0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
Добро утро на всички!Мила SOF,горе главата другия месец ще уцелите момента-сигурна съм.Преди когато и при мен ставаше така-лелката да дойде-аз винаги се успокоявах с това,че всеки като се роди вече му е начертана съдбата.И след като не ставаше бебеправенето си казвах-приятелите на моето дете още не са се родили,неговата голяма любов също,за това се бави хитрото бебче.Когато трябва да стане чудото никой не може да го спре.Наскомими,горе главата!Знам,че ти е трудно,но споделяй с нас защото така олеква пък и ние ще помагаме доколкото можем.Обичам ви момичета и ви пожелавам лек ден,и се усмихвайте повече.
Dorellia
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Добро утро момичета!
Направо ми разбихте фантазиите тази сутрин....То бива бива негативизъм ама те такова чудо отдавна не се е случвало. ЗАЩО???????
Наскомими, какви са тия бръмбари дето са в главата ти. ВЕДНАГА да ги прогониш от там....Момиче, я се стегни! Ти за самоуважение чувала ли си?! Ти си ЧОВЕК и си толкова важна, колкото всички останали. Не съм се задълбочавала в проблемите ти и не съм наясно твърде какъв е. НО! Ако ПРОБЛЕМЪТ е от семейно естество....просто промени нещата. Вярно,че е лесно да се каже...но да си срежеш вените да не е по-лесно отколкото да се пребориш с близките си. ИЗИСКВАЙКИ да те УВАЖАВАТ, защото ТИ не си и на сантиметър по-маловажна от тях. Напротив. Ти си съпругата на сина им, бъдещата майка на внуците им....ако не стане с добро...вземаш чука и  :bonk: :bonk: /в кръга на шегата разбира се/. Преди това обаче трябва самата ти да започнеш да се уважаваш повече. Ти си силна! Ти си борбена! Ти си жена! Ти си ЧОВЕК! Както те е посъветвала Соф, направи си списък с нещата които ИСКАШ да се променят... и действай. Ти си феята с магическата пръчица...само ти можеш да промениш нещата и никой друг. Аз съм с теб. И отсега нататъка бих искала да ти даваме съвети САМО и единствено за това как да промениш нещата. Обичай се миличка...така както искаш другите да те обичат.

Ох....извинявайте...ама ме заля една вълна....

Софи, мила ти беше капката която неизбежно накара чашата да прелее. Съжалявам миличка! Господ ми е свидетел,че много, ама много исках това да е твоето чудо...Всъщност ВЯРВАХ ,че е така. Офффффф....оставам без думи...

Роси, щом си правила веднъж лапаро, какви са резултатите...защо са тия съмнения....каква е тая докторка дето не може да диагностицира от първия път, а се налага и второ мъчение. Какво да ти кажа...има нещо неясно,но.....ще следим развоя и се надявам всичко да мине по възможно най-добрия начин за теб. Късмет!

Елфи, не се поддавай на лоши мисли....нали правиш най-доброто за да последва една перфектна бременност. Те гъбите не са вечни...само месец и после пак.

Айде да приключвам, че май се поулях.

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО .....УСМИХНЕТЕ СЕ момичета! ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН дори с тези малки /макар,че за нас лично са огромни/ несгоди! Ние не сме лесни хора....НЕ трябва да се предаваме толкова лесно!

п.п. Отвън пред блока има цяла банда детска градина....олелия прекрасна за ушите ми...смеят се, гонят се....отивам да ги видя....и дано, което не се съмнявам, ми подобрят настроението
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
здравейте милички, как сте? Честито на всички бременни, а на другите айде скорошно наедряване и на вас!Аз съм добре, ема също- идваите с чувалите да ви давам добро настроение и усмивки! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*

