0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

в новата седмична тема!

Пожелай си нещо и го запомни! Каквото искаш! Всичко, което искаш! Пожела ли си? Добре! Сега повярвай, че може да се сбъдне! Никога не знаеш от къде ще дойде чудото, следващата усмивка, следващото сбъднато желание... Но ако вярваш в това, че е точно зад ъгъла... и отвориш сърцето си, и ума си, да го срещнеш, да се убедите в това...може и да го получите това, за което си мечтаете! Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярвате... Така че, пожелайте си нещо! Пожелахте ли си? Добре. Сега го повярвайте.....с цялото си сърце!

veni_I_koci
hrisig
vladyhka
Nataly*
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Osianа
everything_possible
Meggy
rossy *
любопитка
krasiko
Мимка
Deskata0177
Dragica
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I
Lubaboiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
ВеТи
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka
siska_rs
parsi
ВиЛиЛи
naskomimi
power
mishan

bebence
5ja
dianka
Daniski
Andreaivano
Mary
Saule_Nova
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
ladybebi
sisilia
summersun
DivaRoza
adi
happymery
mpia
pukanka
Григчо
stellla
sesano
anika 85
« Последна редакция: Май 13, 2008, 06:40:43 am от rally_pat »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Ехе, това нова темичка ли е? Е хайде да ни ечестита и да се напълни с мноооогоооо+++++.
 :D Но аз писах в старата,така че моля ви прочетете ми запитването и ми помогнете. Извинявам се за нахалството.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хайде, мацки, гледам, че Дани е остискала и не е пуснала новата тема, та си позволих да копирам начаото от миналата седмица! Дано да имам лека ръка! Пожелавам ви много усмивки тази седмица и дано да завалят "++++++"-резултати!

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Добро утро. Да ни е честита новата седмична темичка и Дано :blowingdust:            :blowingdust2:
си заслужи прекрасното заглавие. Приятен ден на всички въпреки, че на вън е доста мрачно и успешна работа на тези които работят. Целувки и много +++++++ :bfp:          :bed:            :bori_007:         :bori_004:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ехе, това нова темичка ли е? Е хайде да ни ечестита и да се напълни с мноооогоооо+++++.
 :D Но аз писах в старата,така че моля ви прочетете ми запитването и ми помогнете. Извинявам се за нахалството.
Миличка, мен циците ме болят зверски от две седмици, а датата ми е 13-14. Май... Или е станало чудото, или е ПМС, и аз не знам какво да мисля... Ако ти стиска, направи тест! Аз си признавам, че ме е страх...

*
Добро утро, момичета, кокичета!
Приятен и успешен ден на всички и с пожелания за многото бременни симптоми да станат +++ резултати.
Брасо, СОФ, достойна конкуренция на Дани май ще правиш :-), това за симптомите се отнася и най-вече за теб, дано си си на късмет и на теб, и на всички останали.

П.П. Благодаря ви за всички пожелания от събота, всичко, което сте ми пожелали да ви се връща многократно.

*
Честита нова темичка и от мен. :)
С пожелание тази седмица да чуем за многооо +++++++ резултати :goodluck:

NOWILKA, ако искаш направи си тест , така поне ще разбереш дали се е получило този месец и няма да се чудиш и изследваш всеки симптом дали е защото си бременна( пожелавам ти го от сърце )или са просто ПМС. Стискам ти палци миличка и  :bighug:

Хубав и слънчев ден от мен. :balk_602:
*
  ОЧАКВАЩИ    :bfp:         

siska_rs          05-06.05
  Olimpia           9-10.05
  veni_I_koci     11-12.05
  Sof                 13-14.05
  svetal4y         13-14.05
  nomine           15.05
  NOWILKA       16.05
  Dgina             17-18.05
  biserche         18.05
  Meggy            18-19.05.
  Vickson           20.05.08
  luba_boiko      21-22.05
  hrisibg            22-24.05
  eveishan         25.05

