0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте мили момичета от форума на zachatie.org.
Ето и моята история. С моя съпруг от 5.5г. правим опити за бебе, но уви без резултата :( , от кабинет на кабинет от лекар на лекар и през 2006г. д-р Лазаров ми препоръча инсе, на 22.07.2006г след три месечно стимулиране с Костилбегит инсето ми беше направено е клиника "Малинов", резултата не закъсня след 3 седмици сакчето се видя на УТЗ :D, но за съжаление направих спонтанен аборт седмица по късно :(, реших да пробвам пак при Лазаров но този път ми искаше повече пари и оправданието че естрадиола ми е много нисък и не ставам за инсе, от тогава само сменям докитата, миналия месец момичетата от бгмама ме посъветваха да се запиша в клиниката на Щерев. Така и направих вчера биах там и съм очарована от екипа.
Моля ако има други момичета на които им предстои или вече са минали по този път нека пишат :wave:
Re: ИНСЕМИНАЦИЯ - размяна на опит и съвети
« Отговор #1 -: Май 08, 2008, 14:49:50 pm »
 Темата ти е за " Асистираните...".  Каква беше причината за аборта? Какви изследвания сте правили?
« Отговор #2 -: Май 08, 2008, 14:54:31 pm »
прокървих деня след сватбата ми :(, обадих се на докито и тои ми каза 4е няма какво да се направи вече, даже не ме прегледа а за кюртаж и дума не обели.
Правени са ми: хормони един милион, хламидии, и сега следват и тези за които споменах
« Отговор #3 -: Май 08, 2008, 14:57:04 pm »
 И какви са резултатите от хормоните и хламидиите? Спермограма правили ли сте?
« Отговор #4 -: Май 08, 2008, 15:17:06 pm »
всичко е наред; нямам хламидии, хормоните са ми ОК,и спермограмата е наред. Просто вече незнам каква е причината
« Отговор #5 -: Май 09, 2008, 20:40:53 pm »
Скъпа,най-вероятно ще трябва да ти направят някой генетични и имунологични изследвания,но доктора ще ти каже какви точно.А този д-р Лазаров Иван ли се казва?Един млад е,аз съм ходила малко при него в Института по Ендокринология в София?
« Отговор #6 -: Май 10, 2008, 13:36:52 pm »
ВиЛиЛи да това е доктор Лазаров, ти защо се отказа от него? В клиниката на Щерев д-р Юнакова ми назначи ДНК анализ при тромбофилии и антифосфолипиди.
« Отговор #7 -: Май 10, 2008, 17:51:32 pm »
Гери,мен към Лазаров ме насочи един ендокринолог от Токуда.И д-р Лазаров ми направи ЦС,и ми искаше хормони и спермограма.Но това,което ме накара да спра да ходя беше,първо защото съм от Пловдивско и ми е твърде скъпо.А той не даваше дори хормоните да се правят в друга лаборатория.Само там,където той каже.А ние работим и просто физичесски и финансово ми е невъзможно да ходя по 3-4 пъти месечно до София.А другата причина е,че междувременно намерих Зачатие и разбрах за д-р Даскалов и Мели,и за това ,че са в Пловдив.И сега съм тяхна пациентка.Та така.Не ми направи добро впечатление в Лазаров,че без да има открит проблем и само след един преглед,започна да говори директно за инвитро.В смисъл,ОК обаче имама много други неща,които могат да се опитат преди това.Но както и да е.
А между другото,той каза,че ще се мести в Шейново и вече сигурно е там.Това са ми наблюденията от него.Противоречиви.Иначе е внимателен на прегледите.Това мога да кажа за него.А ти?
« Отговор #8 -: Май 11, 2008, 17:40:09 pm »
ВиЛиЛи, и мене ме задължи да се изследвам в Кандиларов, хормони всеки месец, прегледи на 3-ти ден от МЦ после като се почне от 9-ти та 4ак ди 15-ти ден всеки ден ми следеше фоликулите(срещу 20лв. на ден) и пак през тези дни естрадиол всеки ден, направо фалирах и така в продължение на три месеца, но наистина е много внимателен, но след спонтания аборт реших пак да пробвам и тогава ми каза че по-добре да пробваме някаква инсеминация която щеше да ми излезне около 2500лв., чак тогава се светнах че нещата за него опират до пари.
