3 ден.Обаче съм много озадачена, че цикъла ми е мноооого оскъден.Странна работа.То утре направо ще спре имам чувството.Да си направя ли хормони или не?Има ли значение?
Според мен няма значение,нали има цикъл.Но за по-сигурно, не можеш ли да звъннеш един телефон на доки и да го попиташ.
*
Според мен няма значение,нали има цикъл.Но за по-сигурно, не можеш ли да звъннеш един телефон на доки и да го попиташ.
Много хубав домашен любимец имаш на снимката :D :D :D

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Ами аз си ги самоназначавам за това питам, при нас проблема е в спермограмата за сега, ама аз не мога да чакам и искам да се проверя.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
ВиЛиЛи и аз откакто си сложи аватара, колкото пъти го погледна и се хиля, много е готин.
*
ОЧАКВАЩИ   :bfp:         

siska_rs          05-06.05
  Olimpia           9-10.05
  veni_I_koci     11-12.05
  Sof                 13-14.05
  svetal4y         13-14.05
  nomine           15.05
  NOWILKA       16.05
  Dgina             17-18.05
  biserche         18.05
  Meggy            18-19.05.
  Vickson           20.05.08
  malkoto_dqvolche  21-22.05
  luba_boiko      21-22.05
  hrisibg            22-24.05
  eveishan         25.05

ЛОВУВАЩИ   :00001754: 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   tancheto
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica

Преместих се в очакващите. Дано този месец сме хванали яйцето с милото :)
« Последна редакция: Май 12, 2008, 10:24:12 am от malkoto_dqvolche »
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Олимпия какво става с теб?
*
Здравейте поздравление за оформлението на новата темичка !!!! Дано да се напълни с много ++++.
Даниски - отсрами предната темичка! :D ЧЕСТИТО ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ЛЕКИТЕ 9 МЕСЕЦА , НАЙ-ЛЕКОТО РАЖДАНЕ И НАЙ-ЗДРАВОТО БЕБЧЕ !
*
Мда и аз се чудя къде се изгуби Олимпия.Да се мерне да съобщи една хубава новинка пък после изобщо да не се явява в тази тема :D

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте и от мен!!
Докато прочета, шефовете ще ме изхъврлят от работ, но пък вие сте ми по важни.
Честита нова течимка да ни е пълна с +++++ и всички което искаме - мечтата да се сбъдне защото ще вярваме.
Соф страхотна темичка, браво  :balk_46: :bighug:
Честито и на новата бременилка, Даниски леки 9 месеца.
Желавя ви една много весела и спорна седмица изпълнена с много радости и щастие, радвам се за повдигнатото настроение на Наскомими.

П.П момичета Симони никаква я няма, къде ли се загуби  :ask: дано всичко е наред :bighug:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Не само Симони и Виксънче я няма доста дни вече.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Не само Симони и Виксънче я няма доста дни вече.

По едно време се мерна и пак изчезна, къде ли ловуват тези момичета  :ask:

Ловуват ли,хитруват ли.........???
Тва ще го разберем в последствие,но със сигурност ще разберем де :DТо коремчето няма как да мине за качени килограми :D

Апък котето от аватара ми е партийка.Ние с него сме си близки.То е там поради 2 причини.
Щото се усмихва заразително и го придава на околните, и щото си има всички зъбки,пък на мен нали онзи ден ми извадиха едно мъдрече. :D
Ооооооооооооо,наскомими,видях те!!!!

Ти що не си на работа, бе сестро??? :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Страхотна темичка, дано да ни е на късмет, и да имаме много +++ резултати  и емоции. :bighug:
07.10.2009