ЛОВУВАЩИ   :00001754: 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   tancheto
   malkoto_dqvolche
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica

*
Позволих си да преместя и списъчето напред, надявам се, Соф, че не ми се сърдиш и да се добавя към очакващите. Този месец добре поработихме, сега остава да чакаме  :lol:

*
Честита ни нова темичка с много готино заглавие. :)
Соф така както ни направи нова темичка дано първа да ни изненадаш с ++++ резултатче :D
Новилка дори и да направиш тест едва ли ще отчете правилно - поне 1 ден закъснение/ако можеш устискай/а ние през това време :crossfingers: :crossfingers:

Миличка, мен циците ме болят зверски от две седмици, а датата ми е 13-14. Май... Или е станало чудото, или е ПМС, и аз не знам какво да мисля... Ако ти стиска, направи тест! Аз си признавам, че ме е страх...

Оооо, няма място за страх. Вече съм претръпнала от вида на контролната лентичка на теста. Толкова ------ в живота ми имаше/ две години/ ,че не ми пука вече дори и нито една да не се появи. Тази вечер ще правя теста и точка. Само се чудя Престо ли да е или друга марка. Някакви идеи? 8O
*
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТА НОВА СЕДМИЧНА!
Софче,Мисля че вече е време да махнем dianka от очакващи.Отдавна я водим и там и в бременни.На нейно място можеш да включиш Dragica например,защото гледам че я няма в списъка.А вече имаме и нова бременна-Даниски.Надявам се,че още не е късно да направиш тези корекции :D
На всички желая лека и ползотворна седмица и много положителни тестове!
*
Забравих да те поздравя за оформлението-СУПЕР Е! :D
*

Оооо, няма място за страх. Вече съм претръпнала от вида на контролната лентичка на теста. Толкова ------ в живота ми имаше/ две години/ ,че не ми пука вече дори и нито една да не се появи. Тази вечер ще правя теста и точка. Само се чудя Престо ли да е или друга марка. Някакви идеи? 8O
Ами аз нямам никакви препоръки към тестовете защото си взех и Престо и Шуърчек преди 1 месец и двата ми показаха :bfn: :D-явно са били верни и двата.

*

Според мен толкова рано би ти отчел само кръвния тест,няма смисъл да си правиш какъвто и да било друг,само ще те подведе....Каквото и да решиш ти желая успех!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТА НОВА СЕДМИЧНА!
Софче,Мисля че вече е време да махнем dianka от очакващи.Отдавна я водим и там и в бременни.На нейно място можеш да включиш Dragica например,защото гледам че я няма в списъка.А вече имаме и нова бременна-Даниски.Надявам се,че още не е късно да направиш тези корекции :D
На всички желая лека и ползотворна седмица и много положителни тестове!

Готово, миличка! Благодаря ти, аз просто забравих да погледна списъците! Ако има още нещо за когиригане, казвайте! Тук съм още около 2 часа и после заминавам на лека шопинг-терапия в Пловдив!

Ок. Тогава ще стискам до петък. Прави сте.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
    Здравейте милички !!!
Лека седмица на всички и много
+ + + +  тестчета   :balk_103:
             :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Добро утро и честита ни нова седмична!
Да ни донесе поне десеторно успеха на старата!
С пожелание за мноооого усмивки и слънчево настроение през цялата седмица!
Да ви залее цунами от незабравими +++++++ емоции!

Соф, страааааотна си! Няма как да не е късметлийска с такова заглавие и такъв автор..... очаквам точно ти да поведеш класацията...пък аз нали съм по-скромничка ....нямам нищо против да те последвам
« Последна редакция: Май 12, 2008, 09:28:51 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Добро утро и от мен.Страхотна темичка Соф, дано да ни е на късмет, и да имаме много +++ резултати.
Аз едвам се излюпих, сега отивам да си направя кафе.