0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Момичета съжалявам ако някой съм разтроила с мойта снимка :(.Не съм искала да ви разтройвам, просто бях много щастлива и исках да споделя с някой а нямаше с кой освен вас.Нали знаете колко бях претиснена заради вируса който изкарах в първите месеци и антибиотика.И като мина прегледа и ми каза че засега вичко е ОК аз бях на върха на щастието и не съобразих че може така да ви натъжа.Много съжалявам и махам снимката.
Хей, Лейди, защо така бе душа, според мен нещо не си разбрала отзивите на девойките!? Аз мисля че всички страшно много се радват и се кефят на снимчицата на вашето бебче, и даже напротив, тя ги зарежда с оптимисъм и вяра че и нас това ни чака :) Я се усмихни моля те!!!

:good_post: :good_post: :good_post:
Точно така е, миличка, наистина не си разбрала правилно!
Наистина всички се просълзихме, но от умиление и радост, че и на нас някой ден ще ни се случи тази прелест!
Ти ни направи щастлива за теб и за нас - незнам защо, но не се натъжих толкова, колкото се радвах за теб и мъничкото и най-голямото ти щастие!
Не видях - дано не си изтрила снимката, че исках да се прибера вкъщи и пак да я видя!
Много те обичаме всички и изгони тези мисли от главата си - ние всички се радваме много за другите и точно в този момент сме щастливи, защото не мислим за нашето нещастие, а за твоето щастие и бъдещото наше!
Обичам те и те прегръщам!
Обичам ви всички и ви прегръщам силно!

:good_post::good_post::good_post:
Разбира се че това са сълзи от щастие и радост.  :bighug: :balk_21: а само колко много обичащи го лелки ще има.
Новилка, стискай здраво краката никакви лелки :balk_149:, нали сме поръчали ++++ и  :babyflips:, щото мъжлето ти трябва да си е тук  :bighug: :crossfingers: :balk_149:

*

bibica

• 532
Последното беше  :balk_21: :balk_21:

*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #162 -: Май 13, 2008, 15:26:13 pm »
Ей, вие какво се предавате, досега само бременни симптоми, а сега изведнъж лелки. Както Дани ви пита официална покана не сте пращали, така че изгонете гостите. Соф, ти си ми надеждата с тази рецепта, все още не мога да я осъзная напълно, но нали трябва да има +++ резултат.

Меги хайде сега и ти да се похвалиш скоро,че дано адашката ти е на късмет, а и с тази твоя графика дето ни е за пример  :wink:
Аз да дам бърз отчет днес при мен БТ падна рязко  :( и си чакам тъпото лелище да ме навести.Пък другия цикъл ще пробвам по системата на Меги  :lol:

Тя ми пожела и персонално същото, знае, че съм много щастлива за тях и се надявам засега само те да са добре. Естествено и ние след нея да се наредим и всички заедно в по-хубавата тема :-). Пък що се отнася за графиката, тя първата част добре, ама напоследък температурата не е супер, така че скоро ще видим резултата.
« Последна редакция: Май 13, 2008, 17:09:30 pm от Meggy »

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мегс, на мен ми е още по-странна тази рецепта, ама какво да се прави, едвам я спазвам да знаеш! Човека каза да го слушам - и аз съм стриктна! Ще правя каквото каже, пък да става каквото ще! Вече честно ви казвам не знам дали  ме боли или си внушавам! Гледам да избягвам второто, щото иначе голем рев ше падне, бате! Ми ако не е тоя месец, ще е следващия!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Хей мацки, както обещах качила съм малко снимки от Кушадасъ в нашето албумче - който иска може да ги разгледа :) Надявам се да ви разведрят малко
*

bibica

• 532
Къде да го намеря този аблум  :oops: :bonk:

*
www.snimka.bg
Потребителско име:zachatie2008
Парола: 2008

Това ни е албумчето. Сега и аз отивам да разгледам малко снимки :-)

*
Виксън, много готини сте, пък и гледам и тенче сте хванали май. Дай кооринати за хотела, доволни ли сте, all - inclusive  ли бяхте, че трябва да проучваме летните почивки. А и да питам, ако не е тайна, защо казваш професионално изкривяване по отношение на корабите. И аз съм голям фен :-)

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
виксън,големи сте сладурчета  :bighug:
07.10.2009
*
Мегс, на мен ми е още по-странна тази рецепта, ама какво да се прави, едвам я спазвам да знаеш! Човека каза да го слушам - и аз съм стриктна! Ще правя каквото каже, пък да става каквото ще! Вече честно ви казвам не знам дали  ме боли или си внушавам! Гледам да избягвам второто, щото иначе голем рев ше падне, бате! Ми ако не е тоя месец, ще е следващия!

