0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Ох... от къде да зпочна...
Цикъла ми е на 30-32 дни - редовен. Април трябваше да ми дойде на 27, но избърза и ми дойде на 22.Прокървих за два дни - и толкова. Малко след това - три- четири дни започнаха да ме болят гърдите и до сега не спират. По-големи са от обикновено и днес докато се къпах при натиск излезе от зърната бяла течност. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ТОВА???
*
Re: Проблем с гърдите - на какво може да се дължи?
« Отговор #1 -: Май 07, 2008, 21:15:58 pm »
Ифи, знам, че си правила тест, но все пак сигурна ли си, че не си бременна. Пусни си кръвен, ако можеш, а и този странен МЦ? Виж ако можеш и хормоните, пролактина мисля, че беше за течността от гърдите. Успех и дано всичко да е наред.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #2 -: Май 07, 2008, 21:17:41 pm »
Мерси Meggy! Ше го видя тоя пролактин да му се невиди...
*
« Отговор #3 -: Май 07, 2008, 21:19:56 pm »
А, Ифи, може да имаш и нисък прогестерон. Когато е оскъден цикъла, мисля, че той е нисък.
Дано нещо не се бъркам, ако е така, поправете ме, за да не объркваме Ифи. А и най-вече върви на лекар при първа възможност.

« Отговор #4 -: Май 07, 2008, 21:23:18 pm »
  Това е коластра.Наистина си направи един кръвен тест за бременност.При мен коластра се е появявала при прием на Оргаметрил,а също и витамин А.Коластрата се появява обикновено в средата на бременността,но наистина се посъветвай с лекар и си виж хормоните.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Проблем с гърдите - на какво може да се дълж
« Отговор #5 -: Май 07, 2008, 21:24:10 pm »
Определено ще вървя... Миналия месещ пих Деган а негов страничен ефект е покачване на пролактин - все си мисля че ако е само от хапчетата за един цикъл ще се оправя... Дано.

Да наиситина пише - "Degan може да увеличи излъчването на пролактин и алдостерон" - каквото и да значи това ...
« Последна редакция: Май 07, 2008, 21:27:51 pm от Iffi.13 »
« Отговор #6 -: Май 07, 2008, 21:54:26 pm »
  Еми значи може би е от това и ще се регулират нещата.Пак питай лекаря си.При мен от Оргаметрила на следващия цикъл вече всичко си бе6е нормално.  :P
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #7 -: Май 07, 2008, 22:01:43 pm »
Ох дано... той моя лекар е много зле и още не съм се ориентирала към нов..
*
« Отговор #8 -: Май 08, 2008, 09:06:24 am »
Ифи, тогава сменяй го по-бързо, за да не те мотае в нещата. Намери си който наистина разбира, за да не губиш ценно време, нерви и пари.

*
« Отговор #9 -: Май 08, 2008, 13:58:11 pm »
Ифи, тази течност наистина е от повишено ниво на пролактина. Аз имах същата и бях с висок пролактин, но с подходящата доза бромокриптин или парлодел (почти едно и също са) се овладява и ако само това е проблема, ще си сложиш лентичка като моята  :wink:. пролактин се изследва между 3-5 дена на цикъла, като преди това си починала 30 мин. не трябва да са стимулирани и гърдите преди изследването. ако искаш за това се консултирай с ендокринолог.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #10 -: Май 08, 2008, 21:51:26 pm »
А при кой лекар да отида за да свърши всичко ТОВА??? Aз съм в София Дайте лекар който е помогнал и на вас  :rainbow:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #11 -: Май 11, 2008, 11:02:40 am »
Утре смятам да се обърна към ендокринолог. Записах си час в една клиника - не по стерилитет, но се надявам да помогнат или поне да не ме объркат. Ще взема предвид факта, че изследването за пролактин се прави на 3-ти ден от цикъла и ще изчакам търпеливо до 25 - 26 да пусна изследванията. Много ме болят все още гърдите и това изтичане не спира... Стискайте палци!  :?
« Отговор #12 -: Май 13, 2008, 12:50:17 pm »
Ифи, какво става, какво ти каза доктора?
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #13 -: Май 13, 2008, 21:19:50 pm »
Утре съм на гинеколог - имаме съмнения за увеличена щитовидна жлеза. Гинеколожката евентуално след като отпадне варианта бременност ще ме препрати към едндокринолог. Утре вечер ще разкажа по-подробно. С 2 думи голяма каша...
*
« Отговор #14 -: Май 13, 2008, 21:27:53 pm »
Утре съм на гинеколог - имаме съмнения за увеличена щитовидна жлеза. Гинеколожката евентуално след като отпадне варианта бременност ще ме препрати към едндокринолог. Утре вечер ще разкажа по-подробно. С 2 думи голяма каша...
Успех и пиши!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #15 -: Май 14, 2008, 20:00:39 pm »
КИСТА - СОЧНА И ГАДАНА - 3 см. ..... 2 ПЪТИ НА ДЕН ОРГАМЕТРИЛ - 6 - ДНИ НЕ ПОВЕЧЕ. Моля кажете си мнението!!!!
« Отговор #16 -: Май 16, 2008, 21:26:25 pm »
От киста секрет от гърдите???
Това го чувам за пръв път....
Виж от високия пролактин може....
Изселдваха ли ти пролактина?
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #17 -: Май 16, 2008, 22:18:26 pm »
Не не ме изпрати на никакви хормонални изследвания  8O След оргаметрила докторката ми каза, че ще ми дойде и след това пак да отида при нея. Ще я питам за прлактина - ще поискам да ми се направи това изследване.
« Отговор #18 -: Май 17, 2008, 23:10:36 pm »
Миличка, бъди настоятелна, а ако док не те изпрати,направи си ти сама изследване на пролактина. Секрет от гърдите има при висок пролактин, не при киста. А кистата може да си е отделно, съжалявам за нея. Дано скоро се махне...
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #19 -: Май 17, 2008, 23:24:54 pm »
Миличка, бъди настоятелна, а ако док не те изпрати,направи си ти сама изследване на пролактина. Секрет от гърдите има при висок пролактин, не при киста. А кистата може да си е отделно, съжалявам за нея. Дано скоро се махне...
Благодаря за мнението!