0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как бе мацки-в София такъв дъжд пра.На синоптиците :balk_149:

*
Къде сте всички-много работите хора.За довечера няма да ви останат силици :bed:

*
Тук сме Парси :)
Соф,ти си вързала,така че е късно да цъвтиш :)
Бибице,ма много ви отива и на двамата,направо действайте яката,щото сте много сладки с беб на ръце ;)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Момичета имам киста - 3см. Изписаха ми Оргаметрил за 6 дни по 2табл кажете си мнението???
*
Еее Ифи :( съжалявам.Аз не разбирам много ,дано се включат другите момичета.. Дано се изчисти бързо и след това да си ловуваш спокойно.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Дано...
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ифи, мнение не мога да изкажа, но се надявам всичко да се коригира с това лекарство. Аз съм го пила преди време, но причината беше липсата на менструация.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
А имаше ли странични ефекти everything_possible на мен поне ми го изписа само за 6 дни но ме е страх....
*
Ми най вероятно иска да предизвика кървене ,за да се спука кистата и да регресира...Незнам,дано се оправи бързо..Аз мога да те посъветвам след това да ходиш редовно на лекар,за да видиш овулираш ли редовно или правиш по- често кисти.. Разбира се не те ангажирам с това си мнение..
*

everything_possible

• 957
Ох, Ифи, ами не помня....то за толкова години що лекарства съм изпила....сори. Дано се включи някой друг с по-определена информация.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Тя ми каза че след тези 6 дни в които пия хапчетата ще ми  дойде и след това пак да отида. АМА АЗ НЕ СМЕЯ ДА ГИ ПОЧНА...
*

everything_possible

• 957
Започвай, хич не се чуди!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Май нямам друг избор  :?
*
Привет и от мен.Отивам да търся чата.
Виксън, много сладък този муцун, който си ни пляснала за дбро утро.
Мацки, мен ме чака градината и доматите-отивам да копая.Ще намина доовечера.
Целувки за всички и да стискат краката всикчки, които са в опасност тия дни.

Аз си мислих , че садиш китки и райграс , а то - доматки за салатки  :drunk:
Именно, Красико, доматки и краставички за салатки, ама преди да ги садя до днес косих и стъргях трева и корени от утре почвам да бръщам с правата лопата. И вдруг ден живот и здраве ще стигнем до саденето.
*
Честито Вени! Соф,  :goodluck:  :bfp: :bfp:
*
Ах , Соф, как стискам палци.Макар, че ще ми липсва усмихнатата ти личност тук.Бятай към другите теми да ги огрееш с позитивността си.
*
При нас във Варна беше облачно, но без да вали-перфектно да блъскаш с мотиката-нито ти е студено, нито те изгаря слънцето.Не че мина без бира...
Хей мацки къде сте бре?Толкова много ли ловуват?
*
Ифи, стискам ти палци да приключат нещата бързо и да ловуваш смело и успешно.
*
Ей, здравейте на всички, както вчера казах поне всеки ден по един +++ тест. Вени, още няма да ти честитя, но се надявам скоро да видиш две тлъсти чертички и тогава спълно гърло да ни се похвалиш.
Соф, ама страшна си като ти казвам, пусна темата и виж какво става. Само да знаеш много искам ти да си следващата и ние след теб, просто не може с таква ръка да не дойде и твоя късмет  :D

*
Ама Вени, много съм проста.С тва копане , в градината си оставих мозъка.Мнооого тихичко-браво и честито.Аз днес в друга темичка видях, че си с полжителни тестове вече и тук забравих да те отразя.Да сте живи и здрави.
Ама ,СОф, ти уби рибата-то няма такъв наплив от плюсчета бре!!!!!