Миле07, благодаря ти за изчерпателното обяснение. Наистина си права, защото това, което казваш ти, го казва и д-р Тодорова, но с други думи и аз може би не съм я разбрала добре. Слушам я безприкословно и си пия каквото ми каже - Весел дуето го пия от 6 г.с. и ще го пия докрая сигурно по 1 табл. сутрин, а аспирин протекта го пиех до 3 месец всеки ден по 1 табл., а оттогава до сега по 1 табл. през ден. Само да добавя, че при първото ми дете, което родих живо и здраво преди 9 години, никой не ми е изследвал такива генетични фактори, а съм нямала никакви проблеми. Всичко протече като по учебник.Радвам се, че сега открихме този проблем, макар че нали генетичния материал не се променя...т.е. и тогава съм го имала този хетерозиготен носител.....И другото ми недоумение защо проф. Кременски пише, че е нормално, а то всъщност е полу-нормално. А какво ли правят момечетата, които си виждат само заключението на професора, без да посещават д-р Тодорова например? А пък и в чужбина явно това им се струва нормално...
Както и да е. Дано всичко да е наред...
Поздрави