0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
за д-р александров
« -: Май 06, 2008, 23:50:28 pm »
аз се опитвам да забременея от 3 години.не сме правили спермограма.само аз имам гинекологичен преглед с диагноза поликистоза.понеже все се каним да посетим специалист,но все отлагаме поради глупави причини.а те са че незнаем как да действаме.от къде да тръгнем най напред.може би от доктор александров?!чувам че той е най добрия.той какъв лекар се води?работи ли с здравна каса?моля,всички минали по този не толкова приятен път да заченат,сподели с мен как да подходя
*
Re: за д-р александров
« Отговор #1 -: Май 07, 2008, 12:43:35 pm »
от къде да тръгнем най напред.може би от доктор александров?!
На прав път си!  :D
 Д-р Александров не работи със ЗК, преглежда в поликлиника "Кисьови" тел. 631 888
 Така или иначе кой каквото иска да ти казва, но мое мнение е , че ти трябва първо да се срещнеш с него и сама да прецениш дали това е твоят лекар.
 Успех! :D
*
« Отговор #2 -: Май 08, 2008, 00:10:17 am »
а трябва ли преди това да направя някакви изследвания и сама ли трябва да отида или двамата с приятеля ми.а като лекар какъв е:уролог,гинеколог или..колко е прегледа?предварително благодаря!
*
« Отговор #3 -: Май 08, 2008, 10:59:41 am »
Ами ако искате може да отидете двамата с приятелят ти, ако искаш сама.. ти си прецени. Д-р Александров е гинеколог, прави също и спермограми, много добър в АРТ процедурите (лично мнение)  :D.
 Не е нужно да правиш изследвания, ако той прецени ще ти назначи. Цената на прегледа зависи от това в какво се състои - дали е само консултация, дали е ехографски преглед... Примерно си приготви към 25-30лв..
 Само да те предупредя, че е много прям (понякога това е стресиращо), но поне не залъгва хората. Мисля че няма да съжаляваш.
 Успех!  :D
*
« Отговор #4 -: Май 08, 2008, 14:30:36 pm »
Д-р.Александров е правилното решение.Отиди и лично говори с него за проблемите ти.Той ще ти каже какво трябва да се направи.Човек трябва да знае истината, за да може да преценява реално нещата.Успех и горе главата.
*
« Отговор #5 -: Май 10, 2008, 22:42:21 pm »
Аз също съм с поликистозни яйчници и д-р Александров се занимава с мен вече година.Упорит,прям ,не се отказва,внимателен и най-важното-дяволски добър в работата си!!!Това е Моят доктор,успех и на теб,ако избереш него или който и да било друг!

« Отговор #6 -: Май 26, 2008, 13:48:31 pm »
 Здравейте момичета. Най-накрая и ние се наканихме да посетим специалист. Варна ни е най-близо и точно към Александров ме влече пустото женско шесто чувство. Сигурна бях че часовете са кът и реших днес да позвъня да запазя възможно най-скорошния. Една жена ми вдигна, той човека щял да работи след 20-ти септември та да сме се обадили в края на август. Питам се , тогава дали няма да е късно вече :?
« Отговор #7 -: Юни 15, 2008, 20:51:57 pm »
запис
*

рооги

« Отговор #8 -: Януари 06, 2009, 13:01:37 pm »
а случайно да имате данни за това къде преглежда сега др Александров.Днес звънях в клиника Кисиови на тел 631 888,но от там ми казаха че вече не преглеждал там.
« Отговор #9 -: Януари 06, 2009, 13:22:58 pm »
АГ на 7-мият етаж
*
« Отговор #10 -: Януари 06, 2009, 13:57:04 pm »
АГ на 7-мият етаж

А какъв е начина да си запишем час за там щом вече не работи в Кисъови.
Питам защото моя мъж е категоричен че ще продължим с опитите само ако сменим лекаря и отидем при Александров.Кодили сме при него два пъти за спермограма.Според мъжа ми това е нашия доктор.Не ще и да чуе да ходим при старата ми докторка.
*
« Отговор #11 -: Януари 06, 2009, 14:50:39 pm »
АГ на 7-мият етаж

Питам защото моя мъж е категоричен че ще продължим с опитите само ако сменим лекаря и отидем при Александров.Кодили сме при него два пъти за спермограма.Според мъжа ми това е нашия доктор.
Браво на мъжа ти!  :D
 Може да звъннете на тел 052 613805  и да си запичешете час за АГ-то.
Успех!
*
« Отговор #12 -: Януари 06, 2009, 17:57:57 pm »
АГ на 7-мият етаж

Питам защото моя мъж е категоричен че ще продължим с опитите само ако сменим лекаря и отидем при Александров.Кодили сме при него два пъти за спермограма.Според мъжа ми това е нашия доктор.
Браво на мъжа ти!  :D
 Може да звъннете на тел 052 613805  и да си запичешете час за АГ-то.
Успех!
Благодаря Пета!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #13 -: Януари 06, 2009, 20:41:54 pm »
Момичета бихте ли ми обяснили горе долу къде се намира това АГ седми етаж където д-р Александров преглежда в момента и как да стигнем до там.По скоро мислим да пътуваме с кола и да хванем такси за да не се лутаме из Варна какво да кажем на таксито като ориентир.Ще бъда благодарна ако ме насочите защото скоро планираме да отидем при него и друго да ви попитам колко дни предварително е добре да се обадя за час ако разбира се имате представа за натовареноста в това АГ.Благодаря ви предварително.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #14 -: Януари 06, 2009, 21:14:24 pm »
Момичета бихте ли ми обяснили горе долу къде се намира това АГ седми етаж където д-р Александров преглежда в момента и как да стигнем до там.По скоро мислим да пътуваме с кола и да хванем такси за да не се лутаме из Варна какво да кажем на таксито като ориентир.Ще бъда благодарна ако ме насочите защото скоро планираме да отидем при него и друго да ви попитам колко дни предварително е добре да се обадя за час ако разбира се имате представа за натовареноста в това АГ.Благодаря ви предварително.

Данина, обади се ако искаш и утре а доктора ще ти каже кога може да ви приеме.АГ варна го знаят всички таксиметрови шофьори а улицата е "Цар Освободител" 150. На портала ще кажете, че отивате на 7 етаж при д-р Александров (ако ви спрат и ви питат).
Успех.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #15 -: Януари 06, 2009, 21:26:53 pm »
Благодаря ти Лиско .Щастлива година .
*
« Отговор #16 -: Януари 06, 2009, 22:43:42 pm »
Момичета за час  се обадете най добре на Анито(акушерката,с която работи Александров)на тел. 0889535743,защото не съм убедена,че някой ще ви вдигне на стационарния.Те постоянно са в движение.Днес бях там на прегледи д-р Александров спомена,че може би за сега няма да работи събота и неделя.

*

благодаря Ви д-р Александров
*
« Отговор #18 -: Януари 10, 2009, 12:02:03 pm »
ddnchv:thankyousign:
*
« Отговор #19 -: Януари 10, 2009, 12:03:22 pm »
ddnchv:thankyousign:

за мен е удоволствие

благодаря Ви д-р Александров