everything_possible

• 957
Еееееееееее, Симониииии! Нещо ново? :wink:
*
Добро утро!
Ех, Сох, толкова вярвах. Тази гад е безмилостна. но 6те излекувате гъбите и следва6тия лов 6те е успе6ен :bighug: :crossfingers:
Роси, стискам палци вси4ко да е наред с изследванията
Незнам каквостана с ВиЛиЛи, някои знае ли кога 6те я дават или ве4е са я давали по тв. Пожелавам й успех в играта
Симони се губи от доста време, дано вси4ко е наред.
Роузи-Ана съ6то...какво става с теб мила?
Нскомими, надявам се днес да си изгонила гадните мисли от главата и да си обърнала гръб на вси4ко което те воде6е към тях. Поговори с мъжа си и само напред, вси4ко 6те се нареди. :balk_21:
Елфита,  :bighug:
От мен...ами аз съм в 56-ти ден и ни6то...никакви симптоми за лелка, нито за ++. теста ми е -. По4нах дуфастон и 6те видим. Поне успях да си запи6а 4ас при д-р Персенска...ве4е ми писна от много 4акане, лекари които ми казват 4е вси4ко е наред и ни6то. А докато дойде време да отида при нея..Божа работа..дано поне да ми дойде ако няма ни6то..за да по4на с мерене на БТ, тестове и да съм свър6ила поне малка 4аст от това което трябва.Но пък съм добре, вярвам о6те 4е вси4ко 6те си дойде наа мястото.
Е това е. Желая ви хубав ден и силно ви прегъ6там вси4ки!!
*
Ееее, аз докато се натутам и Симони се върналааааа. Как си мила, къде се изгуби
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Момичета, ама изобщо не съм крива, или пък в кофти настроение! Споко, за мен е добре, че поне ще излекуваме тези гадини, че ми беше притеснено при бременност как, аджеба, ще трябва да пия антибиотици и др. подобни!  ТВЪРДО ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЕМ В БОРБАТА! Рано или късно чудото ще стане и тогава ще съм най-щастливия човек на света, е след таткото де! Не искам вие да се чувствате кофти от това, че на мен ми дойде! Каквото ни е драснато, това ще се случи! Хората казват, че ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш! На мен не ми било писано да е по Великден чудото, може пък да хванем яйцето на рожденния ми ден, който и без това наближава! Горе главите на всички и много, много усмивки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #307 -: Май 15, 2008, 10:00:33 am »
Добро утро и от мен!
Направо щях да падна след всичко прочетено тази сутрин ...
Ще ви карам по ред..
Ифи13 - щом има киста мила пий каквото са ти изписали, щото друг начин няма. Аз последните 3 месеца все имам кисти, само че на мен ми изписват Дуфастон за 10 дни по 2 пъти. И този месец пак имам и то към 5 см, не знам със сигурност, но пак пия дуфастон. Така че смело ги почвай.
Софи мила, съжалявам че те посети гадината, с твоята лека ръчичка направи фурор тук с положителни тестове, но не се ядосвай, като не е този месец, ще е следващия :) прегръщам те мноооого силно. Аз също я очаквам всеки момент пущината. Надявах се за сме успели този месец с милото на почивката да си направим бебчето, ама ней-се, май не съм имала ову с тия кисти. Горе главата!!!
Мими, абе слънце, как може дори да си мислиш такива неща. Подкрепям напълно казаното от девойките преди мен. Ти си страхотен човек, и трябва да се научиш да се уважаваш и да се обичаш, само така ще те уважават и обичат и хората около теб. Не бива да позволяваш на никой да се държи с теб лошо и да ти влияе по този начин.
Помисли какво можеш да направиш за да се променят нещата, няма да ти казвам да не се ядосваш, защото прекрасно знам че това е невъзможно, но пък можеш да подобриш нещата - сигурна съм в това. Трябва само да се вземеш в ръце и заедно с твоето момче за си изградите едно поведение,една бариера, която да ви пази от лошите неща. Прегръщам ти силно и не спирай да ни пишеш, чу ли, по-добри слушателки от нас няма да намериш :)
Ей, улях се малко с писането, ама беше неизбежно!
Айде лек ден за сега, после пак ще ви пиша 
« Последна редакция: Май 15, 2008, 10:02:52 am от Vickson »
*

Vickson

• 1201
Опа, пак съм аз,
да кажа Здравей на Симони - много ми е кеф да те видя пак тук, и както винаги ръсиш добро настроение, липсваше ни тук!  :lol:

А някой да знае нещо на Новилка? Отдавна не се е мяркала?
Виждам,че настроението не е много добро тази сутрин!Соф съжалявам мила,но пък виждам,че си настроена позитивно -ЕВАЛА-как успяваш не знам,но ти се възхищавам от все сърце.И при мен днес дойде гадината мръсна!Не я искам вече,уморих се!!! :(
Но така и така е при мен и ще я държа около седмица,така че тези ,които НЕ чакат стискайте краката и ми дайте и вашите и нека резултатите ви бъдат  :bfp:
*
Роси, щом си правила веднъж лапаро, какви са резултатите...защо са тия съмнения....каква е тая докторка дето не може да диагностицира от първия път, а се налага и второ мъчение. Какво да ти кажа...има нещо неясно,но.....ще следим развоя и се надявам всичко да мине по възможно най-добрия начин за теб. Късмет!

лапарото го правих при друг лекар и не са ми проверили проходимостта на тръбите! сега съм при друга лекарка , от която останах с мн добри впечатления - даде накаъв тласък на нещата - досега не сме правили хормони и проверка на тръбите! Надявам се всичко да е ок и поне дясната тръба да е здрава! лявата най-вероятно е сраснала след лапарото ,защото кистата която имах е била сраснала към тръбата и най-вероятно това и е навредило(естествено). Благодаря ви за подкрепата момичета!
*

everything_possible

• 957
сега съм при друга лекарка , от която останах с мн добри впечатления - даде накаъв тласък на нещата 

Стискам палци тогава всичко да върви само напред! И скоро ....нали знаеш...
*
сега съм при друга лекарка , от която останах с мн добри впечатления - даде накаъв тласък на нещата 

Стискам палци тогава всичко да върви само напред! И скоро ....нали знаеш...