*
« Отговор #9 -: Май 11, 2008, 17:57:04 pm »
да пробваме някаква инсеминация която щеше да ми излезне около 2500лв., чак тогава се светнах че нещата за него опират до пари.
инсиминация 2500- 8O 8O 8O
*
« Отговор #10 -: Май 11, 2008, 18:19:11 pm »
да пробваме някаква инсеминация която щеше да ми излезне около 2500лв., чак тогава се светнах че нещата за него опират до пари.
Че то инвитрото е по евтино 8O
« Отговор #11 -: Май 11, 2008, 19:13:16 pm »
Че то инвитрото е по евтино 8O
Тове вече е безумие 8O как може 2500 8O 8O
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #12 -: Май 11, 2008, 21:24:56 pm »
Май излиза,че съм извадила невероятен късмет и съм се отдръпнала навреме.На мен ми направи само ЦС за 150 лв,но  :lol: сега си мисля,че пак ме е прекарал,защото отделно ме накара да си купя контрастното вещество,което струваше 63лв,а неговото  било съвсем мъничко.Както и да е.
Но аз не съм против да плащам частно на доктора си,ОК това е нормално.Но едно е да платиш установени цени,друго е да спекулират с нещастието ти и да те ограбват така безсрамно.
« Отговор #13 -: Май 11, 2008, 21:29:26 pm »
Знаете ли,сега като се замисля и направо ме хваща много страх.
Има ли изобщо доктори,които да искат да помогнат.Всички ли ни виждат просто като спонсори???Къде отиде човечността и лекарският дълг.
Страшно е!!!!!!!!!!!!
На лекарите си ,ако не можем да имаме доверие,на кого тогава да разчитаме за помощ????????????????????
*
« Отговор #14 -: Май 11, 2008, 21:31:33 pm »
Знаете ли,сега като се замисля и направо ме хваща много страх.
Има ли изобщо доктори,които да искат да помогнат.Всички ли ни виждат просто като спонсори???Къде отиде човечността и лекарският дълг.
Страшно е!!!!!!!!!!!!
На лекарите си ,ако не можем да имаме доверие,на кого тогава да разчитаме за помощ????????????????????
Има има ама са единици  :)
« Отговор #15 -: Май 11, 2008, 21:35:23 pm »
Да,но как всички 270 000 хиляди семейства с репродуктивни проблеми да се вредят до няколкото добри лекари.А и те колко са???Сигурно се броят на пръстите на едната ми ръка???Как например да си запиша час за следващата година и да живея спокойно през това време???Не се побирам в кожата си от възмущение!!!!!!!!
« Отговор #16 -: Май 12, 2008, 14:58:25 pm »
ВиЛиЛи за огромно наше съжаление е така всеки гледа да ти вземе парите, а изобщо не го интересува ти в какво психическо състояние си и че си готов да си дадеш последните пари дори да искаш заем само и само да се сбъдне мечтата ти. Аз лично не си спомням колко лекари съм сменила, надявам се д-р Юнакова(много е внимателна)да излезне свястна.
« Отговор #17 -: Май 12, 2008, 15:03:51 pm »
rozovelka, mpia i tanj74, здравейте момичета, много се радвам че се включихте.Някоя от вас да е ходила при д-р Юнакова(клиниката на Щерев)
*
« Отговор #18 -: Май 12, 2008, 18:01:57 pm »
Аз не-но някъде имаше тема за лекарите от клиника Щерев-потърси я.
*
« Отговор #19 -: Май 12, 2008, 19:32:04 pm »
rozovelka, mpia i tanj74, здравейте момичета, много се радвам че се включихте.Някоя от вас да е ходила при д-р Юнакова(клиниката на Щерев)
И аз не. При Владимиров съм.