Малеееееееееееее, убихте ме хора.Така не ме уби ни мотиката ни лопатат днес.А акоо знаете колко трева помъкнах -три часа. А тамън зех да копам вади и се оказа че копая над бившата септична яма която затворили с една красива дебела и огроооооооооооомна бетонна плоча.А аз си мислех че е камък и ще го извадя.Душа не ми остана докато разбера истината.
Но сега като влязох тук и направо ме гътнахте.
Любче,ти си толкова силна жена.И толкова позитивна.Какви са тези приказки.Кой казва кой заслужава и кой не. То не става бебе от сто секса.Става от един.Да несъм те чула повече.Лелки , млелки-майната им.Като дойдат този месец другия току виж пропуснат.Усмивка!
Наскомими моля те душ, взимай се в ръце вече.НИКОЙ, ама
НИКОЙняма право да те кара да се чувстваш безполезна непълноценна и т.н. НО ПЪК САМО ТИ И НИКОЙ ДРУГ можеш да си дадеш сили и сметка колко пари струваш и колко си ценна.ТИ СИ ЧОВЕК и имаш право да се чувстваш като такъв.Викай друг водопроводчик и се махайте от там.Но докато сте там , престани да тъпчеш върху себе си.Аз имах същите проблеми с банята със мойта зълва. И накрая найш кви и теглих.Аз съм част от семейството им дори и на нея да не и харесва. Така че тя е длъжна да се съобразява с мен така както и аз със нея.След два грандскандала нещата се успокоиха.
Никой няма да разбере, че имаш достойнство и себеуважение ако не им покажеш на дъртите свраки.Моля те стегни се и и изправи тази рошава грлавичка.Моля те
rouzi-anna почивка ще има ама нали знаеш кога-два метра по-надолу.Ама много бач докат станат тез домати ме чака.
ХАйде много усмивки на всички, които пропуснат.Аз категорично реших да се усмихвам и тчка.И да лая,когато се наложи и толкова.