0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
от къде да тръгнем най напред.може би от доктор александров?!
АГ на 7-мият етаж
Цитат на: Black_rose в Януари 06, 2009, 13:22:58 pmАГ на 7-мият етажА какъв е начина да си запишем час за там щом вече не работи в Кисъови.Питам защото моя мъж е категоричен че ще продължим с опитите само ако сменим лекаря и отидем при Александров.Кодили сме при него два пъти за спермограма.Според мъжа ми това е нашия доктор.
Цитат на: pimi в Януари 06, 2009, 13:57:04 pmЦитат на: Black_rose в Януари 06, 2009, 13:22:58 pmАГ на 7-мият етажА какъв е начина да си запишем час за там щом вече не работи в Кисъови.Питам защото моя мъж е категоричен че ще продължим с опитите само ако сменим лекаря и отидем при Александров.Кодили сме при него два пъти за спермограма.Според мъжа ми това е нашия доктор. Браво на мъжа ти! Може да звъннете на тел 052 613805 и да си запичешете час за АГ-то.Успех!
Момичета бихте ли ми обяснили горе долу къде се намира това АГ седми етаж където д-р Александров преглежда в момента и как да стигнем до там.По скоро мислим да пътуваме с кола и да хванем такси за да не се лутаме из Варна какво да кажем на таксито като ориентир.Ще бъда благодарна ако ме насочите защото скоро планираме да отидем при него и друго да ви попитам колко дни предварително е добре да се обадя за час ако разбира се имате представа за натовареноста в това АГ.Благодаря ви предварително.
ddnchv,