:bighug: благодаря ! дано!
Добро утро на всички! Днес имам новини в двете крайности...мисля , че ще се взривя от толкова емоции. Първо - снощи баща ми е претърпял инцидент с лявата ръка и са му били прекъснати четири сухожила и една артерия..шили са го над два часа при пълна упойка.Сега, когато ви споделям това, едва сдържам сълзите си. Увериха ме, че всичко възможно е направено и сега чакат да зарастне, като са му гипсирали ръката. Слава Богу, че лошото е зад гърба му.... А сега да ви споделя и най-прекрасната новина, която може да имам - моята приятелка и бивша съквартирантка е родила тази сутрин в 05:55ч живо и здраво момченце...Направо ще се побъркам... 8O
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

Vickson

• 1201
Росси, - успех, дано всичко да се нареди бързо и успешно :)
Адрияна, съжалявам за баща ти дано се оправи бързо човека  :crossfingers: и честито на приятелката ти за бебчето
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте и от мен момичета!!
Соф бързо я гони тази лелка, а Вискън не я пускай да идва  :crossfingers:
Адрияни, съжалявам за баща ти, мила дона скоро да се оправи, от сърце ти го пожелама, ти не се страйкай защото знаеш нашата цел и трябва да сме спокойни. След лошото винаги идва хубаво, честото на твоята приятелка, да и е живо и здраво бебенцето.
Рози успех мила  :crossfingers: и всичко да се нареди както трябва.
Симани страхотна си с нови сили ни зареждаш, твоята положителна емоция е много красива за нас, зарази здраво Мими, мила не така,everything_possible  е много правя, да ни пишеш, ние сме добри слушатели и винаги ще сме с теб, колкото до водопроводчика, кажи къде живееш мъжлето ми ще ти го направи   :balk_21: :bighug:
Любче благодаря, на всички ни отива и най-важното скоро всички да се видим с такива снимки на нашите беберончета.

Обичам Ви всичките - мен малко ме боли гравата, и нямам настроение за работа.
Приятен и усмихнат ден.

П.П. нито Новилка нито Олимпия,  :ask:

За всички момичета от мен едно  :grouphug2:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Тук съм неши, не си ме видяла върнах се за да ви стягам! Нещо сте забравили нашата петиция на усмивката! Времето е хубаво, знам че на всички тук които пишем шапките ни стягат и мислим само за едно и също....но да ви предложа- мислейки за това същото, нека мислите да се ни положителни и вместо да си казваме- ех, пак не стана- нека сменим и да казваме- ще стане, знам че ще стане! Да се успокояваме и да се усмихваме дори и на лудички да приличаме. Има много хора с тъжни лица по улиците, нека да не сме от тях!Да заразяваме с нашите усмивки хората....Хайде кои още не се е усмихнал...!? :D :wink: :lol: :P 8) 8) 8)
*
 Здравейте дами!
Еееех,Симони докато се върнеш и разпиля усмивките .... Възхищавам ти се на пложителните настройки, да знаеш.
Соф, трепи навлеците и другия месец по рецептата на Меги, не на доктора.Радвам се, че въпреки съвкупността от неприятноости сутринта не си в лошо настроение.
Роси, стискам ти палци.
Ифи,  :bighug:
Вили надали са я давали по телевизията.То е на запис предаването така че предполагам че като се върне при нас и тя ооще няма да се е гледала.
Хайде милички , хубав ,усмихнат и успешен ден засега ви желая.
Аз приключих с мотиката и мятам правата лоопата сега. Ако знаете колко е яко-хич не се сещам за леля.

*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #318 -: Май 15, 2008, 12:25:32 pm »
Натали, мила виждам ,че си при нас как си ? Липсваш ни :D
« Последна редакция: Май 15, 2008, 12:28:11 pm от mikivl »
*
Добро утро на всички! Днес имам новини в двете крайности...мисля , че ще се взривя от толкова емоции. Първо - снощи баща ми е претърпял инцидент с лявата ръка и са му били прекъснати четири сухожила и една артерия..шили са го над два часа при пълна упойка.Сега, когато ви споделям това, едва сдържам сълзите си. Увериха ме, че всичко възможно е направено и сега чакат да зарастне, като са му гипсирали ръката. Слава Богу, че лошото е зад гърба му.... А сега да ви споделя и най-прекрасната новина, която може да имам - моята приятелка и бивша съквартирантка е родила тази сутрин в 05:55ч живо и здраво момченце...Направо ще се побъркам... 8O
Ужасен момент миличка. Мисля, че трябва да намериш начин да изпуснеш напрежението, за да не гръмнеш.Ти си реши как.Стискам палци докторите да са се погрижили перфектн за Татко ти...