Здравейте. Искам да споделя проблема си и ако може да получа съвет. Края на август месец започна едно зацапване, което всеки месец се увеличаваше като времетраене, болки и количество, и сега от 21-ви април насам нямам нито един чист ден. Правиха ми 2 цитонамазки, пих Дуфастон, витамини, чай и таблетки Невен, минах и през хомеопатия, но няма промяна в състоянието ми. На ехографа нищо притеснително не се видя и не знам вече къде да отида и какво да правя. Не съм пила никога противозачатъчни, не съм раждала /на 27г.съм/, нямам аборти, т.е. не виждам причина, която е довела до проблема ми. Същевременно менструацията ми е напълно редовна, като по часовник.
Лекарката ми ме праща да съм отивала да ми правят изследване на 2-та хормона + ЧХГ /това не знам защо толкова настоява да го види?!?/ при положение че пиех Дуфастон и изобщо не съобразява кой ден от цикъла ми е. Трябваше аз да и напомням,че хормони не се изследват по всяко време и тя да ми казва "А, да, вярно че няма да стане сега". Много ми е криво. Спрях Дуфастона вчера, защото решихме не ми действа и тя ми каза, че като го спирам кървенето съвсем ще се усили. За последното беше права за съжаление -втора вечер имам страшни съсиреци - на големина и дебелина колкото кутре.
Забравих да спомена, че началото на кървенето съвпадна със започването на режим /нискомаслен/, с който свалих 15 килограма и е вероятно да е дало отражение на организма...