Ще спазваш няма начин, все пак е предписано от доктор, пък дано резултата да си струва чакането. Иначе не си внушавай, ако е станало скоро всички ще разберем. Стискам ти палци.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
имам една позната лекарка и я питах за тази рецепта за бебе и тя ми каза,че така през ден било най-добре,защото спермата се възстановявала и ставала по-качествена - сперматозоидите ставали по-бързи или нещо подобно
07.10.2009
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Викс, големи сладури сте! А е и много красиво! Май ще взема да се съглася за Турция това лято, че от цялата банда само аз се опъвам... Прати на ЛС координати на хотела и малксо инфо за обслужването.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Лейди,как можа? Никой не си разстроила,какви са тези работи дето пишеш?Всички се радваме на тази снимка,само да не те урочасаме пу,пу да сте живи и здрави и много весели...Никакви глупости повече,чу ли ?

Новилче,какво стана с теста бре душата? Хайде да се похвалиш ,че мъжо да рзопакова багажа.. :P
« Последна редакция: Май 13, 2008, 18:36:22 pm от luba_boiko »
*
Айде стига копане за днес.Направо забрайх че имам лелка.Сега чакам една приятелка да доди и кат почнем едни бири.До овулация има време така че...Благодаря на всички за подкрепата и прегръдките.Такова хубаво ми стана милички и направо чакам с нетърпениуе да си тръгне дъртата сврака , че да мятам мъжо.Само че сега-през ден ли или всеки ден.Тез рецепти ваште ми размътиха главицата :lol: :lol: :lol:
Лейди, кой ти каза че има натъжени.Никакви такива. Аз се радвам , както и всички момичета.Грам отрицателна емоция няма.Да сте живички и здравички цялто семейство и да си се гледкате и да се обичате.Чу ли?
Софче, държиш се нали?
Любче, ти миряса ли за БТ или още я мислиш?
*
Здравейте и от мен!
О6те една хубава новина..На Соф й е лека ръ4и4ката и дано да последва бременелките.
Megiaries, 4естито и лека бременност и  да гу6ка6 едно сладко бебе на финала.
Лейдибеийби, беб4ето ти е много слако и да сте живи и здрави и много 6тастливи с таткото. И никакви 4ерни мисли ей, никой не е обиден, а напротив, сним4ицата създава само радост и вдъхва надежда.
ВиЛиЛи успех в играта!
На вси4ки о4аква6ти  стискам палци за ++++
Аз днес се разходих из гората и макар да имах зада4и/клупиране, маркиране, пробни пло6ти и др.лесовъдски не6тица/ се по4увствах много добре. На това бюро се бях заседяла и сега съм доволна.
От мен засега лека ве4ер, до по-късно.
Прегръ6там ви силно!
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
Здравейте и от мен!Не съм записана в списъка в тази готина темичка,ама искам да се включа и аз!И най-важното да повлека крак :balk_602:.Момичета АЗ СЪМ БРЕМЕННА preggo.След 5 години очакване на ++++ резултат,след две неуспешни инсеминации,точно на ВЕЛИКДЕН аз разбрах,че ми закъснява и направих тест :bfp:плаках от радост.Всичко беше толкова неочаквано и напук на медицината се случи чудото.Живот и здраве на другия свят празник КОЛЕДА трябва да родя.Стискайте палци!!И знайте за Бог няма невъзможни неща,за всичко си има време,трябва само да сме търпеливи!ОБИЧАМ ВИ и да ме последвате,че сама не ми се върви-скучно е :balk_21:Прегръщам ви силно  :bighug:и УСПЕХ!!
Dorellia
*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #176 -: Май 13, 2008, 19:41:17 pm »
dorellia: е, и на това ако не му казвате щастие, не знам на какво да се радваме. Честито, мила, от все сърце ти желая лека бременност, леко раждане и здраво и ревливо бебче :-). Наистина имам чувството, че при вас просто чудоте е станало най-малко, когато сте го очаквали :-)
Толкова се зарадвах, че много на бързо вече имаме два бременелки. Дано да продължаваме в същото темпо, всеки ден поне по една :-).Меги и Соф, май вие сте ни кадемлийките.
« Последна редакция: Май 13, 2008, 19:47:05 pm от Meggy »

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Dorellia, честито. Стискам палци всичко да е наред. З-то след толкова чакане си заслужава да сте истински щастливи.
Супер тръгна темата. Дано да има всеки ден по една нова щастливка.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Ама наистина Соф има лека ръ4и4ка.
Дорелиа, 4естито!!! Леки 9 месеца!
Повли4айте крак, ха така и плюйте колкото можете...
Тази седмица се о4ертава добра и много положителна!
*
dorellia да си жива и здрава и ти и малкото чудо в теб...Пазете се и се обичайте.ЧЕСТИТО!!!!