Тази тема се е разисквала вече. Може и повече от един път, аз си спомням отчетливо една тема....И тогава много момичета, борещи се с мъка в душата, наравно с физическата болка, написаха колко много се разстройват от нетолерантност да кажем или нетактичност. Тези момичета не бяха малко, но и една да е - стига! Надявам се дълбоко, искрено и от душа, наранените момичета да не се включат тук, за мен това ще означава, че са осовбодили душата си в известна степен....но се съмнявам да е така.
Правилата на Зачатие не се нарушават, ако се пубилкуват каквито и да било снимки. Но има и неписани правила, които е добре да спазваме. Морални и етични.
Всеки понякога се е въодушевявал повече или по-малко, но е дразнещо, когато това е постоянно, натрапчиво и безразсъдно.
Човек не е възможно винаги да се въздържа принципно. Възможно е обаче да се въздържа на определени места. Изблик на безмерна радост можем да проявим в семейството си, сред приятели, пред самите себе си, просто така...и няма лошо да изразим емоцията си силно на тези места, за да се предпазим от нездравата и постоянна еуфория на места, където не е много етично да крещим от радост. Да, хубаво е да споделим, да окуражим, да дадем сили на някого, но границата е много тънка.
Много ме дразни спекулацията, че видиш ли някой не могъл да се радва на чуждото щастие. Много ме дразни, много. И това, че непрекъснато се говори за злоба...Каква злоба и къде я видяхте? Обидно е! Това, че някой казва истината не го прави злобен или човек, неспособен да се зарадва на друго, освен на себе си.
Огромен процент от хората тука могат и се радват на чуждото щастие, защото са с големи сърца. Не случайно благотворителните инициативи на Зачатие са толкова сърдечни и успешни, не случайно го има Зачатие. Тези момичета същевременно плачат за себе си, за изстрадалите си души и тела...
Има теми на бременни, защо да не попитаме там, ако ни интересува нещо? Моля, чак пък някой да се страхува да попита, не е сериозно...
Има теми за снимки на дечицата, защо да не споделим там снимки?
Има форум за Усложнения при бременност...
Има за педиатрична помощ...
Не е възможно човек да се прави, че няма дете, не е естествено, не може да се контролира това или че очаква дете. Въпросът е в поднасянето на тези факти, в тактичността.
И аз сигурно съм била нетактична, но ще се постарая.....
Поздрави на всички!